Kayınvalidemle kavga ettim.

Kirmizgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
110
142
26
Hanımlar herkese selamın aleyküm.
Belki beni bilirsiniz eski konularimdan.
Pek de eski sayılmaz da gerçi .
Artık pisirik , susan , ve herseyi kabullenen biri olmaktan vazgeçtim.
Sizin de dediğiniz gibi açtım azını bu sefer.iki çocuğum var biri 4 yaşında biri ise 5 aylık.dun kvdem oğluma tablet vermiş oyun oynasın diye .benim biraz işlerim vardı ve eve gelince tableti gördüm.belki çocuğu bilgisayar veya tabletle oynayan anneler bilirler çocuk tablete bakmaktan gözleri kızarmış ve semelesmisti.tableti hemen aldım elinden .neyse yemek yedik flan çocukları banyo yaptırdım büyük oğlum kv demeden tabletini istemiş bende tableti saklamistim ki bidaha vermesin diye.kvdem yanıma geldi tableti ver kız diye yüksek sesle konuştu.bende anne vermiycem ısrar etme ne yemek yiyor ne uyku uyyuyor tablete bakacağım diye dedim.o araya bı tufan koptu zaten.elinde hızlı şarj Max vardı.onu kaldırdı duvara fırlattı sana tableti ver dedim diye epeyi bı bağırdı . Küçük oğlumun ana kucagini flan fırlattı . Benim sinirlerim hopladi ve ayağa kalktım vermiycem dedim sana dedim.o sıraya kv bana annelik duyguların mi depreşti yeni mi aklına geldi anne olduğun avrat olduğun sen ne biçim anne ne biçim eş sin dedi.bunu diyen sen misin,açtım ağzımı yumdum gözümü.sen azından çıkan lafı bı duy diye bağırdım bende kendine gel kimsin sen annesi misin babası misin dedim . Bayağı bı bağırdım tabi ondan sonra kapadı çenesini.telefonunu aldı ve kp mi aradı gelinin böyle böyle yaptı bana kocacım dedi. Tabi kb huyunu bildiği için azarlamis kvdemi . Niye böyle yapıyorsun memnuniyetsizsin flan demiş.kvdem evde sintir sintir dolanıyor gelinin sabahtan beri suratı asık flan demiş.halbuseki öyle birşey yok çok güleç bir insanimdir.neyse akşam oldu bizimkiler işten geldiler . Kb oturdu ağladı , karıma söz dinletemiyorum diye .bende herşeyi anlattım baba böyle böyle dedi flan diye . O sıraya kv bağırarak yaparım tabi diyince babam aniden bağırdı sus artık süs diye .eşim özür dilesen mi uzamasa konu dedi tabi ona da bağırdım yeter artık seni bosarim çocuklarımı da alır sığınma evine giderim ne ölümü ne de dirimi göremezsin dedim.haklisin dedi sustu .tabikide özür flan dilemedim kendi geldi kb kızım sinirlendim bı an flan dedi bende seslenmedim bile.ama tavrimi ortaya koydum artık mesafeliyim herkese karşı sizce doğru mu yaptım.onceki konumdan yola çıkarak yorum yaparsanız sevinirim.uzun yada yanlış yazdiysam hakkınızı helal edin.

Dogustum ne demek dövüştüm mü ?
Dogusmak= dövüşmek

Semelesmek=sersem olmak. Sersemlesmek deniyordu sanırım konuyu okuyunca doğrusunu ben de kaybettim.

Azımı= ağzımı. (Gemi azıya almak deyimindeki azı değil yani. Konunun atla bi ilgisi yok. Insan ağzından bahsediyor sanırım)

Cidden doğrusunu ben de kaybettim. Bi süre sonra güncelleme gelir,normale dönerim Allahın izniyle.

Allah razı olsun kız Türkçe öğretmeniyim valla bir şey anlamadım:):)

Anlasamiyorsaniz ayni ortamda bulunmamak icin caba sarfedersiniz. Bagirip cagirmak da nedir. Birbirinize bagirip cagirip hala yuz yuze bakiyorsaniz bu bagirmalarin anlami ne?
Hep ezilen taraf olduğum için bu sefer de ben bağırıyor nasıl oluyormuş aceba dedim

Başlık yanlış olabilir ama azımı yazmadım canim sen düzgün okuyamıyorsan diyecek bir şeyim yok

Hep ezilen taraf olduğum için bu sefer de ben bağırıyor nasıl oluyormuş aceba dedim
Kendinizi ezdirmeyin. Bunun yolu bagirip cagirip cirkenlesmek degildir. Anladigim kadari ile cocugunuza kv.bakiyor. Anlasamiyorsaniz cocugunuza da baktirmayin mesela.

Kendinizi ezdirmeyin. Bunun yolu bagirip cagirip cirkenlesmek degildir. Anladigim kadari ile cocugunuza kv.bakiyor. Anlasamiyorsaniz cocugunuza da baktirmayin mesela.
Hayır o bakmıyor ama bı isim olduğu için bir saatliğine bakarım dedi

İnanılmaz yüz göz olmuşsunuz,öyle böyle değil.Saygı hak getire,korkunç.Ne diyelim mi kaç yaşında insanlarsınız hareketlere bak.Başlığı da dövüştüm olarak değiştirirseniz daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…