• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemler gitmiyor

Hiç birini görmedim daha yeni yeni oğlu gelince iş yapıyor gözükmek için koltuk örtüsü duzeltiyor .
Ben işten gelip yemek yapana kadar8 8.30 oluyro umursamıyorum. Geç yesinler neyapabilirim
Gün boyu birton işle ugrasiyp duruyorumdolabimi doldurmaz
Sana yufka yaptım dedigu 30adetccikmi bende enaz 100adet sandım 30diyincr bir güldüm içimden beklemiyorum da birşey.
Gün boyu dışarı çıkıp şehrin neresinde n mağaza var bilip gidip geziyor. Gerisi oturmaca.
ya pardon da tüm gün sizin işten eve gelmenizi mi beklicek bu insalar ??
Uşağınız mı onlar sizin. gel diyince gelsinler git diyince gitsinler. ??

Yok ben süresinden rahatsız değilim
Namaz 10dk sürerbeklemiyorsunuz demiste biri
Ocakta yemek kaynamış 2dkya hazır diiyorm ben namaz kılayim diyor masada 3 kişi bekliyoruz 1kere bekledik 20dk gelmesi yemeği 2kere işittim beklemiyoruz artık
Bende işten aç geliyoeum migrenin var açlığa dayanamıyorum. Bekliycrk gücüm yok. Beklemiyoruz 10dk yiyip kılabilir vakit kacmiyor sonuçta
Yiyelim kılsın ister 10fk ister 30dk
namazın saatı bellı sız tam namaz saatınde yemegı sofraya koyarsanız kısıye sızı sofrada ıstemıyorum demıs olursunuz aslında
bu kısının namaz kılacagını bılıyorsunuz bıraz yavas da kılıyor bunu da bılıyorsunuz cok acsanız sız onden oturup yıyın veya ezana gore sofra kurun sorun cozulur

sız cagırdınız oncekı konularınızı da bılıyorum yalnız kalmak ıstemıyordunuz ne beklıyorsunuz kı ınsan kendı anne babasının evınde rahat edemıyor baska ınsanlar evınıze gelınce duzenınız ılla bozulacaktı

Ben cagirmadim
Onlar biz tatile cikiyorim Z kızımla dediler çıktılar 1at gezdiler dönüşte size uğrayacağız dediler ugradilar. Ben cagirmadim.

Bize gelince kızgınlık halı laf ettim kaldılar.
Ben zaten çay icmiyorum. Kendi içiyor ee kendi içinde yapsın ben yapiyorim onlar için çay oda istiyorsa isteğinde yapsin.
Ben ev temizlesin diye beklemiyorum ama evide dağıtmasın.
Duvarlarının boyası çizildi torunu geldi konsolon kapağı oynadı orta sehpayi kırıyordu evide kirmasin dağıtmasın
Kaç kere halima çay doktuler ağzımi açmadım

Koltuk üstü çamaşır aşıyor kendi evinde koltuğa çamaşır asmaz. Bende yapıyor ama

Dışardan yemek yielyelim diyene kadar eşine yemek yapsın banada değil
İşine gelince dolapta reçel aramayı biliyor ne yemek yapacağım bilmiyorum herşeyde yemiyor yediğini. Yapsın kendine. Yeter
Ben ne olsa yerim kocası kendi herşeyi yemiyor oyuzden birşeyler yapsın diye bekliyorum
Siz her şeye bir kılıf uydurmussunuz ama kusura bakmayin zerre haklı değilsiniz.Ben de cocuk ev de yangın çıkardı sandım çocuk bu ya.Soylene soylene bırakmışsınız insanları, aradığınızı da bulamamissiniz.Ben asla kvdemi ve kp imi 2 ay evimde istemem ama bugüne kadar da 5 dakika kimseye minnet etmedim.Gelin olarak gerekeni ben yaparim ,siz şöyle bir gecmis yazdıklarınıza bakin devamli sikayet,devamli madur ,devamli zor durumda olan siz gibi inandirmissiniz kendinizi.Gorumcenizi de kıskanmaktan vazgeçin, kendi mutluluğunuz icin

Maa aile alışverişe gittik eşim beni bıraktı çocuk bakmaya başladı 4 haftadır yoktu bende alacakların var beraber bakalım diye aradım aradım açmadı başka gün yine aynı şey birşey Alaçam fikir almak istedim yanımda yok başka gün yanımda yok. Kızınca da kardeşe destek olayım annemler yıl boyu destek oluyor filan dedi bende bize olan yok dedim bizi düşünen yok dedim sonuç ortada
Şu yorumu bir okuyun tekrar tekrar. Bir şey anlıyor musunuz kendi anlattığınızdan?

namazın saatı bellı sız tam namaz saatınde yemegı sofraya koyarsanız kısıye sızı sofrada ıstemıyorum demıs olursunuz aslında
bu kısının namaz kılacagını bılıyorsunuz bıraz yavas da kılıyor bunu da bılıyorsunuz cok acsanız sız onden oturup yıyın veya ezana gore sofra kurun sorun cozulur

sız cagırdınız oncekı konularınızı da bılıyorum yalnız kalmak ıstemıyordunuz ne beklıyorsunuz kı ınsan kendı anne babasının evınde rahat edemıyor baska ınsanlar evınıze gelınce duzenınız ılla bozulacaktı
konu sahibi haksız olduğunu asla kabul etmiyor. bir de dışarıda mağaza mağaza geziyorlar diye insanlara sinir oluyor. çünkü kv ve kp konu sahibinin kölesi. yat diyince yatıcak kalk diyince kalkıcak. ayyy bütün sinirlerimi ayağa kaldırdı yemin ederim

Anladım. Rahatsız mı oluyor diye düşündüm. Benim annem de geliyor biz beraber oturuyoruz, geçen yıl pandemi başlamadan geldi doğumuma, pandemi patlayınca gidemedi 4 ay kaldı. Eşlerin anne babalarının 1-2 ay kalması sorun olmamalı bence ya eğer uzakta oturuyorlarsa. Benim eşim annemlere gitmeyin diye ısrar eder.
Bence de öyle, eşimin annem için surat yaptığını düşündüm de, hoş değil. Kv gelince de öyledir. Kimse kimseyi zorlama, darlamaz. Herkes evinde gibi takılır. Sizin adınıza da sevindim, Rabbım bozmasın 🧿

Ven söyliyim sana
Konu sahibi hassas narin bir kızımız
Market Pazar poşeti taşıyanıyormuş
O sebeple tek kalamıyor evde.eşi görevdeyken kv ile kp gelmiş

Şimdi eşi geldi. Kp kv ile işi bitti. İnsanları postalamak istiyor. Market poşetlerini taşıtırken iyiydi.

İnşallah gitmezler 😀
Şimdi böyle iyi mi oldu .
Bin tane sorun yazmış e gelen kayınvalide tabi kızına yaptığını ona yapmayacak.
Oğlu gelene kadar kaldığı gelinle oğlu geldikten sonra daha çok kalacak.
Üstüne üstlük evi sahiplenecek milletle tanış olacak şimdi gitse birkaç ay sonra yine gelecek.
Çünkü artık orası da onun evinin bir parçası olacak
35 yaşında bir kadıının tüm bunları düşünmemesi çok büyük hata

konu sahibi haksız olduğunu asla kabul etmiyor. bir de dışarıda mağaza mağaza geziyorlar diye insanlara sinir oluyor. çünkü kv ve kp konu sahibinin kölesi. yat diyince yatıcak kalk diyince kalkıcak. ayyy bütün sinirlerimi ayağa kaldırdı yemin ederim
farkettım ve ınanılmaz rahatsız oldum resmen kendı cıkarına gore kendı keyfıne gore ınsanları parmagında oynatmaya calısıyor ne munasebet yanı...

bızım hıc bı cıkarımız yok yazdıgımız yorumlarda kendısının ıyılıgı ıcın yazıyoruz dogruyu gosterıyoruz haklıya haklı haksıza haksız bu kadar basıt. kendı bılır valla ...

Ağır kaldırmam yasak
Ameliyattan dolayı kolumun çok gücü yok
Eşini karşına al tüm bunları açık açık konuş evim artık benim değil gibi rahatça dolaşamıyorum çocuğumuz olması için baş başa kalmak istiyorum
işten geliyrum kendim bir çorbayla geçiştirecekken annengil için ymeek yapıyorum ben seninle ailene hizmet etmek için evlenmedim bir daha bu kadar uzun süre kabul edemem diye açık ve net ol

Valla 1.5 2 yıldır evin düzeni belli işten gelince yemek yapılır yenir.ben aç geliyorum işten
Bütün gün yorulmusum..
Ksuura bakmasın ben yaparken okunuyor beklesem yatsı okuncak bu seferde yatsı beklenecek acmi kalayım geldikleri ilk günden beri aynı aralikta yemek yenir.
Zaten sofrayı kuruyorum o namaza gidiyor bende kp de yiyoruz. Beklemiyoruz yani. Oda 10dk geç kılabilir vakit var çünkü

farkettım ve ınanılmaz rahatsız oldum resmen kendı cıkarına gore kendı keyfıne gore ınsanları parmagında oynatmaya calısıyor ne munasebet yanı...

bızım hıc bı cıkarımız yok yazdıgımız yorumlarda kendısının ıyılıgı ıcın yazıyoruz dogruyu gosterıyoruz haklıya haklı haksıza haksız bu kadar basıt. kendı bılır valla ...
kendisi o kadar her yoruma bir kılıf buluyor ki. zannetmiyorum bizim yorumlarımızı dikkate alsın. anca işine gelenleri alıyor

Eşim göreve gidiuor benim de yanlız kalmamı istemiyor. Oyuzden kaldılar. Bende benim ailem gibi eşim gelinxe gider sandım hala gitmediler😡😡😡
Valla yok yok çocuk olunca kalsın istemiyorum Allah anne babama sağlık versin de kayınvalidemler yanımda kalsın istemiyorum ben.

Anlamadim. Görev süreci de mi evinizde kaldilar. Bacin sen artik onlarla beraber yasiyorsun. Esin söylememis sadece

Back