- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.277
- 248
- 40
- Konu Sahibi Pembemavibulut
Hayretle okudum zaten cok görmüyordu , gördüğü yeter demenizi sizin aileniz acısından sorun yok ama değil mi? Istediğiniz kadar olabilir. 1.5 yil da bir gelmişler. Bence gelin kv arasındaki sorunlar hep erkekten kaynaklı oluyor dengeyi kuramamakla. Benim eşimde cok mic mic değil ailesiyle ama oyle davranmıyor yani gideriz gelirler. Off önceden böyle değillerdi görüşmesin yeter demiyorum.
Siz gidecek insanlari hemen gidiyor diye durdurup evinize bağlamışsınız şimdi isiniz gitti gitsinler diye gözlerine bakıyorsunuz.
Sizde anne olacaksınız bir çocuk kolay yetişmiyor bu düşünceleriniz cok yanlış, evlenince ne erkek ne kadın ailesini arkasında bırakmıyor . Bazı yorumlari kasıtlı yaptığınızı düşünüyorum.
Siz gidecek insanlari hemen gidiyor diye durdurup evinize bağlamışsınız şimdi isiniz gitti gitsinler diye gözlerine bakıyorsunuz.
Sizde anne olacaksınız bir çocuk kolay yetişmiyor bu düşünceleriniz cok yanlış, evlenince ne erkek ne kadın ailesini arkasında bırakmıyor . Bazı yorumlari kasıtlı yaptığınızı düşünüyorum.