Kayınvalidemler gitmiyor

ya pardon da tüm gün sizin işten eve gelmenizi mi beklicek bu insalar ??
Uşağınız mı onlar sizin. gel diyince gelsinler git diyince gitsinler. ??

namazın saatı bellı sız tam namaz saatınde yemegı sofraya koyarsanız kısıye sızı sofrada ıstemıyorum demıs olursunuz aslında
bu kısının namaz kılacagını bılıyorsunuz bıraz yavas da kılıyor bunu da bılıyorsunuz cok acsanız sız onden oturup yıyın veya ezana gore sofra kurun sorun cozulur

sız cagırdınız oncekı konularınızı da bılıyorum yalnız kalmak ıstemıyordunuz ne beklıyorsunuz kı ınsan kendı anne babasının evınde rahat edemıyor baska ınsanlar evınıze gelınce duzenınız ılla bozulacaktı

Siz her şeye bir kılıf uydurmussunuz ama kusura bakmayin zerre haklı değilsiniz.Ben de cocuk ev de yangın çıkardı sandım çocuk bu ya.Soylene soylene bırakmışsınız insanları, aradığınızı da bulamamissiniz.Ben asla kvdemi ve kp imi 2 ay evimde istemem ama bugüne kadar da 5 dakika kimseye minnet etmedim.Gelin olarak gerekeni ben yaparim ,siz şöyle bir gecmis yazdıklarınıza bakin devamli sikayet,devamli madur ,devamli zor durumda olan siz gibi inandirmissiniz kendinizi.Gorumcenizi de kıskanmaktan vazgeçin, kendi mutluluğunuz icin

Şu yorumu bir okuyun tekrar tekrar. Bir şey anlıyor musunuz kendi anlattığınızdan?

konu sahibi haksız olduğunu asla kabul etmiyor. bir de dışarıda mağaza mağaza geziyorlar diye insanlara sinir oluyor. çünkü kv ve kp konu sahibinin kölesi. yat diyince yatıcak kalk diyince kalkıcak. ayyy bütün sinirlerimi ayağa kaldırdı yemin ederim

Bence de öyle, eşimin annem için surat yaptığını düşündüm de, hoş değil. Kv gelince de öyledir. Kimse kimseyi zorlama, darlamaz. Herkes evinde gibi takılır. Sizin adınıza da sevindim, Rabbım bozmasın

Şimdi böyle iyi mi oldu .
Bin tane sorun yazmış e gelen kayınvalide tabi kızına yaptığını ona yapmayacak.
Oğlu gelene kadar kaldığı gelinle oğlu geldikten sonra daha çok kalacak.
Üstüne üstlük evi sahiplenecek milletle tanış olacak şimdi gitse birkaç ay sonra yine gelecek.
Çünkü artık orası da onun evinin bir parçası olacak
35 yaşında bir kadıının tüm bunları düşünmemesi çok büyük hata

farkettım ve ınanılmaz rahatsız oldum resmen kendı cıkarına gore kendı keyfıne gore ınsanları parmagında oynatmaya calısıyor ne munasebet yanı...

bızım hıc bı cıkarımız yok yazdıgımız yorumlarda kendısının ıyılıgı ıcın yazıyoruz dogruyu gosterıyoruz haklıya haklı haksıza haksız bu kadar basıt. kendı bılır valla ...

Ağır kaldırmam yasak
Ameliyattan dolayı kolumun çok gücü yok
Eşini karşına al tüm bunları açık açık konuş evim artık benim değil gibi rahatça dolaşamıyorum çocuğumuz olması için baş başa kalmak istiyorum
işten geliyrum kendim bir çorbayla geçiştirecekken annengil için ymeek yapıyorum ben seninle ailene hizmet etmek için evlenmedim bir daha bu kadar uzun süre kabul edemem diye açık ve net ol

Valla 1.5 2 yıldır evin düzeni belli işten gelince yemek yapılır yenir.ben aç geliyorum işten
Bütün gün yorulmusum..
Ksuura bakmasın ben yaparken okunuyor beklesem yatsı okuncak bu seferde yatsı beklenecek acmi kalayım geldikleri ilk günden beri aynı aralikta yemek yenir.
Zaten sofrayı kuruyorum o namaza gidiyor bende kp de yiyoruz. Beklemiyoruz yani. Oda 10dk geç kılabilir vakit var çünkü

kendisi o kadar her yoruma bir kılıf buluyor ki. zannetmiyorum bizim yorumlarımızı dikkate alsın. anca işine gelenleri alıyor

Anlamadim. Görev süreci de mi evinizde kaldilar. Bacin sen artik onlarla beraber yasiyorsun. Esin söylememis sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…