Kayınvalidemler yüzünden annemle babamla vakit geçiremiyorum

Aileniz size gelince kayınvalideye telefon açıp anne size yemeğe gelicegiz diyin. Toplanıp cümbür cemaat onlara gidin. Madem çok seviyor sizinkilerle vakit geçirmeyi evinde de ağırlasın.

Kayınvalidemler bana 5 dk mesafe de oturuyorlar. Kendi ailem ise 3 saat. Benim ailem nezaman beni görmek için gelse hop kayınvalidemler damlar. Hatta onlar daha gelmeden plan yaparlar. Ben kendi ailemi ağırlamak isterken bi bakıyorum kayınvalidem ve bekar yetişkin çocukları gelir benim evimde onlara hizmet ediyor oluyorum. Ne yapmam lazım?
Ayıp olmasın diye geliyor da olabilirler. Malesef bizim kültürde var öyle bişey. Eşiniz uyarsın annesini düzgünce. Bir kez yasadım bunu ve çok can sıkıcıydı ailemi göremedim resmen

Sizin asil buyuk probleminiz esiniz sonra kayinvalideniz. Esinize acikca soyleyemiyorsaniz duygularinizi bu nasil evlilik? Soyleyin ben ailemle vakit gecirmek istiyorum zaten surekli sizinkileri goruyorum artik ailem geldiginde haber vermeni istemiyorum yoksa ortaligi karistiririm kimsenin birbirine bakacak yuzu kalmaz diyin.

Kayınvalidemler bana 5 dk mesafe de oturuyorlar. Kendi ailem ise 3 saat. Benim ailem nezaman beni görmek için gelse hop kayınvalidemler damlar. Hatta onlar daha gelmeden plan yaparlar. Ben kendi ailemi ağırlamak isterken bi bakıyorum kayınvalidem ve bekar yetişkin çocukları gelir benim evimde onlara hizmet ediyor oluyorum. Ne yapmam lazım?
aynı durumu birkaç defa yaşadım benim annem ve kv hemen hemen eşit uzaklıktalar bana 15 dk ikiside ama ailem işleri mesai saatleri yüzünden herhafta değilde 2 3 haftada bir denk gelip görüşüyoruz ve 2 gelmelerindede kv damladı pat diye dayanamadım söyledim artık eşime senmi söylüyosun kasıtlı bişeymi bu diye sonra olaylar büyüdü büyüdü kv yede söyledim artık konu açmıştım bununla ilgili hatta. bence eşine söyle bunu sen haber verme dicem sen vermesende eşin verir onu da uyar. ben hiçbirinde kv ye söylemedim ama eşim sağolsun yetiştirmiş

Kötü niyet bende oldugunu disunmuyorum niye gelmediler diye kendi aralarinda konusiyorlardir diye düşünebiliyor insan.bu buyuklerr boyle gitmesen laf ederler zihniyetinde her zaman gelmiyorlar diye böyledir esinizin soylemesi gerek siz gelmezseniz ayip olmaz esim ailesi ile rahat konuşsun vs cozum yoksa yine siz gidin

X