Kayınvalidemle kavga ettim.

Yap kız valla insan rahatlıyor . Bu zmana kadar neden yapmadim diyor

Benimki beni evden atar aman yoo sen yapınca benim icimin yağları eridi yapmis kadar oldum
Zaten hep onlarin yüzünden ezilen biz oluyoruz azıcık bı sesini cikartsalar bu durumlarda olmazdık koynumuza yatarken aşkım cicim , böyle konularda anam da anam .Allah canını alsın öyle ananın .

Evleri ayirmadiktan sonra napsaniz bos. Sevdigim bi arkadasim kvalidesiyle oturuyor. Iki de cocugu var. Cocuk buyuturken kv den cektiklerininyazsam roman olur. O anlattikca ben sisiyordum. Tek cozumu var o da belli. Evleri ayirin diyorum ama imkani olsa da arkadasim dinlemiyor. Kiraya cikmamak icin oturmaya dvm.ediyor. kv kp memlekete donsun diye bekliyor ama daha coook bekleyecek belli ki. O yuzden artik sana verecek bi akil kalmadi bende evleri ayirmadiginiz surecr ayji tas ayni hamam dvm.edecek diyorum. Sizinki de o hesap.

Konuyla ilgili bise demek icin gelmedim bacim sadece yanlis yazmaniza cok tepki gelmis, ama ben gayet iyi anladim herseyi

Konuyla ilgili bise demek icin gelmedim bacim sadece yanlis yazmaniza cok tepki gelmis, ama ben gayet iyi anladim herseyi
Gelsin bacım bıraktım egolarını tatmin etsinler , insanları küçük düşürmeye bayılıyorlar.bir kadının başka kadına bunu yapmasını hazmedemiyorum.zaten başımda bir ton dert birde kendini bilmez dayanışma dan anlamazlar la uğraşıyorum

Ne kadar terbiyesiz insanlarsınız yahu. Okuyamıyorsan (ki gayet anlaşılır bir konu, birkaç hata haricinde.) çık yorum yapma. Saygısız.
Aslında yanlışım da yok Kayserili olduğum için şiveli yazmışım farkında olmadan birde tel otomatik klavyeli ne yazsam en yakın kelimeye çeviriyor ama olsun

bizimkiler de cok kullanirda ben anlamini bilmiyorum.
hatta kaynanam ilk söyledıginde s.ktir anladim
tv de izledigi bir habere soylemisti kufurde eden bir kadin degil suratina baka kalmiştim
Sintir demek seme salak gibi birşey yani mal mal dolanmak demek

Sintir demek seme salak gibi birşey yani mal mal dolanmak demek
ögrenmiş oldum insan soramıyor da sintir ne demek diye.
gelinlerine karşı çok değişik tutumları var bazı ailelerin.
diş göstermediğin sürece her türlü hakimiyeti kurmaya çalışıyorlar ustlerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…