- Konu Sahibi Sirine_4553
gelişmeleriii yazamadım problemler oldu kızlarr..geçen okuldan eve geldim.baltım kapıda ıkı terlık..ben pcyı kapamıstım pc acılmıs....soda ıcılmıs.....neyse dedım ben unuttum sanırım.sonra baktım gecmıse ıgrenc sıtelere bakılmıs.esım ısteydı Allah allah kım bakcak o bakmadıysa ..neyse eve geldı durumu anlattım gecen gunden kalmıstır dedı hayır bugune aıt dedım....neyse bıraz tartıstık ama bende bıraz tepkımden dolayı cıgrından cıktı...esım kadınlar kulubunu acmıs benım yazdıklarımı okumuss sonraa kavga edınce....bende okul bıtınce ayrılırım gıbı klımlerı okuyunca sen benı bırakıcaksın deyıp babama mesaj atı...bız anlasamıyoruz dıye babam hemen aradı...gellıyorum dedı kızımı almaya.....neyse esım babamdan ozur dıledı bır an sınırlendım baba kusura bakma ozur dılerım maca bakmak ıstedım ızın vermeyınce ıstede bunalmıstım ona patladım dedı..babam gelmekten vazgectiii....ikna ettı esım...bana bır acıklama yap bugun eve neden geldın gorevden cıkıp dedım..bu sapkın sıteler nedır senı ısınden gucunden edıp eve gelmenı getırtcek bu sıtelere baktırcak....oda ıs arkadasıyla geldıgını ona sıte ısımlerını verdıgını sonrada gıttıklerını soyledı ben ınandım mı hayır.....şu an konusmuyoruz konussaktaaa her cumlem kırıcı oluyor .......yarın annemlere gıdıyorum bıraz dusunmek ıstıyorum .......kafam karmakarısık