• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemler gitmiyor

Eşini karşına al tüm bunları açık açık konuş evim artık benim değil gibi rahatça dolaşamıyorum çocuğumuz olması için baş başa kalmak istiyorum
işten geliyrum kendim bir çorbayla geçiştirecekken annengil için ymeek yapıyorum ben seninle ailene hizmet etmek için evlenmedim bir daha bu kadar uzun süre kabul edemem diye açık ve net ol
Ama bunlari söyleyince kendi ile çelişecek,çünkü daha önce durmadan şikayet ediyordu

Suçlu yine aile mi olmuş?
Kaç yaşında kadınsınız eşinize ben kimseyi istemiyorum diyemiyorsunuz, insanlar düzenlerini bozup yanıniza gelmiş, sizin istediğiniz vakitte de dönsünler diye bekliyorsunuz, var mı başka emriniz?

Böyle sorunlar yaşamak istemiyorsanız, probleminizi kocanızla çözün. Ama ona gücünüz yetmiyor tabi.

eşine neden demiyosun yeter bu kadar misafirlik diye?
ayrıca eşim evde yalnız kalmamı istemiyor olayına inanmıyorum ben. eşin istemiyorsa sen istiyorsun. onun sözünün hükmü senden ağır demek ki. 35 yaşında kadının hareketlerine bak bir de sinirle söyledim kaldılar diyosunuz. siz de eşiniz de ayrı tuhafsınız.

Valla 1.5 2 yıldır evin düzeni belli işten gelince yemek yapılır yenir.ben aç geliyorum işten
Bütün gün yorulmusum..
Ksuura bakmasın ben yaparken okunuyor beklesem yatsı okuncak bu seferde yatsı beklenecek acmi kalayım geldikleri ilk günden beri aynı aralikta yemek yenir.
Zaten sofrayı kuruyorum o namaza gidiyor bende kp de yiyoruz. Beklemiyoruz yani. Oda 10dk geç kılabilir vakit var çünkü
akşam namazının hemen kılınması makuldür.

Eşinizle konuşacaksıniz.Biletlerini alacaksınız .Eşime tekrar görev çıktı .Ben de annemlere gidiyorum biletimi aldım diyeceksiniz .İşte bu kadar .

Valla 1.5 2 yıldır evin düzeni belli işten gelince yemek yapılır yenir.ben aç geliyorum işten
Bütün gün yorulmusum..
Ksuura bakmasın ben yaparken okunuyor beklesem yatsı okuncak bu seferde yatsı beklenecek acmi kalayım geldikleri ilk günden beri aynı aralikta yemek yenir.
Zaten sofrayı kuruyorum o namaza gidiyor bende kp de yiyoruz. Beklemiyoruz yani. Oda 10dk geç kılabilir vakit var çünkü
eee kusura bakmayacaksınız artık yalnız kalamıyorum dıye eve bırılerını alıyorsanız onlara da uyum saglayacak sekılde hazırlayacaksınız sofrayı

yok ıllla su saatde kurucam sofrayı deyıp sonra da evde namaz kılan kısı yemegı sogutuyor tekrar onun yemegını ısıtıyorum dıye de rahatsız olmayacaksınız o zaman

cozum ısteyene cok secenek var sız yemegınızı hazırlayıp yıyın onlar yıyecegı zaman da yemeklerını tabaklarına koyarsınız tencere ocakta sofra hazır altı ustu bırtek ocagı yakacaksınız ne var yanı bunda kı zaten oturup yıyormussunuz ac da beklemıyorsunuz 10 dk gec kılıp kılmayacagınıda sız karısamazsınız belkı yemekten sonra gaz sorunu var hanımefendı ondan dolayı yemekten once kılıyor belkı ? allah allah ya

yaptıkları hersey gozunuze batıyor sızın . sızın ıyı gecınmeye gonlunuz yok
bırdaha evde yalnız kalırsınız sorununuz olmaz yanı kusura bakmayın da 13 yasımdaydım bır sehırden dıger sehıre tek basıma okumaya gıttım aılemden ayrı okudum korkmadım ne demek yalnız kalamam esım ıstemıyor falan... boyle dusunen cıtkırıldım ınsanların herseyı nasıl buyuttugunu goruyorum var sızın gıbı bır kac kısı daha burada actılar konular onlarada aynı seyler yazıldı ...

Konu sahibi sana kötü bir haberim var: Siz kaynanayla kayınbabayla birlikte yaşıyorsunuz artık. 😐

en ufacık bırseyde annneeeee gel yanımda kal korkuyorum dıyene ebeveyn lazım zaten
isabet olur bencede bırlıkte yasasınlar zaten market posetıde tasıyamıyormus bırı lazım dıyordu

ben de kv severim o beni sever sağolsun. hatta gel derim gelmez. ama konu sahibinin eski konuşlarından sürekli görümcesi ile kendisini karşılaştırmış. ona yapıyor bana neden yapmıyor diye. belki de konu sahibi biraz kendisinin davranışlarını sorgulamalı. sürekli laf sokan birisine kim yardım etmek ister ki

Aynen benim kv de gelmez, yalvarırız çocuklar istiyo diye, ben şöyle anladım durumu, bu bayan akşam 7 ye kadar çalışıyo, eve gelince hazır yemek bile bulamıyo, kv hasta ya da güçsüz bi kadın değil çünkü mağaza mağaza geziyo, en azından bu kız akşama kadar çalışıyo, evde yok, o saatte gelip yemek de yapmasın yemekleri ben yapayım, çamaşırlarını asayım vs diyemez mi, 2 aydır misafir gibi oturmak nedir ya?

en ufacık bırseyde annneeeee gel yanımda kal korkuyorum dıyene ebeveyn lazım zaten
isabet olur bencede bırlıkte yasasınlar zaten market posetıde tasıyamıyormus bırı lazım dıyordu
Çıksorut’a bile Getir gidiyor. Neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Engelli, yaşlı ya da çocuk olmak lazım evde yalnız kalmamak için. Sağlık sorunu varmış, o yüzden eşi yalnız kalsın istemiyormuş. Dememiş ki başına bekçi lazım diye. Sanki kaynanası doktor, hemen tıbbi müdahalede bulunacak. 🥲

Aynen benim kv de gelmez, yalvarırız çocuklar istiyo diye, ben şöyle anladım durumu, bu bayan akşam 7 ye kadar çalışıyo, eve gelince hazır yemek bile bulamıyo, kv hasta ya da güçsüz bi kadın değil çünkü mağaza mağaza geziyo, en azından bu kız akşama kadar çalışıyo, evde yok, o saatte gelip yemek de yapmasın yemekleri ben yapayım, çamaşırlarını asayım vs diyemez mi, 2 aydır misafir gibi oturmak nedir ya?
Yapabilir tabii, iyide olur
Ama niye yapsın
Veya yapinca beğenilmiyor da olabilir
Benim kv bize gelince hiç çıkmaz mutfaktan
Bizim sevip sevebilecğimiz tüm yemekleri yapar
Ellide çok lezzetlidir
Ama herkesin bi kusuru var işte çok dağınık iş yapar. Mutfak altüst olur. Herşeyi paldır küldür makinaya atar daha çeyreği bile dolu değilken makina doldu çalıştıralım der
Heryere çamaşır suyu fışkırtıyor
Kötülüğünden yapmiyor kendi evindede böyle
Ama ben mesela bundan çok rahatsız oluyorum
Bişeylerin yeri değişiyor, tencere tava elinde yıkıyor tam temizlenmeden kurulayıp kaldırmak istiyor. Bana çok iş çıkarıyor kısacası. O yüzden çoğu zaman aman otur ben yaparım diyorum.

Back