• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemler gitmiyor

Onlar olmasa da işten gelip yorgun şekilde yemek yapmiyor mu? Hep olan bir şey degil mi işten gelip yemek yapmak? Onlar var diye yemek yapmak agir mi geliyor anlamadim.

Ben kv olsam yerimde duramam. Her işi yaparım. Ama bu kadin o karakterde degil. Konu sahibi de yalniz markete gidemiyor, poset tasiyamiyor diye çağırıyor onları. Iş yapsin diye tamamen. Ben bu tavri hoş bulmuyorum.

Konu sahibinin kalbi nasilsa kayinvalidesi de onun gibi özetle.
Vallahi yapılmıyor ben yapmıyorum bazen tost kahvaltı türü yapıyoruz bazen dışarda bazen atıştırmalık hatta biz iki çeşit yapar yeriz çoğu zaman misafir olunca öyle olmuyor ki işte.

Kv gayet görümceye yardımcı oluyormuş kendi eivnde yapmıyor mu Lotus hanım . Yani sırf poşet taşıyamadım diye çağırmak zaten saçmalık

Yani bu kayınvalidelerin bir kısmını ben anlamıyorum, akşama kadar evdesin aylardır kalıyosun da insan gelinin işten gelmesini mi bekler yemek yapmak için?? Çok enteresan.

Senelerdir kaynanam köşe mşnderi gibi oturur hep hizmet hep hazır ister, en son geçen yıl ben mutfakta yemek yapıcam diye yırtınıyorum, küçük oğlum 2 yaşındaydı o zaman, anne diye ağlıyor yerlere atıyor kendini, her şey hazırdı pilavı kavuruyordum. Kadın ne kalkıp çocuğa baktı ne de kızım ben suyunu ayarlarım sen git bak çocuğuna dedi. Çıldırdım 😵😒 o gün bugündür yemek faslımız bitti. Açık açık da söylüyorum ben kendimize zor bakıyorum zaten, çocuklarım o gün benden daha çok ilgi istiyosa biz makarna ve yoğurtla da doyuyoruz hem sinirlerim de bozulmuyor dedim.

Bu 3. Gebeliğim, 10 yıl içinde hastalıklarım zorlu gebeliklerim oldu, yemin ediyorum bir tabak çorba pişirdi zoraki bir defa, onun dışında şöyle kurduğu sofraya oturmuşluğum yok. 4 ay kanamalı geçti 2. Gebeliğim bir defa kapımı çalmadı, gidip ütülerini yapmadım diye kudurup laf sokup duruyodu 🤦🏻‍♀️

İlk doğumumda da yapmadığı rezillik kalmamıştı zaten, annemi evden bile kovdu, sonra bende onu kovdum. Tabi ben burnundan getirene kadar geçen birkaç günde lohusa halimle tüm işler yine bendeydi 🤦🏻‍♀️ üstüne bi de sen bana tavır mı yapıyosun yemek yaparak derdi. Kadın her türlü sorun çıkarmaya odaklıydı yani.

Sondan başa doğru geldim ama 🤭 şunu da ekleyeyim, bizi de yeni evliyken hiç yalnız bırakmadı kayın aile, kocamla aylarca başbaşa yemek yiyemedik, birlikte olmayalım diye geç saatlere kadar oturur eşim uyuduktan sonra yatarlardı 🙈 ben 3 ay sonra bomba gibi patlayınca el ayak çekildi falan.

Şimdi 11. Yıldayız, evlerimiz dipdibe, haftalarca bazen bir bir buçuk ay görüşmediğimiz oluyor, öyle bir duvar ördüm yani.

İnsan, saygı ve anlayış görmediği üstüne fitne çıkarmaya bayılan insanların(!) İçine düşünce mecbur o duvarları örüyormuş..
Ellerinize sağlık. Yemek yaparken çocuğun ağlamasına bittim, çocuklar benim zayıf noktam. Hiçbir şey çocuklardan daha önemli olamaz.
Bizim de ilk çocuğum daha 3 aylıktı, eşimin teyzesi, eşi ve kızı kayınvalidemgilde misafirdi, pikniğe gitmişler biz de yanlarına uğradık, hava soğuktu oradan eve geçtik, gençler okey oynamak için kafeye gitti, kv, teyze, enişte ve eşimle ben eve gittik. Teyze bulaşıkları elde yıkamaya kalktı, ben de makinaya koyarız yıkama dedim. Ama oğlum daha bebekti emzir, altını değiştir, ben yapmadım. Zaten saat geçti. Sonradan arkamdan iş yapmıyor diye konuşmuşlar teyzeyle kv. Tahmin edin kalabalık aile, biz yemedik bile yesek bile o kadar kişinin bulaşığı mutfak temizliği neden bana kalıyor? Belki fırsat olsa yapardım. Ama çocuklarım benim için öncelikli. Sonrasında kv iş yapmayan gelin nasıl oluyormuş çok güzel öğrendi.

Onlar olmasa da işten gelip yorgun şekilde yemek yapmiyor mu? Hep olan bir şey degil mi işten gelip yemek yapmak? Onlar var diye yemek yapmak agir mi geliyor anlamadim.

Ben kv olsam yerimde duramam. Her işi yaparım. Ama bu kadin o karakterde degil. Konu sahibi de yalniz markete gidemiyor, poset tasiyamiyor diye çağırıyor onları. Iş yapsin diye tamamen. Ben bu tavri hoş bulmuyorum.

Konu sahibinin kalbi nasilsa kayinvalidesi de onun gibi özetle.
Sağlık sorunu yoksa, evde bebek bakmıyorsa işten gelen kişi yemek yapsın diye beklemek garip değil mi?

Vallahi yapılmıyor ben yapmıyorum bazen tost kahvaltı türü yapıyoruz bazen dışarda bazen atıştırmalık hatta biz iki çeşit yapar yeriz çoğu zaman misafir olunca öyle olmuyor ki işte.

Kv gayet görümceye yardımcı oluyormuş kendi eivnde yapmıyor mu Lotus hanım . Yani sırf poşet taşıyamadım diye çağırmak zaten saçmalık
Tamam yine tost yaparsin, Kahvalti hazirlarsin, makarna yaparsin. Kusura bakmayin işten yorgun gelince böyle oluyor dersin. Mutsuz olan, begenmeyen kalkar kendi yapar ya da evine gider. Istenmeyen misafirin önüne yorgun halinle 3 tencere yemek yaparsan tabi gitmezler.

Sağlık sorunu yoksa, evde bebek bakmıyorsa işten gelen kişi yemek yapsın diye beklemek garip değil mi?
Beklemek garip, ben kv olsam yaparim diyorum. Ama bu kadin yapmiyor. Bunu bile bile iş yaptirmak icin çağırmak, sonra da ağlamak cok saçma.

Tamam yine tost yaparsin, Kahvalti hazirlarsin, makarna yaparsin. Kusura bakmayin işten yorgun gelince böyle oluyor dersin. Mutsuz olan, begenmeyen kalkar kendi yapar ya da evine gider. Istenmeyen misafirin önüne yorgun halinle 3 tencere yemek yaparsan tabi gitmezler.
Bende aynen böyle düşünüyorum konu sahibi hem kötü gözükmek istemiyor hem kendi dediği olsun istiyor

Tövbe haşa mirim pirim senin üstüne akıllı kadın tanımam ben. Benim favorim bir ekonomidensaadet iki sen.🤣🤣🤣🤣🤣 Neyse aldın sen cevabını muhteliften. İyi forumlar.

Yanılıyorsun gene. Muhtelif çok iyi arkadaşımdır ben onun ne demek istediğini anladım da sen anlamamışsın. Hadi iyi forumlar. Başka üyeleri hedef al ben meşgulümmm
Aaa ne cevabı yahu
Ceyceyi severim ben. Forumdaki arkadaşım o benim.
Bi an saflığıma gelmiş. Ciddi ciddi yazmışım yumurtlama günü diye bebekle oynarken😃😃

Ceyceye laf yok. Hele benim üzerimden

Aaa ne cevabı yahu
Ceyceyi severim ben. Forumdaki arkadaşım o benim.
Bi an saflığıma gelmiş. Ciddi ciddi yazmışım yumurtlama günü diye bebekle oynarken😃😃

Ceyceye laf yok. Hele benim üzerimden
Olur insanlık hali kaportayı çizdirmekten birşey olmaz. 🤣🤣🤣Arkadaşlık bunu gerektirir bilmediği konularına konuşmak anlatmak aydınlatmak gerek. Dostluğunuz daim olsun.

Çok mesaj yazılmış okuyamadım ama tek bildiğim ne sebeple olursa olsun eş ailesi ile bir kere birlikte kalındıysa artık geçmiş olsun.

Geçerken bir mesaj ilişti gözüme kaynanalar kötü kendi aileniz melek mi diye valla kız anneleri genelde daha çekingen aman kızımın yuvasına bir zarar vermeyeyim şeklinde davranıyor.
Hatta bir kızı bir oğlu varsa geline karşı daha saldırganken diğer tarafa daha ılımlı, daha alttan alarak davranıyor. Çevremde çok gördüm.
Ee kendiniz yazmışsınız kız annesi kızına ılımlı geline karşı saldırganmış. demek ki kız anneleri de söylediğiniz kadar masum iyi insanlar değiller 😀

Beklemek garip, ben kv olsam yaparim diyorum. Ama bu kadin yapmiyor. Bunu bile bile iş yaptirmak icin çağırmak, sonra da ağlamak cok saçma.
Konu sahibi için demiyorum zaten o demiş kalsınlar diye. Ama işte insan sinir oluyor. Benzerlerini yaşadığım için. Ben de 3 çeşit yemek yapayım, salata yapayım demiyorum zaten ama sinir oluyorum.

Yahu kadın anne olarak tabiki biliyordur yumurtlama gününü
Eşi yokmuş konu sahibinin uzun süre . Kaynana 1.5 sene hiç gelmemiş . Zorla çağırılmış oğlu yokken gelinin yanında dursun diye. Oğul gelir gelmez kadından kurtulunmaya çalışılıyor . Altı üstü 1 hafta daha kalacak oğlunu görmek için yok yumurtlamama denk geldi yok bu ay olmazsa şansım çok azalıyor türü akla zarar bahaneleri ben mi sundum ayol?Bebek sahibi olamazsa vayy kaynana o yumurtlamam da gitmedi ondan oldu diyecek ömür boyu😅ayrıca kaynana ortalarında mı yatıyor onu da çözemedim 🤔

Eşi yokmuş konu sahibinin uzun süre . Kaynana 1.5 sene hiç gelmemiş . Zorla çağırılmış oğlu yokken gelinin yanında dursun diye. Oğul gelir gelmez kadından kurtulunmaya çalışılıyor . Altı üstü 1 hafta daha kalacak oğlunu görmek için yok yumurtlamama denk geldi yok bu ay olmazsa şansım çok azalıyor türü akla zarar bahaneleri ben mi sundum ayol?Bebek sahibi olamazsa vayy kaynana o yumurtlamam da gitmedi ondan oldu diyecek ömür boyu😅ayrıca kaynana ortalarında mı yatıyor onu da çözemedim 🤔
Yok konu sahibi kv ile kp ortasında yatıyor. Sağ odada biri sol odada biri varmış 😀😀

Konu sahibi için demiyorum zaten o demiş kalsınlar diye. Ama işte insan sinir oluyor. Benzerlerini yaşadığım için. Ben de 3 çeşit yemek yapayım, salata yapayım demiyorum zaten ama sinir oluyorum.
Ben konu sahibi icin konuşuyorum. Kendi çağırıp hizmette kusur etmeyip burada sızlanınca neye yarıyor?

36 yasinda kadin evde yalniz kalamıyormuş, poşet taşıyamıyormuş, markete gidemiyormuş diye gelmişler.

Çalışıyor. Gün boyu işte, yorgun gelip iki lokma yiyip uyuyacak. Çağırmaya ne gerek vardi anlamış degilim.

Bu yaşta insan kendi başının çaresine bakabilmeli.

Ben konu sahibi icin konuşuyorum. Kendi çağırıp hizmette kusur etmeyip burada sızlanınca neye yarıyor?

36 yasinda kadin evde yalniz kalamıyormuş, poşet taşıyamıyormuş, markete gidemiyormuş diye gelmişler.

Çalışıyor. Gün boyu işte, yorgun gelip iki lokma yiyip uyuyacak. Çağırmaya ne gerek vardi anlamış degilim.

Bu yaşta insan kendi başının çaresine bakabilmeli.
Bir de sessiz sex yapmayı da bilmeli ki bebek olsun yumurtlama dönemi ziyan olmasın. Bu kaynana bardak dayayıp duvara dinlemiyor ya konu sahibinin yatak odasını?🤔

Yahu Allah aşkına, kim çıkardı bu konu sahibi kv-kp zorla çağırdı kalmaları için lafını?? Nerde geçiyor bu? Kadın kimseyi zorla ÇAĞIRMADI
Niye hala ağız birliği etmiş gibi konu sahibi zorla çağırdı, zorla getirtti diyorsunuz 🤯
Bu insanlar tatildeymiş, eve dönmeden size de uğrayalım demiş gelmişler, kimse kimseyi ÇAĞIRMAMIŞ aaaaaa delirdim yeminle😂
C ceycey0406 benim de çocuklarım absürd pahalı şeyler istiyo bazen, ne arsız çocuk bunlar demiyorum elbette ama onlar çocuk, kocaman kadınla çocukları niye kıyaslıyosun😳 koca kadın bana 700 liraya eşarp alın der mi? Mantıklı mı, normal mi? Konu sahibi kv camlarımı silsin, evi temizlesin dememiş zaten, annem böyle yaparken bu kadın bi tencere yemek yapmıyo demiş, burda inanılmaz mantıksız bi linç var, tüm gün oturur mu bi kv? Eve 7 de gelen bi insan var, çok mu zor ayol hftada 3-4 kere yemek yapsa, bu kadar tembel bi kv ölümüne savunuyosunuz?? El insaf

Back