- 23 Temmuz 2014
- 6.336
- 17.918
- 448
- Konu Sahibi Pembemavibulut
Valla Allah sabır versin cidden zor bu zamanda anne babayla yaşamak. Bu durum en başından beri böyle miydi yani evlenmeden önce beraber yaşayacağınız belli miydi? Yoksa sonradan mı dadandılar evinize. Tamam anne baba gelir gider bir şey diyemezsin de sürekli kocandan çok görüp onunla başbaşa vakit geçiremeyecek kadar da olmamalı. Zaten ben direk karşıyım aile ile yaşamaya. Bazen bizim çılgın kendini bi halt sanan akrabalarımız anneme boşve rüst katınızı yağın damatla birlikte yaşayın derdi ben de yok canım iç güveysi eş istediğimi kim söylemiş derdim her kafadan bi ses çıkardı bu zamanda kolay mı öyle beraber yaşamak Allah korusun annen tek kalır baban olmaz bi tık düşünülebilir yalnız olmasın diye. Ama aile iyi bile olsa beraber olmaz. Romantik bi gece hiç olmaz Eşinle konuştun mu bu durumu? Bence o söylerse en azından yanlış anlamazlar sen dersen kavga çıkarabilirler aile arasında eşine söyle konuşsun onlarla2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Kibarca gidin nasıl denir? Bizi başbaşa bırakın diye.?
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Bir yol gösterin hanımlar gitmesi için ne yapılır?