- Konu Sahibi Sirine_4553
-
SEVGİCİM yorumların ıcın cok cok tesekkur ederım...kabus gıbıydı o gece ...su an ev telasemız var annemlerdeyız sınır streslıyız bır hafta oldu ev yerlesmedı ....adam gıbı konusamıyoruzzz.....kavga etmek ıstemıyorum en ufak seste annemler bak senı ezıyor dıye bana yuklenıyor esıme bıursey soylemıyorlar evımıze gecelım konuscam ama ınsaaalah gec olmaz
Selam Arkadaslar konuyu basindan okudum bunlar üzücü bir o kadarda kirici incitici seyler böyle bir durumda ne yapilir insan karar vermekde zorlaniyor!...
Yukarda gecen sorunlarin tek sebebi kisinin esinden kaynaklaniyor es ailesinin karsisina gecipde karsini sahiplenmiyorsa olmaz, bu evlilikde böyle ne kadar sürer bilinmez!...
Ben 20 yillik evliyim bu tür olaylarin en kötüsünü yasadim acikca yazip örnek versem sen nerde yasiyordun bunlara boyun egdin demekden kendinizi alamazsiniz...
Benim size söyleyecgim tek sey mademki evinizi ayirdiniz artik onlardan uzak olacaksiniz eskiyi her gün dile getirmeden bir sans daha verin esinize, mutlu olmayi basarabilirsiniz belki!...
oncelıkle yorumunuz ıcın tesekkur ederımm çok zor bır durum benım ıcın fedakarlıklar yapılmıs bır evlılık ve zorlayıcı durumlar esımın tavrı artık karma karısıgım...dogru bır karar vermeye calısıyorum sızın yorumlarınızda cok etkılı benım ıcın tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?