- 8 Kasım 2023
- 3
- 4
- 27
-
- Konu Sahibi kyaniverse
Eşim haber ediyor, bir de hep benim ailemle muhabbet halindeler benim ailemde gelmeyin diyemiyorHaber vermeyin.
O zaman kayınvalideniz yüzünden değil, eşiniz yüzünden ailenizle zaman geçiremiyorsunuz aslında.Eşim haber ediyor, bir de hep benim ailemle muhabbet halindeler benim ailemde gelmeyin diyemiyor
Annem asla öyle bişey diyemez ağzı var dili yok maalesefO zaman kayınvalideniz yüzünden değil, eşiniz yüzünden ailenizle zaman geçiremiyorsunuz aslında.
Niye herkes bu kadar basit bir şeyi söyleyemiyor ben de bunu anlamıyorum.
Kayınvalidem anneme "kızına gelmişsin niye haber vermedin?" gibi bir şey dese, "ben kızımı görmeye geldim" der kapatır yani konuyu.
Belli ki bu durumdan sizin dışınızda şikayetçi olan yok.
Haber vermediğiniz halde haberleri oluyorsa ve size sormadan geliyorlarsa aileniz gelmeden bir bahane bulun kv yi arayın herhangi birşey sorun isteyin o arada annemler gelecek de' gibisinden bir cümle kurun ve o konuşma bitince kv gelinimiz bizi davet etmek istemedi mesajini alsnKayınvalidemler bana 5 dk mesafe de oturuyorlar. Kendi ailem ise 3 saat. Benim ailem nezaman beni görmek için gelse hop kayınvalidemler damlar. Hatta onlar daha gelmeden plan yaparlar. Ben kendi ailemi ağırlamak isterken bi bakıyorum kayınvalidem ve bekar yetişkin çocukları gelir benim evimde onlara hizmet ediyor oluyorum. Ne yapmam lazım?
Konussan anne ben ailenle vakit geçirmek istiyorum diye bas başa kalmak istiyorum desenKayınvalidemler bana 5 dk mesafe de oturuyorlar. Kendi ailem ise 3 saat. Benim ailem nezaman beni görmek için gelse hop kayınvalidemler damlar. Hatta onlar daha gelmeden plan yaparlar. Ben kendi ailemi ağırlamak isterken bi bakıyorum kayınvalidem ve bekar yetişkin çocukları gelir benim evimde onlara hizmet ediyor oluyorum. Ne yapmam lazım?
Ailenin geleceğini onlara söyleme gizli tut.Kayınvalidemler bana 5 dk mesafe de oturuyorlar. Kendi ailem ise 3 saat. Benim ailem nezaman beni görmek için gelse hop kayınvalidemler damlar. Hatta onlar daha gelmeden plan yaparlar. Ben kendi ailemi ağırlamak isterken bi bakıyorum kayınvalidem ve bekar yetişkin çocukları gelir benim evimde onlara hizmet ediyor oluyorum. Ne yapmam lazım?
Kayınvalidemler bana 5 dk mesafe de oturuyorlar. Kendi ailem ise 3 saat. Benim ailem nezaman beni görmek için gelse hop kayınvalidemler damlar. Hatta onlar daha gelmeden plan yaparlar. Ben kendi ailemi ağırlamak isterken bi bakıyorum kayınvalidem ve bekar yetişkin çocukları gelir benim evimde onlara hizmet ediyor oluyorum. Ne yapmam lazım?