Kayınvalidemle kavga ettim.

Ay ne kadar takılmışsınız neyi nasil yazdıgına
Kadın sinirle yazmış işte takıldığınız şeye bak. Oh içimin yağları eridi ne güzel etmissin kaynanaı öyle keske bende benimkini yapabilsem 😂
Yap kız valla insan rahatlıyor . Bu zmana kadar neden yapmadim diyor

Benimki beni evden atar aman yoo 😂 sen yapınca benim icimin yağları eridi yapmis kadar oldum 😂😂
Zaten hep onlarin yüzünden ezilen biz oluyoruz azıcık bı sesini cikartsalar bu durumlarda olmazdık koynumuza yatarken aşkım cicim , böyle konularda anam da anam .Allah canını alsın öyle ananın .

Evleri ayirmadiktan sonra napsaniz bos. Sevdigim bi arkadasim kvalidesiyle oturuyor. Iki de cocugu var. Cocuk buyuturken kv den cektiklerininyazsam roman olur. O anlattikca ben sisiyordum. Tek cozumu var o da belli. Evleri ayirin diyorum ama imkani olsa da arkadasim dinlemiyor. Kiraya cikmamak icin oturmaya dvm.ediyor. kv kp memlekete donsun diye bekliyor ama daha coook bekleyecek belli ki. O yuzden artik sana verecek bi akil kalmadi bende evleri ayirmadiginiz surecr ayji tas ayni hamam dvm.edecek diyorum. Sizinki de o hesap.

Hanımlar herkese selamın aleyküm.
Belki beni bilirsiniz eski konularimdan.
Pek de eski sayılmaz da gerçi .
Artık pisirik , susan , ve herseyi kabullenen biri olmaktan vazgeçtim.
Sizin de dediğiniz gibi açtım azını bu sefer.iki çocuğum var biri 4 yaşında biri ise 5 aylık.dun kvdem oğluma tablet vermiş oyun oynasın diye .benim biraz işlerim vardı ve eve gelince tableti gördüm.belki çocuğu bilgisayar veya tabletle oynayan anneler bilirler çocuk tablete bakmaktan gözleri kızarmış ve semelesmisti.tableti hemen aldım elinden .neyse yemek yedik flan çocukları banyo yaptırdım büyük oğlum kv demeden tabletini istemiş bende tableti saklamistim ki bidaha vermesin diye.kvdem yanıma geldi tableti ver kız diye yüksek sesle konuştu.bende anne vermiycem ısrar etme ne yemek yiyor ne uyku uyyuyor tablete bakacağım diye dedim.o araya bı tufan koptu zaten.elinde hızlı şarj Max vardı.onu kaldırdı duvara fırlattı sana tableti ver dedim diye epeyi bı bağırdı . Küçük oğlumun ana kucagini flan fırlattı . Benim sinirlerim hopladi ve ayağa kalktım vermiycem dedim sana dedim.o sıraya kv bana annelik duyguların mi depreşti yeni mi aklına geldi anne olduğun avrat olduğun sen ne biçim anne ne biçim eş sin dedi.bunu diyen sen misin,açtım ağzımı yumdum gözümü.sen azından çıkan lafı bı duy diye bağırdım bende kendine gel kimsin sen annesi misin babası misin dedim . Bayağı bı bağırdım tabi ondan sonra kapadı çenesini.telefonunu aldı ve kp mi aradı gelinin böyle böyle yaptı bana kocacım dedi. Tabi kb huyunu bildiği için azarlamis kvdemi . Niye böyle yapıyorsun memnuniyetsizsin flan demiş.kvdem evde sintir sintir dolanıyor gelinin sabahtan beri suratı asık flan demiş.halbuseki öyle birşey yok çok güleç bir insanimdir.neyse akşam oldu bizimkiler işten geldiler . Kb oturdu ağladı , karıma söz dinletemiyorum diye .bende herşeyi anlattım baba böyle böyle dedi flan diye . O sıraya kv bağırarak yaparım tabi diyince babam aniden bağırdı sus artık süs diye .eşim özür dilesen mi uzamasa konu dedi tabi ona da bağırdım yeter artık seni bosarim çocuklarımı da alır sığınma evine giderim ne ölümü ne de dirimi göremezsin dedim.haklisin dedi sustu .tabikide özür flan dilemedim kendi geldi kb kızım sinirlendim bı an flan dedi bende seslenmedim bile.ama tavrimi ortaya koydum artık mesafeliyim herkese karşı sizce doğru mu yaptım.onceki konumdan yola çıkarak yorum yaparsanız sevinirim.uzun yada yanlış yazdiysam hakkınızı helal edin.
Konuyla ilgili bise demek icin gelmedim bacim sadece yanlis yazmaniza cok tepki gelmis, ama ben gayet iyi anladim herseyi 😁

Konuyla ilgili bise demek icin gelmedim bacim sadece yanlis yazmaniza cok tepki gelmis, ama ben gayet iyi anladim herseyi 😁
Gelsin bacım bıraktım egolarını tatmin etsinler , insanları küçük düşürmeye bayılıyorlar.bir kadının başka kadına bunu yapmasını hazmedemiyorum.zaten başımda bir ton dert birde kendini bilmez dayanışma dan anlamazlar la uğraşıyorum

Ne kadar terbiyesiz insanlarsınız yahu. Okuyamıyorsan (ki gayet anlaşılır bir konu, birkaç hata haricinde.) çık yorum yapma. Saygısız.
Aslında yanlışım da yok Kayserili olduğum için şiveli yazmışım farkında olmadan birde tel otomatik klavyeli ne yazsam en yakın kelimeye çeviriyor ama olsun

bizimkiler de cok kullanirda ben anlamini bilmiyorum.
hatta kaynanam ilk söyledıginde s.ktir anladim 😂😂😂
tv de izledigi bir habere soylemisti kufurde eden bir kadin degil suratina baka kalmiştim 😂😂😂
Sintir demek seme salak gibi birşey yani mal mal dolanmak demek

Sintir demek seme salak gibi birşey yani mal mal dolanmak demek
ögrenmiş oldum 😁 insan soramıyor da sintir ne demek diye.
gelinlerine karşı çok değişik tutumları var bazı ailelerin.
diş göstermediğin sürece her türlü hakimiyeti kurmaya çalışıyorlar ustlerinde.

X