Kayınvalidemin imaları

O zaman bunlar hak ediyor azarlanmayı.
Eşine güvenmiyorsan ..Dişini göster

Çünkü çovuk doğduğunda işin olayı dahada büyüyor . O lohusalıklaa daha çok sinir olabilirsin
Aynen öyle şimdiden dik duruş kimseyi karıştırmayacağım. Valla kim olursa olsun artık sabrım kalmadı çok karışırlarsa önce uyarırım devam da ederlerse veririm ellerine alın emzirin b.okunu temizleyin bakın ben gidiyorum ne haliniz varsa görün der deliririm. Onlarda anlar neyin ne olduğunu

Yahu boşverin ne uzuyorsunuz kendinizi ve bebisinizi, cahil en nihayetinde. Cevabını verseniz sanki duracak.

İşte ben onu en başından deyip sinirlerimi bozmasına izin vermek istemiyorum canım. Çok bilmiş yaaa arayıp sormaz ama herşeye fikri var. Bir de direktte demiyor imada bulunuyor. Aşırı sinirlendim. Zaten doluyum kadına
Seni çok iyi anlıyorum hormonlardan mı nedir her şey ekstra gözümüze batıyor illa bir burun sokulacak 🤣 birde bunun lohusa versiyonu var aman aman biz atlattık çok şükür dogurdum şimdi 5 aylık olacağız benim bebeğimin kıyafetlerindeki etiketlere sütüme kadar bir yorumu vardı hatta sütüm çok gelmiyordu bu annesinin sütünü sevmiyor mamaci bu diye espiri(!) yapmışlığı vardı hatta bonus torununa kızının da çocuğu var suan 12 yaşında 12 yıl önceki sararmış zıbınları kıyafetleri kullanılmış çoraplarını hatta bornozunu hatta ve hatta 12 yıllık bebek küvetini bile yeni doğacak torununa getirmişliği var inan yedi kat ele bile öyle veremezsin onları görünce sinirden o kadar gülmüştüm ki demiştim ya bugün sinirden ya gülmekten doğuracağım allahtan eşim çok iyi de böyle şeyleri hatrına göz ardı ediyorum

• Üzgünüm
Reactions: Gao
Onu bunu bilmem de sosyal medyaya bakıp iş yapmayın ne olur. Hele ki hamile bir kadının kullanacağı şeyleri sosyal medya videosundan görüp alması büyük risk. Kayınvalideyi sallayın. Kendi doktorunuz ne diyorsa onu yapın.
Tabiki de asla sosyal medyadan güvenilöeyen yerden birşey kullanmam hele hamileyken asla. Zaten doktorum ne derse onu yaparım kayınvalidemi sallamam zaten çok bildiğini sanıyor ama karışmasın istiyorum 30 yaşında ki insanım. Çok bilmişlik yapması sinir ediyor beni. Üstelik bir kere arayıp sormaz

Bildiğim tek bir şey var. Sizin tüm düşünceleriniz, öfke nefret gibi tüm duygularınız bebeğinize ilmek ilmek örülüyor. Çok yazık.

Kayınvalide istediğini desin, bir zırha alın kendinizi ve sözleri oraya çarpıp geçsin bunu imgeleyin lütfen çok rica ediyorum.

Ben olsam hiçbir yorumuna cevap yazmam. Söylediği şeyleri de duymazdan gelirim. Kendine kendine yazsın.😃 Hiç sevmem sınır bilmeyen insanları. Konuşursanız herşeye yorum yapmaya devam eder. Boşverin siz. Böyle bir kuzenim var aşı karşıtı yok herşeye karşı filan. Asla okumuyorum yazdıklarını attığı videolari izlemiyorum. Zamanla kesildi sesi içinde patladı

Boşverin. Cevap vermeyin. Ben susuyorum ordan anlıyorlar mesela. Duymuyorum. O videoların hepsini attılar bana araştırıyorum ben dedim bitti. Kendi annem aşıları yaptırmama karışıyor, yaptırıcam diyorum susuyor mecbur. Artıcak bu doğru. Ama net olun. Eşinize de söyleyin oda eşim ne derse o moduna girsin.

Aynen öyle şimdiden dik duruş kimseyi karıştırmayacağım. Valla kim olursa olsun artık sabrım kalmadı çok karışırlarsa önce uyarırım devam da ederlerse veririm ellerine alın emzirin b.okunu temizleyin bakın ben gidiyorum ne haliniz varsa görün der deliririm. Onlarda anlar neyin ne olduğunu
İnsan lohusayken aşırı aşırı hassas oluyor.
Bebeğimi düşüncen , memenimi düşüncen , emzircen mi, bi yandan vok vok sağma makinesi.
Ve bianda uykusuz geceler bastırıcak

Diğer yandada, ayyy sütün yettiyo mu, mama verme , yada mama ver.. emzik şöyle , ayy aç bu çocuk, zayıfladı sanki.
Hasta galibaaa.
Emin ol doğunca dokunmasını dahi istemeyeceksin.
Oyuzden şimdiden tavrını bilsinler

Kadın bi şekilde iyiliğinizi düşünüyor gibi yorumladım. Tarzı size uymaya bilir yada söylediklerini beğenmeyebiliesiniz ama ben bi kötülük göremedim. Kendi bilgisince size iyi gelecek şeyleri araştırıyor doğru veya yanlis...
Açıkçası ben ona aşırı doluyum ve iyiliğini de istemiyorum. Bana ve oğluna karşı vurdumduymaz umursamaz ilgisiz olan insan bebeğime de iyi olmasın. 5 aydır bir kere bile nasılsın detip aramamış üstüne hiç müsait olamıyorum elim telefona varmıyor arayayım diyen. Daha yeni hamileyim o sıralar oğlu 10 gün yoğun bakımda yatarken 1 kere bile yanına gelmeyen neden diye sorduğumda da bana bağırıp tepki gösteren kadının bebeğime de iyiliği olsun istemem canım

İnsan lohusayken aşırı aşırı hassas oluyor.
Bebeğimi düşüncen , memenimi düşüncen , emzircen mi, bi yandan vok vok sağma makinesi.
Ve bianda uykusuz geceler bastırıcak

Diğer yandada, ayyy sütün yettiyo mu, mama verme , yada mama ver.. emzik şöyle , ayy aç bu çocuk, zayıfladı sanki.
Hasta galibaaa.
Emin ol doğunca dokunmasını dahi istemeyeceksin.
Oyuzden şimdiden tavrını bilsinler
İşte o yüzden de şimdiden dik durup mesafeli olacağım canım. Gerçi ne yapsam anlamıyor. Ama şimdiden önlemimi alacağım. Eşime de çevreye de

Eşiniz mi yoğun bakımdaydi ve annesi gelmedi?
Siz boşuna tartışmayın gerçekten. Kendi evladını düşünmeyen sizin bebeğinizi hiç düşünmez zaten.

Aynı model bende de var, mantık ve bilim ile cevap vermek işe yaramıyor. Konu açılınca susuyorum o da bir süre sonra susuyor. Değişmez yani istediğiniz kadar tersleyin
Susmak çözüm değil yaaa. Onun konuşması bile beni deli ediyor. Zaten kadına doluyum.

Heyyyy yarabbim.😕İyi ki delirmemişsin.
Her kafadan ses çıkıyor tam bi cinnet sunnet ettirdiğimizde de aynı senaryo oldu 50 günlük var yoktu bebeğim bitmesine yakın canı yanmadı ama sıkıldığı için son dk bastı yaygarayı ve tedirgin oldu kucağıma alamayınca işlem bitti aldım kucağıma emzirme odasına geldik ufak yer klima var ama kalabalık olduğu için çokta yeterli değil çocuğu sakinleştirmeye çalışıyorum emziricem stresim ağlıyor başımda feryâd torunun canı yandı diye gidin başımdan diye bi cemkirdim yeter ya dedim bi durun sonra öyle susmuşlardı ayy aklıma geldi gene 🫠🫠

Eşiniz mi yoğun bakımdaydi ve annesi gelmedi?
Siz boşuna tartışmayın gerçekten. Kendi evladını düşünmeyen sizin bebeğinizi hiç düşünmez zaten.
Evet eşim anjio oldu yoğun bakımda yattı daha 9 haftalık hamileydim. Kurban bayramından 1 gün sonraydı anjioya alınacağı sırada annesi kurban eti dağıtmaya gitti. Sonra da 10 gün gelmedi. Ben eşimin yanında kaldım. Şimdi kalkıpta bebeğimi düşünüyor gibi yapmasına deli oluyorum

Her kafadan ses çıkıyor tam bi cinnet sunnet ettirdiğimizde de aynı senaryo oldu 50 günlük var yoktu bebeğim bitmesine yakın canı yanmadı ama sıkıldığı için son dk bastı yaygarayı ve tedirgin oldu kucağıma alamayınca işlem bitti aldım kucağıma emzirme odasına geldik ufak yer klima var ama kalabalık olduğu için çokta yeterli değil çocuğu sakinleştirmeye çalışıyorum emziricem stresim ağlıyor başımda feryâd torunun canı yandı diye gidin başımdan diye bi cemkirdim yeter ya dedim bi durun sonra öyle susmuşlardı ayy aklıma geldi gene 🫠🫠
Ayyy iyi etmişsiniz valla. O sırada bir delirmek iyi gelir valla. Bir bebeği Annesi kadar düşünemez kimse. Onlar büyümüşler şimdide bırakın biz büyütüp tadını alalım. Düşe kalka iyi kötü büyütürüz yaaa. Karışmasın kimse

Evet eşim anjio oldu yoğun bakımda yattı daha 9 haftalık hamileydim. Kurban bayramından 1 gün sonraydı anjioya alınacağı sırada annesi kurban eti dağıtmaya gitti. Sonra da 10 gün gelmedi. Ben eşimin yanında kaldım. Şimdi kalkıpta bebeğimi düşünüyor gibi yapmasına deli oluyorum
Hatırlıyorum bu konuyu aman sizden uzak olsun ben sosyal medyada sessize aldım valla görmüyorum wp den de görüldü atıyorum gerek yok hiiic güzel canınızı sıkmayın

X