- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
dusunuyorum ben ılla tek kalamayacak olsam saglık sorunum varsa 2 ınsanı yanıma alacagıma tek olarak ben gıderım esım geldıgınde dırekt oraya gelır 2 gun kalır esımle evıme donerım bu kadar basıt yanıÇıksorut’a bile Getir gidiyor. Neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Engelli, yaşlı ya da çocuk olmak lazım evde yalnız kalmamak için. Sağlık sorunu varmış, o yüzden eşi yalnız kalsın istemiyormuş. Dememiş ki başına bekçi lazım diye. Sanki kaynanası doktor, hemen tıbbi müdahalede bulunacak.
Ben sizi başta haklı gördüm .Empati yaptım .Biz aynı sehirdeyiz bazen kayınvalide kayinpeder gelir iki gün kalir.Ben çok daralirim .Bir ay kalanlara falan nasıl yaşıyorlar diye hayret ederim ama sizin konu biraz farklı .Tüm dünya benim etrafımda dönsün mantığı .Yok ben süresinden rahatsız değilim
Namaz 10dk sürerbeklemiyorsunuz demiste biri
Ocakta yemek kaynamış 2dkya hazır diiyorm ben namaz kılayim diyor masada 3 kişi bekliyoruz 1kere bekledik 20dk gelmesi yemeği 2kere işittim beklemiyoruz artık
Bende işten aç geliyoeum migrenin var açlığa dayanamıyorum. Bekliycrk gücüm yok. Beklemiyoruz 10dk yiyip kılabilir vakit kacmiyor sonuçta
Yiyelim kılsın ister 10fk ister 30dk
Poşet taşımaktan iyidir.Banyoda artık sabaha kaldı
Siz eşinize baya ailesini kötüleme çalışıp açık aramışsınız ama eliniz de patlamışBen yanlız kalamam demedim eşim istemiyor yanlız kalmayı. Sinirli iken de bak hemen gitmeyi planlıyorlar yanlız kalacak demiyorlar destek olmuyorlar dedim sinirli iken bunun böyle olacağını sinirli iken düşünmemiştim.
Sonrada kaldılar kaldıklarında da gitmek istiyorlarsa gitsinler dedim.
Sürekli söyleniyor lar gideceklerse gitsinler ben tek kalırım gerek yokta dedim
Yoksa bende istiyorum tek kalayım da anlatamıyorum tek kalıp rahatça kafama göre evde takilayom diyede anlamiyor
Yok ben süresinden rahatsız değilim
Namaz 10dk sürerbeklemiyorsunuz demiste biri
Ocakta yemek kaynamış 2dkya hazır diiyorm ben namaz kılayim diyor masada 3 kişi bekliyoruz 1kere bekledik 20dk gelmesi yemeği 2kere işittim beklemiyoruz artık
Bende işten aç geliyoeum migrenin var açlığa dayanamıyorum. Bekliycrk gücüm yok. Beklemiyoruz 10dk yiyip kılabilir vakit kacmiyor sonuçta
Yiyelim kılsın ister 10fk ister 30dk
Aynen ben de çok üzülürdüm, hele ne zaman gidecekler falan dese çok kırılırdım. Biz eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz, istediği zaman davet edebilir ailesini, benden çekinerek çağırmasa çok kötü hissederim.Bence de öyle, eşimin annem için surat yaptığını düşündüm de, hoş değil. Kv gelince de öyledir. Kimse kimseyi zorlama, darlamaz. Herkes evinde gibi takılır. Sizin adınıza da sevindim, Rabbım bozmasın
Peki ya beni yukarıya çıkarmaya eşimin ailesi gelmedi diyen gelin...4.kata karpuzu nasıl taşıyacam diyen manolya seninde günahını aldık ha
Onu insanlari düzenlerinden ederken dusuneecekti bence .Keyfine bakacakti .Prenses gibi yok ben şunu yapamam bunu yapamam diye resmen kullanmak için çağırmış anne babayı .O zaman kendi anne babasını neden cagirmamis .Onu soran oldu mu acaba göremedim ?Ona da bir cevap ver konu sahibi .Resmen kullanıp istediği zaman da postalamak istemiş ama elinde patlamış konu sahibinin .Aynen benim kv de gelmez, yalvarırız çocuklar istiyo diye, ben şöyle anladım durumu, bu bayan akşam 7 ye kadar çalışıyo, eve gelince hazır yemek bile bulamıyo, kv hasta ya da güçsüz bi kadın değil çünkü mağaza mağaza geziyo, en azından bu kız akşama kadar çalışıyo, evde yok, o saatte gelip yemek de yapmasın yemekleri ben yapayım, çamaşırlarını asayım vs diyemez mi, 2 aydır misafir gibi oturmak nedir ya?
Peki ya beni yukarıya çıkarmaya eşimin ailesi gelmedi diyen gelin...
Eşinin eli kolu doluymuş gelinlikle merdivenleri çıkmak zordu
kendimi herkül gibi hisediyorum ya acaba bazen ayy bin yipimiyirim aşkığğmm mı demek lazımbirde sinan vardı cips poşeti açıcısı ve çanta taşıyıcısı
Kaynanası daha akıllı çıkınca zoruna gitti,helal o kadına valla ,tebrik ettim haberi olmasa daOnu insanlari düzenlerinden ederken dusuneecekti bence .Keyfine bakacakti .Prenses gibi yok ben şunu yapamam bunu yapamam diye resmen kullanmak için çağırmış anne babayı .O zaman kendi anne babasını neden cagirmamis .Onu soran oldu mu acaba göremedim ?Ona da bir cevap ver konu sahibi .Resmen kullanıp istediği zaman da postalamak istemiş ama elinde patlamış konu sahibinin .
Aynen böyle durumAynen benim kv de gelmez, yalvarırız çocuklar istiyo diye, ben şöyle anladım durumu, bu bayan akşam 7 ye kadar çalışıyo, eve gelince hazır yemek bile bulamıyo, kv hasta ya da güçsüz bi kadın değil çünkü mağaza mağaza geziyo, en azından bu kız akşama kadar çalışıyo, evde yok, o saatte gelip yemek de yapmasın yemekleri ben yapayım, çamaşırlarını asayım vs diyemez mi, 2 aydır misafir gibi oturmak nedir ya?
hah sıze bırının bakmasını ıstıyorsanız yanı eve gelınce yemegım hazır olsun camasırlar yıkansın asılsın dıyorsanız annenızı cagırabılırsınızAynen böyle durum
Yapsaydı beğenip beğen meyecegimi görürdüm ama yapmadıYapabilir tabii, iyide olur
Ama niye yapsın
Veya yapinca beğenilmiyor da olabilir
Benim kv bize gelince hiç çıkmaz mutfaktan
Bizim sevip sevebilecğimiz tüm yemekleri yapar
Ellide çok lezzetlidir
Ama herkesin bi kusuru var işte çok dağınık iş yapar. Mutfak altüst olur. Herşeyi paldır küldür makinaya atar daha çeyreği bile dolu değilken makina doldu çalıştıralım der
Heryere çamaşır suyu fışkırtıyor
Kötülüğünden yapmiyor kendi evindede böyle
Ama ben mesela bundan çok rahatsız oluyorum
Bişeylerin yeri değişiyor, tencere tava elinde yıkıyor tam temizlenmeden kurulayıp kaldırmak istiyor. Bana çok iş çıkarıyor kısacası. O yüzden çoğu zaman aman otur ben yaparım diyorum.
evınızı kendı evı kullansa erzaklarınızı cıkarıp cesıt cesıt yemek yapsa dolaplarınızı rahat ıstedıgı gıbı acsa bu seferde evıme hepten yerlestıler herseyıme karısıyorlar dıye sıkayet etmeyecegınıze emın mısınızYapsaydı beğenip beğen meyecegimi görürdüm ama yapmadı
Eli nasıl bilmiyorum.
Bana yapmada kocasına yapar. Beni. Günlük yemek yaparım akşama öğlene çoğu xaman yemek olmaz yada az olur
Kocasına yazık adam dışarda yiyormuş ben sonradan öğrendim dışarda yedim diyince
Kocasına baro öğlen yemek. Yapar dimi. Ben huylarını bilmem öğlen yermi bilmem . Onun kaç yıllık kocası bana geçtim kocasına da yapmıyor.
Ailem başka şehirde ben çalışıyorum nasıl gidebilirim?dusunuyorum ben ılla tek kalamayacak olsam saglık sorunum varsa 2 ınsanı yanıma alacagıma tek olarak ben gıderım esım geldıgınde dırekt oraya gelır 2 gun kalır esımle evıme donerım bu kadar basıt yanı
yok sadece evımde kalabılırım dıye de dıretıceksem duzenımın bozulmasını da goze almısım demektır onlarda oglumuzun da evı dıye rahat da takılıyorlar tabı yaslı ınsanlar bırde onlar ıcın baskasının evınde kalmak daha zor aslında
gelın hanım 10 dk once kılsın namazı dıye bıle karısıyor ınsanlara evın ıcındekı tantanayı dusunemıyorum bıle ...
bırde kızın anne babası yok mu yalnız kalamayacak kadar saglıgı kotu durumdaysa annesı gelıp yardımcı olabılır yanı
bana prenses sendromu gıbı geldı bence hepsı ondan oluyor :)
Hastalığınızı bilmiyorum ama ben hamileyim ve 5-6 aylıkken eşim göreve gidecek çalışıyorum gerekirse yalnız başıma da kalırım ki 1 yıl kalmışlığım var hamileyken de kalırım hamileliğim sıkıntılı olmadığı sürece
Sorum şu madem bu kadar yalnız kalmaya cesaretsizdiniz o zaman mesleği görevlere gitmek olan birisiyle neden evlendiniz? Yeni mi evlisiniz bu böyle nasıl devam edecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?