- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Dogustum yazan birini ciddiye alıp okuyamayacağım konuyu hoşcakal güzel kız inşallah bir daha dogusmazsın
Oyyyyyhhhh kendime imdat panik butonu yapacağım sonunda.
Hanımlar tekrar ediyorum, üye Türkçe yazmış ama sinirle yöresel ağız da katmış yazısına, ki bu sitede yurtdışından üye olan var, Türkçe'ye pek hakim olamıyor yurtdışında yaşayanlar, Azerbaycan'dan üye olanlar var, onların da kendi ağızları var, kendi dilleriyle yazdıkları da oluyor.
Yöresel ağız yerine konuya odaklanın lütfen.
Profil resminiz yorumunuzu özetledi. Boş yapmayın cidden gerek yok.Dogustum yazan birini ciddiye alıp okuyamayacağım konuyu hoşcakal güzel kız inşallah bir daha dogusmazsın
Ne kadar uzattınız şu konuyu. Gerçek konuya odaklansanız keşke. Kadın sinirle yazmışBu cümle sana ait.
Azı ile ağız yazamıyorsun. Çünkü ne olduklarını bilmiyorsun.
Amenna yazamayabilirsin. Ama bari insanları düzgün okumamakla itham etme. Öğretmenim ben senden çok okuduğuma emin olabilirsin.
Bir de kendisi ben laf sokmadim falan dedi takip ediyorum butun yazdiklarini. Yazmanin okumakla alakali olmadiginin %100 kaniti maalesef. Uslup desen yok yazim desen yok. Ama en once dalga gecerek insanlara yorum yapma hakkini kendilerinde buluyorlar maalesefNe kadar üslüpsuzsunuz. yazık
Bir de kendisi ben laf sokmadim falan dedi takip ediyorum butun yazdiklarini. Yazmanin okumakla alakali olmadiginin %100 kaniti maalesef. Uslup desen yok yazim desen yok. Ama en once dalga gecerek insanlara yorum yapma hakkini kendilerinde buluyorlar maalesef
topragim valla iyi sabretmisin. niye sen ozur dileyeceksin ki. cocuk senin cocuk anne olmak yenimi aklina geldi demek de nedir saygisiz kadin. bu arada herkes mukemmel turkce yazar konusur olmus ilginc. benim tlfda da bazi noktali harfler yok yurt disi patentli olunca. dalgaya alinmayacak kadar da gayet okunakli.Kayseriliyim
Peki neden anlamadığınız bir konuya ilk mesajı yazma gereği duydunuz? Beklesneiz belki birileri anlayıp açıklardı.
Veya o kelime dışında neden kalan kısımlara yorum yapmadınız? Duyar kasmak değil ki bu siz bunu komik olduğunuzu düşünerek yaptınız.
Sağol bacım Allah yardimcim olsun sabirBen hatırladım senin konunu. İyi yapmışsın bu çıkış her zaman değil ama zaman zaman lazım. Normalleş bir süre sonra. En azından borçlar kapanana kadar dayan bacım. Allahın izniyle yakında ayrı eve çıkacaksınız inanıyorum. Ufak ufak alabildiğin eşyaları al. Hakkında hayırlısı.
Allah hiçbir evladı ne anasız ne babasız koysunKiyaman allah yardimcin olsun
ZOr bir hayatin olmus
Benim onları bir kez kirmisligim yok ama beni sorarsanız zaten hayatın tekmesini yemişim birde bu paramparcayimBelli artık sabrınız kalmamış. Keşke eşinizi ikna edip ayrı eve taşınsanız. Mesafe her zaman iyidir, ne siz onları ne de onlar sizi kırmış olur.
Yok bacım geri adım atmak yok artık herkes haddini bilecekhastalıklı kaynanaya bak sen, çok iyi yapmışsın. bu davranışları çocuğu oyalamak durumundan çıkmış artık, gövde gösterisi yapmış aklınca. geri adım atma. gerekirse o kırdığıı cihazı ona yedir ama geri adım atma.