Kayınvalidesiyle altlı üstlü oturan varmı?

CANIM aynısını bende yaşadım... ben annemle bile gezmiş insan değilim... ama kaynanam bana hergün emrivaki yapıp zorla götürdü 2 sene heryere... kadının 6 tane günü vardı ya.... 6 tane... dile kolay.. 2 gün arka arkaya evde kalamıyodum. evimi özlüyodum valla... sabah biçıkıyoduk 12 de eve geliyoduk. ve aynen dediğin gibi.... 50 yaş ve üstü kadınlarla beraberdim akşama kadar... ama artık uyandım. işe başladım.. kaynanamda taşındı benden uzağa... bi rahatım bi rahatım sorma..
aynısı ya.. her misafir geldiğinde gitmek zorundaydık yakındie... benim hiç akrabam yok burda.. onların akrabalrı komşuları bilmem neleri köylüleri bıkmıştımartık...hep gösteriş için aman gelini yanında gezio desinler diye valla....

ama malesef gözü hep bizim oralarda ya... yine gelecek kesin kafasına koydu... bide hamileyim şimdi torum merakına gelecek eminim... napsam ben ondan önce taşınıp başka yere mi gitsem

evet canım bende aynı dertten muzdaribim. ama elimden başka birşey gelmiyor, sonuçta kayınvalidemede hak veriyorum, oğlu ve gelinini hep yanında istiyor. ama bir yere kadar tabi, sonuçta bizimde bir özel hayatımız olmalı. eşim biraz daha dayan diyor, henüz 6 aylık evliyiz. 1-2 yıl içinde yavaş yavaş kendi düzenimize geçeriz diyor. bencede haklı, bir anda değilde yavaş yavaş ayrılık olursa ağır gelmez diye düşünüyorum. bakalım sonumuz ne olacak:)

aynen aynen kıymey de bilinmio... en ufak bi şeyde didişioduk kötü gelin oluyodum... öyleee miii als ana gelin... görürsünüz bi daha yüzümü.. valla elimi bişeye sürmüom artık gidince evine...

terlik bilezik abartılı makyaj :) olmazsa olmaz cnm

Bende merak ediyorum canım, hatta mahallesini, o şehri. İnşallah Mayıs ayı içerisinde görmüş olacağız. Ama senin evinden, çok daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Mutfağa masa sığmaz, dar diyor, banyoda sadece duşakabin varmış, klozete yer yok diyor. Bende tahmin ediyorumki, küçük bir ev.
Annemde ilerde çocuklarınız olunca, buraya sığamıyoruz diyerek, belki daha büyük eve geçersiniz diyor. Belki sende öyle yapabilirsin canım, buraya sığamıyoruz diyerek

İnan ben şimdi olsa yine giderim neolacak derim ..Ama yapmadığı şeyleri yaptı diye göstermesi bi de gösteriş meraklısı olması beni soğuttu.Bi kere de komşuya gidelim diye bi tanıdık geldi o kaynanama dedi.Bende gidin işte dedim..Yok dedi sende gel. Bende benim hiç gelesim yok gidin işde sinem ablanın da canı sıkılmımş dedim.o da kaynanamın bensiz gelmeyeceğini anladı bana hadi sende gel dedi.Kaynanama dedim göbeğimiz beraber mi kesildi diye neyse bana dediği laf ÇALIŞSAM ÇALIŞTI DERMİŞ ONLARA ONDAN GELEMEDİ DERMİŞ.şimdi bahanesi yok tabi.Gittim mi gittim ama bi daha da çoğunlukla bi yere gitmedim.Çok nadir.

Niye o zamana geçesiniz ki şimdi geçin çok saçma ya..Bizimki bi de çocuk istiyo kaynanam..Ben de dedimki bigün bizim yatakodasına beşik sığarmı yok dedi.Diğer odaları çocuk odası yapabilirmiyim yok dedi.EE dedim çocuk olursa ne yapıcam ben beni evde bakarız dedi gülerek..Hiç sanmıyorum dedim..Ya yukarı çatı katına o da yapıcaz yada çocuk falan yok dedim(Allah bilir)Zaten şuan hiç düşünmüyorum..

1-2 yık içinde kendi düzeninize geçecekseniz çok iyi.Hiç bu durumdan rahatsız olduğuna belli etme cnm azcık sabret.Kiradamısınız şuan

Şimdi evine çok masraf yapmış, o yüzden şuan için başka ev, imkansız canım:44:
Senin evde çok küçükmüş, beşiğe bile yer yok diyorsun, Allah yardımcın olsun canım. Söylediğim gibi ilerde, mecburen taşınabilirsiniz, sığamazsınız zamanla çünkü

110 m2 :) ama muntazam değil işte :)

kaynanayla altlı üstlü oturmanın aynı evde yaşamaktan bı farkı yok. sadece gecelerı ayrılıyorsunuz. cevremden gorduklerım duyduklarım kadarıyla altlı üstlü çok zor.
arkadaslar benım durumum bıraz karışık sizce ne yapmalııym.
ben kayınvalıdemnın evine gelin gittim.
tek kaynanam var evde gorumce eltı kayın yok kayınpeder yok.tek kardeş eşim tek çoocuk.
kaynanamın evi var.
şimdi benım ailemden bana miras kalıcak.üstüne 10 mılyar kredi çekıp evimiz var onu alıcaz.
yalnız alacagımız ev küçük. 2 odalı. seneye evlerı ayırmayı kendı evıme cıkmayı ıstıyorum.
bana yeter şimdilik 2 oda. ev ucuza gelıcek bana cunku.çoocuk olunca orayı satıp 3 odalı bır yer alabılırım.
bunu eşimle paylaştııgmda okey demişti.
fakat şimdide annesi yanlız bır kadın (dul) oldugu ıcın bırakmak ıstemıyor.
annesinin evıyle yenı alacagımız ev yakın bırbırıne bu arada..
bu evı satarız dıgerınıde satarız yada kıraya verırız dubleks alıırz dıyor sımdıde.
gırışlerı ayrı olacak ama altlı üstlü olmuş olcaz.
önce kucuk eve gec sonra yıne tasın buyuk eve geç zor olur dıyor.
bende hazır duzenı bozmuşken kaynanadan ayrılıyorken nıe gene dibdibe olalım kı. demı.
imkanım varken bıraz uzak olıyım..
tasaınmak zor oldugu ııcn degıl annesı yanlız oldugu ııcn istemıyo fazla uzaklasmak bunu seziyorum ben.. off istemıyorum ben altlı üstlü..sesimizi duyacak bırı geldııgnde kapıyı dınleyecek hemen oda gelecek.çocuk aglasa sesını duyuyorum gece çocouk nie aglıyo felan dıyecek. uyuz edecek beni. gidişler sık sık olacak. hep asagıya evıme inecek.mısafır gelmışmı acaba dıye kapıyı dınleyıp ayakkabılara bakacak. marketten gelıcez hemen ne aldınız dıye soracak.ayy benım evım daha guzeldi daha sıcaktı burası çatı soguk oluyo deyıp ikide bırde sızlanacak. hazır ımkanım varken yıne neden dindibe oturayım ki dimi kızlar..
yanlışmııym??

Bakıldığında sen haklısın tabiki ama eşinde haklı annesi şimdiye kadar yanlız kalmamış herhalde ondan endişeli..Aşağı tükürsen sakal yukarı t bıyık..Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama ..ucuz olsun 2 odalı olsun deme içine sinen bi ev olsun aldı sattı başın ağrımasın.Kayın validen konusunda bişey diyemicemmalesef..

valla eşimde bende çalışıyoruz aramızda bi minibüslük yol var ama yok 3 yıl oldu hala hep oradayız ilk zamnlar dah çoktu bu beraber yeme merakı ben pazara giderdim bi ton laf ne gerek var bizim ayrımız gayrımız yok bilmem ne. şükür şimdi daha az gidiyoruz haftanın 2-3 günü az demek doğrumu bilemiyorum ama demek hepsi aynı offff offff

9 aylık evlııym. kendime ait bı evımız olacak.neden kaynanamla oturayım ki.ki kayınvalidem fenadır bıraz herkes bilir. yanı kıraya cıkmıyorum kı mıllet gecinemedi de cıktı desin ev alıp çıkyıourm. ki zaten çıkarsam kımse aa dul kaynannayı bırakıp tek oglu gıttı demezler. bız demiştik bu gelın bu kadınla yapamazdi zaten derler. herkes biliyo. mıllet aynı bınada oıturmamak istıyo ben ise ayrı eve cıkmışım neden aynı bınada oturayım kı.?yakın oturucaz sonuçta.sık sık zıyaret edicez. zaten bıanda yanlız kalmıcak zaten yanlızdı hep alışık yani o. deddııgm gıbı 10 mılyar kredı cekıp 2 sene odeyıp 2 sene sonra daha buuyk bi ev alabılıırm evimi satıp peşinat yapıp.

CNM senin durum baya bir karışık çünkü kayınvaliden dul olduğu için ister istemez uzaklaşmanızı istemez, aynı şekilde eşinde uzaklaşmak istemez çünkü annesini tek bırak istemez merak eder çünkü .gerçi sen uzağada gitsen çok sıkıp gidip gelmeler olur. inşallah kayınvaliden iyi bir insandır allah iyilik versin

Daha önce de yanlız oturuyoduysa sonuç değişir.Denildiği gibi ev üstüne ev olmaz..Kayınvaliden nekadar iyi olursa olsun bi süre spnra gözüne batmaya başlar.Ama sninki fenaymış bide..İnş herşey gönlünce olur.Çok taze daha evliliğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…