• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemler gitmiyor

Valla namazı 5dk geç kılabilir helede ezan yeni okunmusken. çorba ısınmış tabağa konacak ben t namaza gidiyorum diyip masada 3 kişi bekletmek peki? Valla kendi annemlerde de kızıyorum bu konuya.
En fazla on dk deidginiz namaz 20dk enaz. Buarada
Kiz 700luk eşarbı aldınız mı kontes hanıma 🤔

Aynen aynen banada ders oldu zaten
Daha gelsin mi dese yok yok gerek yok ben tek kalırım diyecem zaten
Zaten gorumcem için gelsin mi dedikleeimde yok yok çocuğunun verdiği hasarları toplayamadim daha dedim.
annesi için de derim
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ne kadar ayıp bir şey, daha çocuğun zararını duzeltemedim.Esinizin yeğeni o

Aynen aynen banada ders oldu zaten
Daha gelsin mi dese yok yok gerek yok ben tek kalırım diyecem zaten
Zaten gorumcem için gelsin mi dedikleeimde yok yok çocuğunun verdiği hasarları toplayamadim daha dedim.
annesi için de derim
Eşinizin ailesinin işi gücü yokmu
Niye herkes sizinle kalmak için sıraya giriyor
Benim eşim dese ailesine gidin kalın diye 2 gün zor dururlar, çatlar patlarlar.
Görümce niye gelip sizi beklesin? Kadının kendi evi, eşi var
Geçen sene haftasonu sokağa çıkma yasağında uzatmalı bir tatilde bize geldiler kv ve kp 4 günlüğüne pazartesi olsada gitsek diye dakikalar saydılar resmen
Herkesin evi, işi gücü bir sosyal çevresi var. Gelip napacaklar. Anca şunu yapalım şunu yiyelim modundaydık kaç gün. Çocuklar bile sıkıldı. Birde konuşcak birşey kalmiyor. Eee daha daha nasılsına dönüyor muhabbet bir süre sonra.

Valla namazı 5dk geç kılabilir helede ezan yeni okunmusken. çorba ısınmış tabağa konacak ben t namaza gidiyorum diyip masada 3 kişi bekletmek peki? Valla kendi annemlerde de kızıyorum bu konuya.
En fazla on dk deidginiz namaz 20dk enaz. Buarada
5 vaktide toplayıp hepsini biranda kılmıyorsa eğer.
Abdest al namaz kıl toplam 10 dk yi geçmez.

yok diğer mesajınlarında yazmış. okudunuz mu onu bilmiyorum.
annesi yemeğini yapıyormuş,
ütüsünü yapıyormuş cart curt.
kvden de bunu bekledi herhalde. kv yapmayınca pişman oldu şimdide göndermeye yer arıyor. onu demek istedim

Kesinlikle bu görüşe katılmıyorum, kv nin bi sağlık sorunu yoksa, çok yaşlı vs değilse 2 aydır da kalıyosa bi zahmet 7ye kadar çalışan insandan hizmet beklememeli, tam tersi destek olmalı, yardımcı olmalı, temizlik yapamıyor olsa bile en azından yemeği o yapmalı, evi toparlamalı, kız anneleri yapar kızına kıyamaz çünkü, zaten ben olsam 2-3 ay asla beraber kalmak istemezdim, kv ile hiç bi sorunum yok, beni sever ben de onu severim, üstelik beceriklidir, eli hızlıdır, geldiğinde bana yemek yaptırmaz, buzluğumu da doldurur ama 2 ay çok uzun bi süre, kendi de kalmak istemez evini özler, 2 hf kalsa gözünü kapıya diker, 2 ay benimle kalsalar ben de kendi evimde misafir gibi olurum, rahat edemem, madem tek kalmaktan korkmuyosunuz, eşiniz ne derse desin neden dertsiz başınıza dert açtınız, mis gibi kalın evinizde rahat rahat

Ben cagirmadim
Onlar biz tatile cikiyorim Z kızımla dediler çıktılar 1at gezdiler dönüşte size uğrayacağız dediler ugradilar. Ben cagirmadim.

Bize gelince kızgınlık halı laf ettim kaldılar.
Ben zaten çay icmiyorum. Kendi içiyor ee kendi içinde yapsın ben yapiyorim onlar için çay oda istiyorsa isteğinde yapsin.
Ben ev temizlesin diye beklemiyorum ama evide dağıtmasın.
Duvarlarının boyası çizildi torunu geldi konsolon kapağı oynadı orta sehpayi kırıyordu evide kirmasin dağıtmasın
Kaç kere halima çay doktuler ağzımi açmadım

Koltuk üstü çamaşır aşıyor kendi evinde koltuğa çamaşır asmaz. Bende yapıyor ama

Dışardan yemek yielyelim diyene kadar eşine yemek yapsın banada değil
İşine gelince dolapta reçel aramayı biliyor ne yemek yapacağım bilmiyorum herşeyde yemiyor yediğini. Yapsın kendine. Yeter
Ben ne olsa yerim kocası kendi herşeyi yemiyor oyuzden birşeyler yapsın diye bekliyorum

Eşiniz neden mutfakta duruyor, salonda neden oturmuyor? Anneniz yadırgamıyor mu?
Annem usudugu için klima 24 saat çalışıyor, biz girince nefes alamıyoruz sıcaktan. Girip ara ara oturuyoruz. Normalde de hem oturup hem yattığı için, rahat etsin diye çok girmez.

Eşim göreve gidiuor benim de yanlız kalmamı istemiyor. Oyuzden kaldılar. Bende benim ailem gibi eşim gelinxe gider sandım hala gitmediler😡😡😡
Valla yok yok çocuk olunca kalsın istemiyorum Allah anne babama sağlık versin de kayınvalidemler yanımda kalsın istemiyorum ben.
ya kusura bakmayın bana bu cok anormal gelıyor
velınız mı ebeveynınız mı esınız veya aılesı sızın ıcın basınızda beklıyorlar ne demek yalnız kalamıyorum kocaman ınsansınız yanı
belkı psıkolojık bır problemınız vardır yalnız kalamıyorsunuzdur bılemıyorum oyleyse 2 koca ınsanı ayagınıza getırtmek yerıne sız gıder orada kalırsınız
esınızın sen evde kalma yalnız yalnız dıyecegını hıc sanmıyorum eger oyle dedıyse nıye ben 5 yasında cocuk muyum ne munasebet derdınız dıye dusunuyorum :olamaz:
koca gelene kadar gelın ayagıma kadar deyıp koca gelınce de gıdın sıkıldım gıbı bır dunya yok
kendınız cagırdıgınız ıcın bundan hoslandıgınızı dusunduklerınden de kalacaklar ve sık gelıp kalacaklar
cunku elınızle yaptınız

keske bıraz daha buyuseydınız evde yalnız kalabılecek kadar en azından ... ondan sonra evlenseydınız bu sıkıntılar olmazdı degıl mı

Kendi uyuşuk
Öğünü çok yavaş kılıyor. Bende anlamadım ne yapıyor namazda okadar ama
Çok yavaş kılıyor.
nasıl yanı namaz kılarken yavas kılıyor dıye mı rahatsızsınız ? namazı ısterse 40 dk surer ıbadet eden ınsanın suresıne karısılmaz yahu

Kocandan soğu anasının oğlu işte kocan
2 ay içinde oğlu olmadan seninle niye kaldı bu aile
Çocuk yapınca 6 ay kalırlar artık
2 ay ne işleri var sende hiç sormadın mı eşine misafir en fazla bi haftadır ayaklarını iyice alıştırmışsın

Ven söyliyim sana
Konu sahibi hassas narin bir kızımız
Market Pazar poşeti taşıyanıyormuş
O sebeple tek kalamıyor evde.eşi görevdeyken kv ile kp gelmiş

Şimdi eşi geldi. Kp kv ile işi bitti. İnsanları postalamak istiyor. Market poşetlerini taşıtırken iyiydi.

İnşallah gitmezler 😀

Kesinlikle bu görüşe katılmıyorum, kv nin bi sağlık sorunu yoksa, çok yaşlı vs değilse 2 aydır da kalıyosa bi zahmet 7ye kadar çalışan insandan hizmet beklememeli, tam tersi destek olmalı, yardımcı olmalı, temizlik yapamıyor olsa bile en azından yemeği o yapmalı, evi toparlamalı, kız anneleri yapar kızına kıyamaz çünkü, zaten ben olsam 2-3 ay asla beraber kalmak istemezdim, kv ile hiç bi sorunum yok, beni sever ben de onu severim, üstelik beceriklidir, eli hızlıdır, geldiğinde bana yemek yaptırmaz, buzluğumu da doldurur ama 2 ay çok uzun bi süre, kendi de kalmak istemez evini özler, 2 hf kalsa gözünü kapıya diker, 2 ay benimle kalsalar ben de kendi evimde misafir gibi olurum, rahat edemem, madem tek kalmaktan korkmuyosunuz, eşiniz ne derse desin neden dertsiz başınıza dert açtınız, mis gibi kalın evinizde rahat rahat
Hiç birini görmedim daha yeni yeni oğlu gelince iş yapıyor gözükmek için koltuk örtüsü duzeltiyor .
Ben işten gelip yemek yapana kadar8 8.30 oluyro umursamıyorum. Geç yesinler neyapabilirim
Gün boyu birton işle ugrasiyp duruyorumdolabimi doldurmaz
Sana yufka yaptım dedigu 30adetccikmi bende enaz 100adet sandım 30diyincr bir güldüm içimden beklemiyorum da birşey.
Gün boyu dışarı çıkıp şehrin neresinde n mağaza var bilip gidip geziyor. Gerisi oturmaca.

Eş ailesine hak verdim ben. Başınızı beklemişler 2 ay. Haliyle kadın oğlunu görmek ister daha oğlu geleli bir hafta olmuş. Ben evde tek kalamıyorum cümlesine zaten kızıyorum bunun bir üst seviyesi kocam evde tek kalmamı istemiyor. Çocuk musunuz siz başınıza bakıcı çağırıyor eşiniz? Kabullenirseniz böyle maaile yaşarsınız işte. Hayır eş ailesinin gitmesini isteme sebebiniz de annenize gidecek olmanız. Keşke karı koca aileden bağımsız bir hayatınız olması gerektiğini idrak etmeden evlenmeseydiniz.

Aynen anneniz yadirgamiyor mu ?
Annem eşim yere otursa rahat oturamadi herhalde diye hemen gel olglum der yerini verir.
Annem usudugu için klima 24 saat çalışıyor, biz girince nefes alamıyoruz sıcaktan. Girip ara ara oturuyoruz. Normalde de hem oturup hem yattığı için, rahat etsin diye çok girmez.

ben de kv severim o beni sever sağolsun. hatta gel derim gelmez. ama konu sahibinin eski konuşlarından sürekli görümcesi ile kendisini karşılaştırmış. ona yapıyor bana neden yapmıyor diye. belki de konu sahibi biraz kendisinin davranışlarını sorgulamalı. sürekli laf sokan birisine kim yardım etmek ister ki

nasıl yanı namaz kılarken yavas kılıyor dıye mı rahatsızsınız ? namazı ısterse 40 dk surer ıbadet eden ınsanın suresıne karısılmaz yahu
Yok ben süresinden rahatsız değilim
Namaz 10dk sürerbeklemiyorsunuz demiste biri
Ocakta yemek kaynamış 2dkya hazır diiyorm ben namaz kılayim diyor masada 3 kişi bekliyoruz 1kere bekledik 20dk gelmesi yemeği 2kere işittim beklemiyoruz artık
Bende işten aç geliyoeum migrenin var açlığa dayanamıyorum. Bekliycrk gücüm yok. Beklemiyoruz 10dk yiyip kılabilir vakit kacmiyor sonuçta
Yiyelim kılsın ister 10fk ister 30dk

Ven söyliyim sana

Şimdi eşi geldi. Kp kv ile işi bitti. İnsanları postalamak istiyor. Market poşetlerini taşıtırken iyiydi.

İnşallah gitmezler 😀
Güçlü, kapı gibi kocası geldi o taşır poşetleri artık
Öbürleri gitsin
Bidaki görev zamanı gelirler yine şuanlık onlara gerek kalmadı

Ven söyliyim sana

İnşallah gitmezler 😀
Ağır kaldırmam yasak
Ameliyattan dolayı kolumun çok gücü yok

Anladım. Rahatsız mı oluyor diye düşündüm. Benim annem de geliyor biz beraber oturuyoruz, geçen yıl pandemi başlamadan geldi doğumuma, pandemi patlayınca gidemedi 4 ay kaldı. Eşlerin anne babalarının 1-2 ay kalması sorun olmamalı bence ya eğer uzakta oturuyorlarsa. Benim eşim annemlere gitmeyin diye ısrar eder.

Back