- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
Ama bunlari söyleyince kendi ile çelişecek,çünkü daha önce durmadan şikayet ediyorduEşini karşına al tüm bunları açık açık konuş evim artık benim değil gibi rahatça dolaşamıyorum çocuğumuz olması için baş başa kalmak istiyorum
işten geliyrum kendim bir çorbayla geçiştirecekken annengil için ymeek yapıyorum ben seninle ailene hizmet etmek için evlenmedim bir daha bu kadar uzun süre kabul edemem diye açık ve net ol
Evet ondan seslenemiyor sanırsamAma bunlari söyleyince kendi ile çelişecek,çünkü daha önce durmadan şikayet ediyordu
akşam namazının hemen kılınması makuldür.Valla 1.5 2 yıldır evin düzeni belli işten gelince yemek yapılır yenir.ben aç geliyorum işten
Bütün gün yorulmusum..
Ksuura bakmasın ben yaparken okunuyor beklesem yatsı okuncak bu seferde yatsı beklenecek acmi kalayım geldikleri ilk günden beri aynı aralikta yemek yenir.
Zaten sofrayı kuruyorum o namaza gidiyor bende kp de yiyoruz. Beklemiyoruz yani. Oda 10dk geç kılabilir vakit var çünkü
Olur mu ,isten gelmis ,bekleyemezakşam namazının hemen kılınması makuldür.
Neden?Şu konuyaKatibin Ruhu yazdimi ben bulamadım??
Daha fazla konuya yorum yapmayacağım. çünkü gerçekten sinirlerim oynadı yerindenOlur mu ,isten gelmis ,bekleyemez
eee kusura bakmayacaksınız artık yalnız kalamıyorum dıye eve bırılerını alıyorsanız onlara da uyum saglayacak sekılde hazırlayacaksınız sofrayıValla 1.5 2 yıldır evin düzeni belli işten gelince yemek yapılır yenir.ben aç geliyorum işten
Bütün gün yorulmusum..
Ksuura bakmasın ben yaparken okunuyor beklesem yatsı okuncak bu seferde yatsı beklenecek acmi kalayım geldikleri ilk günden beri aynı aralikta yemek yenir.
Zaten sofrayı kuruyorum o namaza gidiyor bende kp de yiyoruz. Beklemiyoruz yani. Oda 10dk geç kılabilir vakit var çünkü
Beğeniyorum yorumlarınızı hanfendi... Problem ne ?Neden?
Konu sahibi sana kötü bir haberim var: Siz kaynanayla kayınbabayla birlikte yaşıyorsunuz artık.
ben de kv severim o beni sever sağolsun. hatta gel derim gelmez. ama konu sahibinin eski konuşlarından sürekli görümcesi ile kendisini karşılaştırmış. ona yapıyor bana neden yapmıyor diye. belki de konu sahibi biraz kendisinin davranışlarını sorgulamalı. sürekli laf sokan birisine kim yardım etmek ister ki
Ama tek kalamyor zatenKonu sahibi sana kötü bir haberim var: Siz kaynanayla kayınbabayla birlikte yaşıyorsunuz artık.
Çıksorut’a bile Getir gidiyor. Neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Engelli, yaşlı ya da çocuk olmak lazım evde yalnız kalmamak için. Sağlık sorunu varmış, o yüzden eşi yalnız kalsın istemiyormuş. Dememiş ki başına bekçi lazım diye. Sanki kaynanası doktor, hemen tıbbi müdahalede bulunacak.en ufacık bırseyde annneeeee gel yanımda kal korkuyorum dıyene ebeveyn lazım zaten
isabet olur bencede bırlıkte yasasınlar zaten market posetıde tasıyamıyormus bırı lazım dıyordu
Konu sahibi salonda sevişmeyi unut. Ömür boyu yorgan altında takılıp durun.Ama tek kalamyor zaten
Eşi izin vermiyor yani
Banyoda artık sabaha kaldıKonu sahibi salonda sevişmeyi unut. Ömür boyu yorgan altında takılıp durun.
Yapabilir tabii, iyide olurAynen benim kv de gelmez, yalvarırız çocuklar istiyo diye, ben şöyle anladım durumu, bu bayan akşam 7 ye kadar çalışıyo, eve gelince hazır yemek bile bulamıyo, kv hasta ya da güçsüz bi kadın değil çünkü mağaza mağaza geziyo, en azından bu kız akşama kadar çalışıyo, evde yok, o saatte gelip yemek de yapmasın yemekleri ben yapayım, çamaşırlarını asayım vs diyemez mi, 2 aydır misafir gibi oturmak nedir ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?