- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.553
- 548
- Konu Sahibi Pembemavibulut
Bencede yalnız kalmalı zaten en büyük hata konu sahibinde. Ya şimdiye kadar gördü diye kadın gülmüş iki ayın beş haftası görmüş kadın oğlunu daha fazla görmek istiyorsa da alsın evine götürsün bu kadar vıcık vıcık bir arada olmanın ne manası var. Artık poşeti kendi başına taşır bence konu sahibi o prenseslik gitmiştir36 yaşında çalışan eğitimli bir kadın nasıl evinde yalnız kalamıyor pess. Annemle bir dağ köyünde ben 3. Sınıfken lojman da yoktu banyosu mutfağı olmayan öğretmenler odasında 7 ay kaldık . Cumadan taksi münübüsle ben annemin kucağında yanında elalemin adamlarıyla tıkış tıkış ilçeye evimize glder pazar geri köye dönerdik. Namusuyla şerefiyle başında erkek olmadan bundan 30 küsür sene önce yaptı annem bunları. Anne olmak kadın olmak kolay değil. Konu sahibi daha anne olmadan ne emeklerle çocuk büyütmüş eşinin annesine takmış kafayı. Bekarken görmüş artık görmese de olur diye gülerek kendi yazdı. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Annem hasta yıllardır yanımda başımın tacı. Kaynanam olsa ona da aynı özeni gösterirdim.net
hastalık durumu ayrıdır mecbur herkes o zaman yanına alır ama normal şartlarda da kimse kimsenin evinde uzun zamanlı kalmamalı . Uzun zamandır annesi yanında yaşıyan bir akrabam var ve artık kadının psikolojisi bozulmuş durumda insanlar kendi annekeriyle bile aynı evin içinde yaşayamayabiliyor kaldı ki eşinin ailesiyle kalsın .