• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemler gitmiyor

Hayretle okudum zaten cok görmüyordu , gördüğü yeter demenizi sizin aileniz acısından sorun yok ama değil mi? Istediğiniz kadar olabilir. 1.5 yil da bir gelmişler. Bence gelin kv arasındaki sorunlar hep erkekten kaynaklı oluyor dengeyi kuramamakla. Benim eşimde cok mic mic değil ailesiyle ama oyle davranmıyor yani gideriz gelirler. Off önceden böyle değillerdi görüşmesin yeter demiyorum.
Siz gidecek insanlari hemen gidiyor diye durdurup evinize bağlamışsınız şimdi isiniz gitti gitsinler diye gözlerine bakıyorsunuz.
Sizde anne olacaksınız bir çocuk kolay yetişmiyor bu düşünceleriniz cok yanlış, evlenince ne erkek ne kadın ailesini arkasında bırakmıyor . Bazı yorumlari kasıtlı yaptığınızı düşünüyorum.

Yahu Allah aşkına, kim çıkardı bu konu sahibi kv-kp zorla çağırdı kalmaları için lafını?? Nerde geçiyor bu? Kadın kimseyi zorla ÇAĞIRMADI
Niye hala ağız birliği etmiş gibi konu sahibi zorla çağırdı, zorla getirtti diyorsunuz 🤯
Bu insanlar tatildeymiş, eve dönmeden size de uğrayalım demiş gelmişler, kimse kimseyi ÇAĞIRMAMIŞ aaaaaa delirdim yeminle😂
C ceycey0406 benim de çocuklarım absürd pahalı şeyler istiyo bazen, ne arsız çocuk bunlar demiyorum elbette ama onlar çocuk, kocaman kadınla çocukları niye kıyaslıyosun😳 koca kadın bana 700 liraya eşarp alın der mi? Mantıklı mı, normal mi? Konu sahibi kv camlarımı silsin, evi temizlesin dememiş zaten, annem böyle yaparken bu kadın bi tencere yemek yapmıyo demiş, burda inanılmaz mantıksız bi linç var, tüm gün oturur mu bi kv? Eve 7 de gelen bi insan var, çok mu zor ayol hftada 3-4 kere yemek yapsa, bu kadar tembel bi kv ölümüne savunuyosunuz?? El insaf
Çagirmamiş ama onlar evlerine gidecekken konu sahibi kiziyor sinirle bişeyler diyor onlarda kalmak zorunda kaliyor.

Ay evi nasıl temizledin anlatsama içimiz ferahlasın
Adını görünce mikroplu ev, kakalı çişli eller geliypr aklıma
En azından domestos falan gelir artık 😄😄
Ay konu dışı konuşmaktan banlanır mıyız?😆 umarim banlanmayiz.

Gider gitmez once banyoya giriştim. Köpüklü çamaşır suyu domestos alkollü temizleyicilerle bütün banyo, klozet, lavaboyu foşurdattım.

Kullandiklari lif sabun ne varsa çöpe attim.

Kullandıkları havlulari 90 derecede uzun uzun yikadim.

Banyo paspasinda kesin idrar vardir diye onu da 60 derecede yıkadım.

Nevresimlerini cikardim, 60 derecede 3 saat yikadim.

Ellerinin değdiği ekmeklerin hepsini çöpe attim gunah yazmasin allah.

Ellerinin değdiği her şeyi, sürahi, kahvaltılık kaplar, çaydanlık, şekerlik, fincan, bardak ne varsa 70 derecede bulasik makinesinde en uzun programda yikadim.

Kapı kolları, kapilar, prizler, kumanda, çekmece ve dolap kollari, buzdolabinin kolu, içi, pencere kollari, orta sehpa, zigon sehpalar yani ellerini değdirdikleri ve değdirme ihtimalleri olan her yeri alkollü temizleyici, çamaşır suyu ve uygun deterjan ile temizledim.

Yattiklari odanin halisini sildim, lekeleri cikardim.

Süpürme silme toz alma iste geri kalan da.

Oyle bir pislik vardi ki evde. Bir sure emin olamadim acaba yeterince temizlendi mi diye.

Bir daha görüşmemeyi diliyorum. Evime kabul edemem tekrar. Yüreğim kaldırmayacak.

:KK49:sayfalardir ayni şeyi söyledik, aramış bulmuş mevlasını.Sadece kaynana saf çıkmamış
Geçen konuda da herkes şala hediyeye takılırken ben bu konuya inatla takılıp 55 yorum yapmıştım da ondan yorumları okumadan yardırdım😂 ayynen öyle. Kendi annesini övecek, gelmiyorlar diye kayınvalideyi gömecek diye kaldı kayınvalideyle, hayırlı uğurlu olsun

Gider gitmez once banyoya giriştim. Köpüklü çamaşır suyu domestos alkollü temizleyicilerle bütün banyo, klozet, lavaboyu foşurdattım.

Ellerinin değdiği her şeyi, sürahi, kahvaltılık kaplar, çaydanlık, şekerlik, fincan, bardak ne varsa 70 derecede bulasik makinesinde en uzun programda yikadim.

Kapı kolları, kapilar, prizler, kumanda, çekmece ve dolap kollari, buzdolabinin kolu, içi, pencere kollari, orta sehpa, zigon sehpalar yani ellerini değdirdikleri ve değdirme ihtimalleri olan her yeri alkollü temizleyici, çamaşır suyu ve uygun deterjan ile temizledim.

Oyle bir pislik vardi ki evde. Bir sure emin olamadim acaba yeterince temizlendi mi diye.

Bir daha görüşmemeyi diliyorum. Evime kabul edemem tekrar. Yüreğim kaldırmayacak.
okurken ben yoruldum ..

Geçmiş olsun sonunda gitmişler,yazdıklarını okurken ben buradan yoruldum..
Ev,de bir güzel paklamışsın sonuçta..

Yahu Allah aşkına, kim çıkardı bu konu sahibi kv-kp zorla çağırdı kalmaları için lafını?? Nerde geçiyor bu? Kadın kimseyi zorla ÇAĞIRMADI
Niye hala ağız birliği etmiş gibi konu sahibi zorla çağırdı, zorla getirtti diyorsunuz 🤯
Bu insanlar tatildeymiş, eve dönmeden size de uğrayalım demiş gelmişler, kimse kimseyi ÇAĞIRMAMIŞ aaaaaa delirdim yeminle😂
C ceycey0406 benim de çocuklarım absürd pahalı şeyler istiyo bazen, ne arsız çocuk bunlar demiyorum elbette ama onlar çocuk, kocaman kadınla çocukları niye kıyaslıyosun😳 koca kadın bana 700 liraya eşarp alın der mi? Mantıklı mı, normal mi? Konu sahibi kv camlarımı silsin, evi temizlesin dememiş zaten, annem böyle yaparken bu kadın bi tencere yemek yapmıyo demiş, burda inanılmaz mantıksız bi linç var, tüm gün oturur mu bi kv? Eve 7 de gelen bi insan var, çok mu zor ayol hftada 3-4 kere yemek yapsa, bu kadar tembel bi kv ölümüne savunuyosunuz?? El insaf
Yahu kadın diyor ki diğer konuda kocama dedim “annem dışında kimse yardımcı olmuyor” bunu kocası yalnız kalmasın istediği için söylüyor. Kocası da o zaman annemler kalacak diyor kadına söylüyor. Hatta diğer konuda çiçeklerim soluyor filan diye şikayet ediyor diye de kızıyordu isteyerek kalmıyor diye. Bunları diyen insan çağırmamış mı oluyor

Bir de sessiz sex yapmayı da bilmeli ki bebek olsun yumurtlama dönemi ziyan olmasın. Bu kaynana bardak dayayıp duvara dinlemiyor ya konu sahibinin yatak odasını?🤔
Ceycey kendine gel o bir piremses. Sessiz seks yapamaz. Naturasinda yok. Poşet taşıyamaz. Ağır kaldiramaz. Markete gidemez. Yalniz kalamiyor zaten. Bizim gibiler nereden bilsin royal'lerin yaşam tarzını. :KK14:

Ooh temizlik kokusu burnuma kadad geldi 😀

Bu insanlar tatildeymiş, eve dönmeden size de uğrayalım demiş gelmişler, kimse kimseyi ÇAĞIRMAMIŞ aaaaaa
Eşim goreve gidiyor ben tekim.
Ben ağır kaldıramıyorum birşey alsam getirmem zor oluyor pazar market eve uzak. Tek kalınca huzursuz oluyorum. Diye biri olsun o yokken istiyor yoksa benim annemler eşim gelince gidiyor hemen ki biz başbaşa kalalom
Bu şekilde çağrılmış kv ve kp

Vallahi yapılmıyor ben yapmıyorum bazen tost kahvaltı türü yapıyoruz bazen dışarda bazen atıştırmalık hatta biz iki çeşit yapar yeriz çoğu zaman misafir olunca öyle olmuyor ki işte.

Kv gayet görümceye yardımcı oluyormuş kendi eivnde yapmıyor mu Lotus hanım . Yani sırf poşet taşıyamadım diye çağırmak zaten saçmalık
konu sahıbının tum mesajlarını okusaydın emın ol konu sahıbıne allah bılır sen neler yapıyorsun derdın bundan emınım

bak sana kolaylık saglayayım :)

bu bir amme hızmetıdır
okuyunuz....

kayınvalıdenız sıze sık gelen bırı degıl evlendıkten 1 bucuk sene sonra kocanız yalnız kalmanızı ıstemedıgı ıcın tatıl donusu yanınıza gelmısler

sırf huzuru kacsın dıye elınızden gelenı yapmıssınız o da sızı rahatsız ettıgını dusunup koltuk ortusunu falan duzeltmeye baslamıs

ama yetmemıs bu kez de elı uyusuk dıye sıkayet etmıssınız

keske kendı aılenızıde bu kadar kullanmasanız kac yasına gelmıs ınsanlar nıye herkes sureklı sıze hızmet etsın dıye beklıyorsunuz ben aılenıze daha cok uzuldum

hani siz hiç ıstemıyordunuz ?

bence sız hocaya soyleyın ezanı 10 dk sonra okusun kesın cozum :KK66:

eli uyusuk kayınvalıde masallah yufkalar acmıs sıze
hanı bırsey gormemıstınız ?bırsey yapsa begenıp begenmeyecegımı gorurdum yapmadı dıyorsunuz koltuk ortusu duzeltıyor yufka acıyor ona da bır kulplar bır bırseyler
yapmasın zaten yapmaz tabı yaranamıyor kı
bu yazdıgım alıntımda konunun ozetı var+ ek olarak
konu sahıbı aynen su cumleyı kullandı
annem utumu yapıyor yemegımı yapıyor temızlıgımı yapıyor cayıma kadar demleyıp koyuyor annem gıbı davranmıyor kayınvalıde dedı
+ en onemlı eke gelıyorum bu yettı zaten
bu yasına kadar oglunu gormus oglu degısmedı bu saatden sonra oglunu gormesede olur dedı .

bende annenızde sızı bu yasınıza kadar gormus sızde gorusmeyın o zaman dedım
sesı ıcıne kactı

yanıt beklıyoruz :)

konu sahıbının tum mesajlarını okusaydın emın ol konu sahıbıne allah bılır sen neler yapıyorsun derdın bundan emınım

bak sana kolaylık saglayayım :)

bu yazdıgım alıntımda konunun ozetı var+ ek olarak
konu sahıbı aynen su cumleyı kullandı
annem utumu yapıyor yemegımı yapıyor temızlıgımı yapıyor cayıma kadar demleyıp koyuyor annem gıbı davranmıyor kayınvalıde dedı
+ en onemlı eke gelıyorum bu yettı zaten
bu yasına kadar oglunu gormus oglu degısmedı bu saatden sonra oglunu gormesede olur dedı .

bende annenızde sızı bu yasınıza kadar gormus sızde gorusmeyın o zaman dedım
sesı ıcıne kactı

yanıt beklıyoruz :)
ben konu sahibinin baştan hatalı olduğunu kabul ediyorum zaten bir de üstüne tüy dikmiş burdaki söylemleriyle:KK70:
ama kadın oğlunu zaten görmüş bir ay geldiğinde bir hafta daha görmüş konu sahibi çocuk istiyor e zaten kalacağını kalmış göreceğini de görmüş bence de gitmesi lazım. Bu arada ben kayınvalidenin iki ayı isteksiz kaldığını da düşünmüyorum gayet sağlıklı hareketli kadın gelin varken yemeği yapılmış çayı falan getirilmiş rahat etmiş anlayacağınız tabi ki tartışma çıkar burda asıl suçlu zaten konu sahibi poşet taşıyamam yok bilmem ne falan derse al sana daha büyük problem bu saatten sonra o insanlara laf söylemenin alemi yok.

Emin olun o kadar kötü bir gelin olsa yanında duramazlardı. Bence konu sahibi burda atıyor tutuyor arkalarında da dört dönüyor

kendısı kocasıyla kavga ettı
bu kadın yalnız kalacak dıye hıc dusunmuyorlar hemen gıtmek ıstıyorlar dıye
onlarda kalınca kaldılar dıye rahatsız :D
kendısı yazdı bence sız konuyu ıyı okuyun
ayrıca konu sahıbı kendısıde yakında benım dogum gunu kayınvalıdemler hedıye almak ıstıyor bende bır teknolojı aletı ıstıyorum aldırsam mı dedı
kayınvalıde ısteyınce sorun oluyorda gelın hanımınkı neden sorun olmuyor ?

Konuyu baştan okuyun gayet yazıyor gelmek istemedikleri . Konu sahibi ben yalnız kalamam poşet taşıyamam ondan çağırdık diye kendi yazdı. Okuma biliyoruz aynen bunları okuduk

ben konu sahibinin baştan hatalı olduğunu kabul ediyorum zaten bir de üstüne tüy dikmiş burdaki söylemleriyle:KK70:
ama kadın oğlunu zaten görmüş bir ay geldiğinde bir hafta daha görmüş konu sahibi çocuk istiyor e zaten kalacağını kalmış göreceğini de görmüş bence de gitmesi lazım. Bu arada ben kayınvalidenin iki ayı isteksiz kaldığını da düşünmüyorum gayet sağlıklı hareketli kadın gelin varken yemeği yapılmış çayı falan getirilmiş rahat etmiş anlayacağınız tabi ki tartışma çıkar burda asıl suçlu zaten konu sahibi poşet taşıyamam yok bilmem ne falan derse al sana daha büyük problem bu saatten sonra o insanlara laf söylemenin alemi yok.

Emin olun o kadar kötü bir gelin olsa yanında duramazlardı. Bence konu sahibi burda atıyor tutuyor arkalarında da dört dönüyor
adam annesıne ne zaman gıdeceksınız demıs bır kac gune gıdecekler bu yuzden yanı yuzsuzluk yapan ınsanlar degıller
bence kayınvalıde ıyı yapıyor az bıle yapıyor gelıne

senın lafınla hareket edecek degılız sen ıstedın geldık sen ıstedın gıdıyoruz 10 dk once namaz kıl dıyorsun hersey senın emrımde degıl demek ıstıyor burada bıze bunları yazan gelın orada kım bılır ne suratlar yapıyordur
kendısı sıkayet ettıgı ıcın gelmısler 1 hafta fazla kalmalarının kımseye zararı yok kı sonucta esı zaten burada degıldı cocuk denemesı ıcınde esı yokken gecen sure sorun degıl kayınvalıde 1 hafta fazla kalınca mı sorun olsun :)

evlendıkten 1 bucuk sene sonra gelmısler zaten ... sureklı gelen kalan rahatsızlık veren ınsanlarda degıller
mesela hıc bırsey yapmıyor dıyor ...
koltukları duzeltıp yufka yaptıgında da ogluna gostermelık dıyor :) namazını bıle ya ezan okunur okunmaz kılmak zorunda degıl 10 dk gec kılsın dedı :D

oglen yemek bıle yemıyormus o evde kayınvalıdeler tam tersı huzursuz hıssedıyorlar gelın sureklı herseyıne laf edıyor dusunsene ne rahatı
cıceklerım soluyor deyıp en bastan gelmek ıstemeyen tatılını yapıyorken gelen kayınvalıde bu gelının evınde mı rahat edecek :)

adam annesıne ne zaman gıdeceksınız demıs bır kac gune gıdecekler bu yuzden yanı yuzsuzluk yapan ınsanlar degıller
bence kayınvalıde ıyı yapıyor az bıle yapıyor gelıne

senın lafınla hareket edecek degılız sen ıstedın geldık sen ıstedın gıdıyoruz 10 dk once namaz kıl dıyorsun hersey senın emrımde degıl demek ıstıyor burada bıze bunları yazan gelın orada kım bılır ne suratlar yapıyordur
kendısı sıkayet ettıgı ıcın gelmısler 1 hafta fazla kalmalarının kımseye zararı yok kı sonucta esı zaten burada degıldı cocuk denemesı ıcınde esı yokken gecen sure sorun degıl kayınvalıde 1 hafta fazla kalınca mı sorun olsun :)

evlendıkten 1 bucuk sene sonra gelmısler zaten ... sureklı gelen kalan rahatsızlık veren ınsanlarda degıller
mesela hıc bırsey yapmıyor dıyor ...
koltukları duzeltıp yufka yaptıgında da ogluna gostermelık dıyor :) namazını bıle ya ezan okunur okunmaz kılmak zorunda degıl 10 dk gec kılsın dedı :KK70:

oglen yemek bıle yemıyormus o evde kayınvalıdeler tam tersı huzursuz hıssedıyorlar gelın sureklı herseyıne laf edıyor dusunsene ne rahatı
cıceklerım soluyor deyıp en bastan gelmek ıstemeyen tatılını yapıyorken gelen kayınvalıde bu gelının evınde mı rahat edecek :)
En güzeli kimse kimsenin evinde 2 ay kalmasın herkes kendine bir minder bıraksın gelin de kayınvalide de..

En güzeli kimse kimsenin evinde 2 ay kalmasın herkes kendine bir minder bıraksın gelin de kayınvalide de..
kesınlıkle oyle olmalıydı bence benım ısım var oglum gelıp kalamam demelıydı
kac yasına gelmıs koca kadın evlenmese tek basına yasıyor olsa ne yapacaktı
yok agır kaldıramam yok halım yok yok mıgrenım tuttu yok cok acıktım dıyen bırı sureklı basının caresıne kendısı baksın

ha ama bu seferde konu sahıbı konu acacaktı annem geldı cayıma kadar yaptı doldurdu baktı kayınvalıde 1 gun bıle gelıp bakmadı dıyecektı
zaten kocasına bunun tantanasını yaptıgı ıcın gordu gununu :KK70:

demek kı oyle de kotu oluyor ınsan boyle de
barı gelıp kalmasın duzenını bozmasın da kotu olduguna degsın

kesınlıkle oyle olmalıydı bence benım ısım var oglum gelıp kalamam demelıydı
kac yasına gelmıs koca kadın evlenmese tek basına yasıyor olsa ne yapacaktı
yok agır kaldıramam yok halım yok yok mıgrenım tuttu yok cok acıktım dıyen bırı sureklı basının caresıne kendısı baksın

ha ama bu seferde konu sahıbı konu acacaktı annem geldı cayıma kadar yaptı doldurdu baktı kayınvalıde 1 gun bıle gelıp bakmadı dıyecektı
zaten kocasına bunun tantanasını yaptıgı ıcın gordu gununu :KK70:

demek kı oyle de kotu oluyor ınsan boyle de
barı gelıp kalmasın duzenını bozmasın da kotu olduguna degsın
Bence de öyle konu sahibi dersini alsın bu konudan da bi daha atarlanmasınnn:KK70::KK70:

36 yaşında çalışan eğitimli bir kadın nasıl evinde yalnız kalamıyor pess. Annemle bir dağ köyünde ben 3. Sınıfken lojman da yoktu banyosu mutfağı olmayan öğretmenler odasında 7 ay kaldık . Cumadan taksi münübüsle ben annemin kucağında yanında elalemin adamlarıyla tıkış tıkış ilçeye evimize glder pazar geri köye dönerdik. Namusuyla şerefiyle başında erkek olmadan bundan 30 küsür sene önce yaptı annem bunları. Anne olmak kadın olmak kolay değil. Konu sahibi daha anne olmadan ne emeklerle çocuk büyütmüş eşinin annesine takmış kafayı. Bekarken görmüş artık görmese de olur diye gülerek kendi yazdı. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Annem hasta yıllardır yanımda başımın tacı. Kaynanam olsa ona da aynı özeni gösterirdim.net

Back