Kayınvalidemle kavga ettim.

Sanki forum Türk dil kurumu üyelerinden oluşuyor . Arkadaşlar bu ne kibir. Sanki herkes öğretmen olmuş. Bu şekilde insanları aşagılayanlar öğretmenlerse öğrencilerine acıyorum. Bu davranişlarıyla yaptıklari kutsal mesleğide lekeliyorlar. çünkü Türkiyenin her köşesinde görev yapiyorlar. Diyelimki dağ başında bir köy okuluna gitseler demekki ordada insanlarla dalga geçecekler. Rahmetli anneannem hep derdiki; BEN EN ÇOK OKUMUŞ CAHİLLERDEN KORKARIM.ÇÜNKÜ OKUMAMIŞ OLANIN CAHİLLİĞİ ELİNDEN GELMEDEN YAPAR AMA OKUMUŞ OLANI KÖTÜLÜK OLSUN DİYE YAPAR

Oyyyyyhhhh kendime imdat panik butonu yapacağım sonunda.

Hanımlar tekrar ediyorum, üye Türkçe yazmış ama sinirle yöresel ağız da katmış yazısına, ki bu sitede yurtdışından üye olan var, Türkçe'ye pek hakim olamıyor yurtdışında yaşayanlar, Azerbaycan'dan üye olanlar var, onların da kendi ağızları var, kendi dilleriyle yazdıkları da oluyor.
Yöresel ağız yerine konuya odaklanın lütfen.

Mune grup bütün kadinlara ait değilmi. Amaç sesini duyurmak ,yardım almaksa bu kibir niye anlamiyorum. Bazen insanlığımdan utanıyorum.

Ne kadar uzattınız şu konuyu. Gerçek konuya odaklansanız keşke. Kadın sinirle yazmış

Ben hatırladım senin konunu. İyi yapmışsın bu çıkış her zaman değil ama zaman zaman lazım. Normalleş bir süre sonra. En azından borçlar kapanana kadar dayan bacım. Allahın izniyle yakında ayrı eve çıkacaksınız inanıyorum. Ufak ufak alabildiğin eşyaları al. Hakkında hayırlısı.

Bu tip insanlar yüzünden insan konu açmaya derdini anlatmaya bile korkuyor.

topragim valla iyi sabretmisin. niye sen ozur dileyeceksin ki. cocuk senin cocuk anne olmak yenimi aklina geldi demek de nedir saygisiz kadin. bu arada herkes mukemmel turkce yazar konusur olmus ilginc. benim tlfda da bazi noktali harfler yok yurt disi patentli olunca. dalgaya alinmayacak kadar da gayet okunakli.

Kaçıncı yorumu yapacağımıza da bir zahmet takılmayıverin.
Kelime dışında kalanlara yorum yapmadım çünkü tamamını okuyamadım. Yaptıklarımızı geçtik yapmadığımız yorumların da mı hesabını verelim?
Bence uzatarak konunun dışına çıkan sizlersiniz neyse ben daha fazla burda yorum işgal etmek istemiyorum. İyi forumlar.

Çok doğru yapmışsınız, eşiniz de biraz sesini çıkartmak zorunda hissetsin kendini. Maşallah kayınpederiniz farkında. Ben sizin yerinizde olsam haklı olduğum bir konuda aynen böyle davranırım. Normal zamanda da artık güleç falan biri olmayın. Aynı evde yaşamak zorundaysanız minimum iletişim bolca mesafeli olun. Bellki sizden çok emin, ne yapsa sineye çekeceksiniz sanıyor istediği kadar özür dilesin. O defterin kapandığını aranızda samimiyet olmayacağını bilsin. Uzak durun iletişim kurmayın.

İlk defa bi konuda muhteşem,beğen ve beğenmedim butonlarıni bu kadar çok kullandım.

Pes dedim yorumları okurken.surda derdini anlatmaya çalışan kadına ne kadar yuklenilmis.Herkesin güllük gülistanlık hayati yok,imkanları ayni degil maalesef.Biraz empati...

Sağol bacım Allah yardimcim olsun sabir

Belli artık sabrınız kalmamış. Keşke eşinizi ikna edip ayrı eve taşınsanız. Mesafe her zaman iyidir, ne siz onları ne de onlar sizi kırmış olur.
Benim onları bir kez kirmisligim yok ama beni sorarsanız zaten hayatın tekmesini yemişim birde bu paramparcayim

Yok bacım geri adım atmak yok artık herkes haddini bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…