Kanaryacigim seni severim. İnsanlığını severim, konunda herkese saygılı olmanı severim, kendini bilmeni severim. Bunları niye yazdım birazdan seni elestirecegim bana darılma diye yazdım:)
Burada çok konu açtın ve çok yol katettin bu anlamda seni tebrik ederim ama günlük hayatta karşılaştığımız her konuyu birilerine danışarak ilerlersek biz nasıl biz olacağız. İnsan denen canlı mükemmel, 4/4 luk değildir. Bizler insanız hata da yaparız, yanlış da yaparız ve bütün bunlar bize bir tecrübe olur. sende bu fikir alma alışkanlık oldu ve her adımı soruyorsun farkında mısın? çok video izlediğini falan yazmıştın bir konuda. yani izlediğin videolarla, açtığın konularla ve aldığın fikirlerle sürekli ilerleyememezsin bir yerde patlak verir. Bir sal kendini gerekirse hatalı davran öyle ya hep karşındaki hatalı olacak değil bir kere de sen hatalı davran bu dünyanın sonu değil. Eş ailesi ilişkileri konusunda bu kadar kendini kasma. Aynı hassasiyeti karşı taraf da gösterse zaten bu konuları açıyor olmazdın.