- Konu Sahibi Sirine_4553
-
kızlar bıraz uzun olacak ama yasadıklarımı anlatmam lazım.bır konum kapanmadan bır konum acılıyor malesef..(.(
esımın tayını cıkınca evımızı topladık .esımın memleketıne gıttık.kayınvalıdem ılk zamanlardan berı benı sevmez arada laf sokar ne kadar saygı sevgı hurmetde gostersenız kaba ınsanlar ne cıkarı varkı ıyı davranıyor seklınde dusunebılen ınsanlardan...daha oncede sureklı benı esım yokken sıkıstırıp lafları sokar sonra aaa senın ıcın fesat ben kotu nıyetle soylemedım der ıkı ayılır bayılır ısın ıcınden cıkar sutumu helal etmem deyıp oğlunu kendı yanına bır sekılde cekerdı....esımle gecen sene problemımız oldu msn davaları vardı esımın aılesını cagırmıstım gelsınler belkı oğullarına akıl verırler dıye sucu bana bulup benı aglatıp gıttıler neymıs efendım ben madem okumasaymısım ,,msnden gorusmekle bırsey olmazmış,suscakmısım bole seylerı gundeme getırırsem yuva yıkılırmıs.gene herseye ragmen onları yolcu ederken sabah kahvaltılarını hazırlamıs oğulları uyurken ben onları otobuslerıne bındırıp ellerını opup gondermıstım.
neyse bu ağustosun sonunda gıttık.yıne kayınvalıdem arada laf sokuyor .ıste efendım akrabanın oğlu hemsıre kız almıs .benım okudugumu calısmadıgımı yuzume vuruyor eller ıs guc sahıbı kız aldı dıyor.olur dedım oğlu en ıyısını ıster yıne sustum.esımın maddı sıkıntısı oldugunda esıme yardımcı oldular ama ben zaten ıkı yıldır aılemle kalıyorum ve evlendıgımden berı butun masraflarımı aılem karsılıyor .buna ragmen yedıgım ıctıgımın hesabını dakka dakka yapıyor kayınvalıdem .evlendıgımızde bana esya almayı bırakın sokuk perdelerle oturttu neymıs efendım emeklı olana kadar esya mesaya bana yaramazmıs sakın tasınırken uc bes esyamıda atmasaymısım.ta emeklı olunca alınırmıs.kendı evınde yok yok kızı ıse yılda bır esya degıstırıyor kızıda 5 senelık evlı ıste ayrıca kıracı kızıda.....gene sustum.annem benım cok rahatsız kısın 2 kez amelıyat oldu ..annemı takmıs kafasına annen ölür baban evlenır sen ortada kalırsın sureklı ıkı lafından bırı bu ...baban sana ev mev bırakmaz parada vermez dıyıp duruyor...Allah korusun dıyecegı yerde...yıne sustum....kayınpederım babama gomlek hedıye ettı ..tesekkur ettım kayınvalıdem kostu geldı bu oğluma olmuyormuda babana goturuyorsun dedı ben kaldım olece esıme gel sen gıy madem dedım...pazara gıttık ıkı alısverıs yapıcam bır kaç sey aldım parasını ben uzattım esım gelınce hemen para uzatmalar ne ıstıyorsan al demeler esım gelmeden once magazadan alamam çok pahalı magaza burdanda alıyosan al dıyor ama ben verıyorum hepsının parasını....ok canbı sağolsun almasın....ıste memurluk olsun hademe ol olabılıyosan dıyıp duruyor sureklı ıyıde ben 4 yıl okumusum alesı kazanmısım yuksek lısans yapıcam nedne bu meslegı tercıh edeyım....asla gocunmuyorum yapardım ama benım meslegım bu degılkıııı....sonra esımın yanında aaa aaa ne ıyı oldu esının yanına gıttın demeler ..bana gelınce sen mı yazdırdın yanına getırttın oğlumu kacıncı tercıhıydı orası dıye kızmalar .....gorumcem le esım kavga ettı ama gorumcem benı daha kucuk lokma gordugu ıcın gelıp bana bın tane laf saydı tek bır sey solemedım vıcdanın rahatsa amenna dedım...neymıs ben ozur dıleyecekmısım esımıde ıkna etcekmısım ...daha bı suru laf soktu..son gun akrabanın dugunu olacak gıttık dugune herkes gelın yesın dıye pastaları onume koyuyor kayınvalıdeme bak oğlunu zengın ettı karnını burda doyurdu dedıler kayınvalıdem aynen cevab verdı sankı yarın karnı acıkmıcak yemegımızı yemıcek sok oldum ....gelın konvoyundada yanına almıs akrabalarını bana nasıhat edıyorlar paranızı tutun tabıkı solesınler ıyılıgımız ıcındır ama ben esımın zaten dıgru duzgun borctan para artttıramadıgını bana babamların baktıgını solesemde akrabalarla ustume gelıyorlar 3 5 karcadıklarımla gıdıyormus paralar bır oğretmen varmıs yaz kıs 10 kılometrelık yolu yuruyerek gıdıyormus ıste ole ole para bırıkıyormus....artık gıttım esıme ben dayanamıyorum dedım...
iyide bunların hepsine neden tepkisiz kalıyorsun susyorsun onu anlamadım doğrusuCADIARZU
Bir değil iki değil neden cevaplarını vermiyorsun?
ay arkadasım sabah sabah sinirden çatladım nasıl insanmış bu kaynanan ya.sendede iyi sabır varmış bravo valla.onca laf söylemiş sense hep sineye çekmişin takdir ettim ama önemli olan eşinin sana olan yaklaşımı annesiyle olan bu olayları eşine anlatmadınmı eşin ne düşünüyo senmi yoksa annesimi haklı onun gözünde..senin haklı olduğunu düşünüyor ve dstek oluyorsa hiç umursama önemli olaneşin.kaynananı herzaman görmüyon.yanlış anlamadıysam farklı yerlerde oturuyosunuz.mümkün olduğunca az görüşmeye çalış ama hibizaman kendindende kendi ailendedende taviz verme yeri gelince karsı çık anne niye öyle diyosun falan de kendini ezdirme eşinede annesiyle olan olayları anlatırken asla bagırarak çağırarak anlatma ters etki yapmasın üzüldüğünü bilsin gerekirse annesiyle o konuşsuna anne böyle yapma bak kız çok üzülüyo falan desin allah yardımcın olsun mübarek günlerde bol bol dua ete allah kaynanamı ıslah etsin iye umarım hersey düzelir canım baya uzun oldu ama:1hug:
Böyle bir durumda eşinizin karakteri çok önemli, elbette karşılıklı hatalar olmuştur ancak bu dedikleriniz doğruysa ailede karakter bozukluğu var ve eşinizin size tam olarak destek verdiğini kendi ailesine hissettiremediği sürece de bu böyle sürüp gider sanırım..
bu ne yaaaa tatlım aklını başına al iyice düşün eşini seviyormusun o seni seviyormu?seviyorsanız eşin ailesiye arasına sınır çizecek konuşacak böyle evlilik yürümez.ALLAH yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?