• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidenin sürekli arayıp öldünüz mü demesi

gumus82

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
3.534
3.748
133
Konuyu özet geçicem..
Lütfen buda dert mi demeyın

Kayın valide şakayla karısık sureklı laf sokar ondan mı bılmem kendısıne kızına vs hıc ısınamadım.

Örnegin evlendık ılk bayram zıyaret ettık donduk ertesı sabah bız abınle caya gelıcez dedı bende daha dun gorustuk hayır dedım

Nerdeyse her ıkı yada uc haftada bır garantı ya kendıne ya kızına gıdıp toplanıyoruz

Bu sure zarfında haftada bır arama oldunuz mu dıye arıyor benı..(Not watsap grupları var aılece kullandıkları sadece anne baba cocuklar gun asırı yazısıyor olmedıgımızı bılıyor )

4 aylık evlıyım ıkıncı kez gelıcek ben cagırmadım bız gelmek ıstıyoruz dedı..
ben haftada bır gun ızın yapıyorum ızın gunumden bır gun once ertesı sabah nasılsa gec kalkarım dıye cagırdım.izin gunumde temızlık yapıyorum her hafta mecburen kedım de var ogun mumkun olmuyor.ama gozumde buyuyor ıcım darlanıyor resmen belkı sevemedım ondan

Bırgun onceden bırseyler yapıcam aksamdan

Benım gıbı sıkıntı yapan var mı yoksa bır ben mıyım boyle

Ben konu sahıbı ben tamamen yanlış anlasılmısım.Keske işyerınde yazıyoruz kesın hukumlu olmasanız sorsanız..

Ben evet esıme soyledım musaıt degılız dıye esım soyledı kayınvalıdem her gorustugumde deneme tahtası gıbı bana laf sokar ben susarım guler gecerım ama işte bana sor.

Ornekler yazıcam şimdi

Daha ılk tanısıcaz pasta hazırlamıslar elınıze saglık cok guzel dedım ısteseydın yapmazdım dedı

gorumcem benden kucuk masallah guzel kız dedım deme nazar deger dedı

evlenme donemınde ancak 3 bın 4 bın bır yardımları olmustur herseyımızı kendımız aldık gelınlıge kadar..kız kardesıme dıyor kı gelınlıgı alamazlarsa sen yardım edersın ha ha guluyor.

bu enson geldıgınde de oglum nıye konusmuyorsun agzını karın mı bagladı oda dedı ben babam gıbı konusmam bılmıyor musun dıye..gercekten esım az az konusur herkesle dogası bu

bu arada ben pasta ıkı salata yaptım esım pılav ve kıymalı yemek yaptı benım oglum cok becerıklı zaten dedı benım yaptıgım herhangı bırseye nezaketen guzel demıslıgı yok

baska yaz dersenız denen laflar deste oldu sureklı oluncada kaka oldu

mısafırden degıl laf sokulmasından kacıyorum laf soylemıyorum

Son düzenleme:
Ertesi gün geleceğiz demiş, gelme demişsiniz, anladığım kadarıyla ısrar etmemiş.

Aynı şehirdeyseniz iki üç haftada bir toplanmak normal değil mi?

Haftada bir aramak normal değil mi? Ölmediğinizi tabii ki biliyor, herhalde gerçekten öldüğünüzü düşünmüyordur.

Çağırmadıysanız ve gelmek istediyse gelmek istiyoruz demesi normal. Orası oğlunun da evi, dört ayda ikinci kez gelmek isteyebilir.

Muhtemelen kadın ne yapsa batacak size.

Caya gelecegiz diyen insana daha dun gotustuk olmaz denir mi ya :) musait degiliz deseniz hadi bir oluru var da yaptiginiz bana hic normal gelmedi.
burdan yanlıs anlasılıyor sanırım zaten bayramın ıkıncı gunuydu ve kendı aıleme ordan gezmeye gıdecektım 3.gunu de calısıyorum.. bırıncı gun gorusmek yeterlı degıl mı

Kendi annenize ve ailenize de aynı şekilde davranıyor ve böyle düşünüyorsanız haklısınız derim. Ama diğer türlü haklı değilsiniz. Sabahtan kahvaltıya davet edip anne 11 12 gibi kahvaltı ya gel diyebilirsiniz. Öğleden sonra yapın temizliğinizi. Bence siz kötü davranıyorsunuz. Ayrıca bayram ziyaretinde sizin eve gelinmez mi ? Siz büyüklerinizi ziyaret etmişsiniz onlarda size gelmek istemiş ne var bunda ? 4 ay da 2 kere çok değil

4 ayda iki kere gelmiş daha napsin. Tavrınız rahatsız edici.bayramda gelse ne var.bizde gideriz bayramda onlar da bize gelir. Sorun sizde.
dogrudur sorun bende sevemedım sanırım ıskence gelıyor buradan yazmak hata aslında nasıl anlasın ınsanlar benı tanımıyor etmıyor yazdıgım kadarı yeterlı degıl

Aynı şehirde haftanın 3 4 günü görüşenler var okuyoruz burda, sizinki 2 3 haftada bir bence oda gayet normal tabi size karşı kötü tutumları yoksa.

İyi en azından 2 3 haftada bir toplanıyormuşsunuz, biz 2-3 günde 1 falan, toplu buluşmalarda da haftada bir rutinimizdir,
Beraber yaşayanlar, ayağını uzatamayanlar var.
Haftada bir kez konuşmak, hele ki telefonla, zor değil. Gelmemeli. Yakınları -akrabaları- arada bir arayıp hal hatır sormak mühim bence.

İyi en azından 2 3 haftada bir toplanıyormuşsunuz, biz 2-3 günde 1 falan, toplu buluşmalarda da haftada bir rutinimizdir,
Beraber yaşayanlar, ayağını uzatamayanlar var.
Haftada bir kez konuşmak, hele ki telefonla, zor değil. Gelmemeli. Yakınları -akrabaları- arada bir arayıp hal hatır sormak mühim bence.
kayınvalıdemın uslubu gorumcemın keza sanırım sevmedım ondan butun bunlar cok mısafırde sevmıyorum cocukken yatılı gelen gıden haddı hesabı olmazdı

Caya gelecegiz diyen insana daha dun gotustuk olmaz denir mi ya :) musait degiliz deseniz hadi bir oluru var da yaptiginiz bana hic normal gelmedi.

valla büyük cesaret :D kayinvalide de anlayisliymis...sakaya vuruyor kadin artik durumu :KK48:

konu sahibi bence kayinvalideniz sizi seviyor...
4 ayda ikinciye gelmesini cok görmeyin bence

Back