Kayınvalidemle Eşimin şapur şupur olmaları normal mi?

Esasında zorunluluk o an için öyle oldu, yoksa yanlış anlaşılmış olabilir hala eşime aşığım, o da beni çok seviyor bunu biliorum ama anneisne de kıyamıyor ve dengeyi sağlamayı başaramıyor... ((( yani beni sevmediğini bilsem her ne olursa olsun evlenmezdim zaten!!! Ayrıca şuan iyi ki evlenmişim ve iyi ki fakretmtmewmişim hamilleiğimi ve çocuğuımu doğurmuşum diyorum....

ben de diyoeum ki keşke en azından 1 yaşında bakıcı bulsaymışım... dediğiniz gibi sağlıksız bir babanne hiç de güvenilir değil... bir süre sonra beni oğluma kötüleyecekti de bğyük ihtimalle...

ömür törpüsü gibi bir kayınvalide.....

gerçekten öyleee :))) bu sbah diyor ki bana: torun başka derlerdi de inanmazdım...şimdi oğlumu aklıma getirmiorum ama torunumun ağlamasına daynamıyorum... kendi kayınvalidesi çocuklarıyla ve eltisinin çocuklrıyla çok yakından ilgilenmiş ve eltisiyle birlikte katınvalidesine kızarlarmış, çocuklrımızı bizden çok mu sevecek diye... k.validem çok haklıymış diyor kafamçokkarıştı ... yani kısaca ben torunumu senin kadar düşünüp seviorum diyor.... eşim bitti sıra oğlum için yarışmaya geldi..:bbo:

töbe töbe allahım sen aklıma mukayyet oldelikafadulden
neler cekmissin be güzelim
anne oglundan kıskanıyo seni ne kadınmıs anladım kadarıyla kayınpeder yok e buda daha kötü :)) anlarsın ya seni istemiyo kendisini oglunun karısımı zannediyo nekaydirigubbakcemile3o cocuguda kendisi dogurdu sanıyo bence (bak oglum baban sen yokken benide öperdi sen geldin unuttun) çatada patla diyo sanada allam ya kuma karı ya bu
canım böyle seyler hiç normal değil allah korusun yani benim de kayıınpeder yok kaynana ogluna aşkım derdi bende evlendikten sonra bana aşkım deme midem bulanıyo dedim eşime neden diye sordu kaynanam geliyo aklıma dedim bu sekilde oglu söyledi galiba anasına bidaha söylemedi :dilcikar:
yani bu kaynanalar helede kocaları olmayan kaynanalar üzerlerine kuma gelmiş zannediyolar var kafalarında CADIARZU
ama senin eşinde suc tamam o annesi atsın demiyorum ama ikinizin yeride ayrıolması gerek anlaıgım kadarıyla saana hiç değer vermiyor
agır ol canım sen oturaklı ol azından cıkan kelimeleri yapki korksunlar senden dediğin dedik olsun birazda gelinlik yapma hiç bunlar anlamaz yiğit ol ezdirme kendini kardeş yoksa bunlar seni iyice ezerler şutarafagitti

Son düzenleyen: Moderatör:

Ha bu arada kayınvaldeniz normal değil..sizin susmanız ve eşinizin dengeyi koruyamaması da sizi daha da üzecek gibi............

arkadaşım acaba kayınvalideciğin çokmu erken dul kaldı belki canı evlenmek istiyordur olamazmı
bu kadar şapır şupur benim bile midemi bulandırdı okurken

arkadaşım acaba kayınvalideciğin çokmu erken dul kaldı belki canı evlenmek istiyordur olamazmı
bu kadar şapır şupur benim bile midemi bulandırdı okurken

yerimseniben onu tanıor gibi yazmışsın valla... görsen 15lik genç kız gibi her tavrı...bana kızıyor zaten ona artık genç olmdığını vurgulayıp duruormuşum :1rolleyes:

yerimseniben onu tanıor gibi yazmışsın valla... görsen 15lik genç kız gibi her tavrı...bana kızıyor zaten ona artık genç olmdığını vurgulayıp duruormuşum :1rolleyes:

arkadaşım tecrübeyle sabit aynı böyle bir tanıdığımızın kayınvalidesi vardı oda oğluyla gelinini ayrı yatırmak için elinden geleni yapardı
işin komiği geliniyle beraber oturuyorken banyoları odun sobalıymış gelin gündüz banyoya odun dolduruyormuş
kaynanasıda akşam olunca odunları bahçeye atıyormuş

Garip valla, hemde çok garip.Anasıdır, tabiki öpecek, ama sürekli şapur şupur, elele gezmekte ne oluyor canım.Birde bu doğum zamanı erkeklerede, ailelerinede acaip bir haller oluyor heralde...Doğum depresyonuna kadın değil onlar giriyor sanki.Seni lohusa halinle bırakıp, pikniğe giden insanları tebrik etmek gerek.Hele eşini.....İyi dayanmışsın valla....

kayınvalideniz yalnıuz sanırım onu bir başgöz edelim.. başka birini yönetmeye çalışsın yorulsun..

olmaz ne bu böyle...

ben olsam evlenmezdim. açık ve kesin söylüyorum evlenmezdim. çok kıskanç biriyimdir. benden fazla ilgi gösterecek birine kaldırmaam valla..

Allah isze sabır versin onları da ıslah etsin ne diyelim.

Ya arkadaslar kafam karisti, benim annemde bana gelince, ona sarilir sapur supur öperim.
Ama Allah esimden razi olsun ya annen ya ben demedi hic.
Yani anne-evlat tabiki güzel ve özel bir sey. Esim bunu kabullenmisdir, ben hem annemi hemde esimi ayni oranda cok seviyorum ve hicbir zamanda esim varken aman annemden uzak durayim düsüncesi gecmedi aklimdan.
Hatta esimde annesine sarilsa ve öpse inanin ben cok mutlu olurum. Hatta kayinvalidem gelip cocuguma bakacak ve torununu sevecek, ne mutlu iste, daha ne olsun?
Ben gercekten kötü niyet sezmedim su kayinvalideden, tam aksine evladini ve torununu cok seven fedakar bir kayinvalide gördüm, eger gelinide cana yakin olsa ayni sevgiyi kesinlikle onada gösterceginden eminim.
Evet genc görünmek istiyorsa, ne güzel iste. Bayilirim ben bakimli insanlara.
Vallahi herkesin görüsü ayridir ama bence arkadasim sen cok zor bir insansin gibime geliyor. Ne var piknige gitmisse? Neticede ailesinin yanindaymis...
Sen taze dogum yapmissin, ne isin varki piknikte?
Ben sahsen üzülecek veya kizacak birsey bulamadim, tam aksine eger esimi seviyorsam annesinide severim. Bu kadar. Hayatta esime bu kadin hayatimdan cikacak diyemem cünkü o kadin benimde annem sayilir.
Unutmayin bir gün bizlerde kayinvalide olacagiz.

Geçen gün sabah eşim oğlumuzu öptüi annesini es geçti, "üüüü üüü oğlum bak baban beni sen olmadan önce öperdi, artık öpmüyor beni unuttu" dedi. eşim de onu öptü. garip mi bana mı gharip hgeliyor merak ettim :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Yok artık inanın tiksindim bir an Çok üzgünüm çoook
Kayınvalidene diyecek bişey bulamıyorum açıkcası kim ne derse desin insan bile olamayacak benim gözümdeklava:
Ben olsam eşimi çok kıskanırdım delirirdim resmen elimden bi kaza çıkardı
Ama hatanın çoğuda eşinde
Kaç yaşına gelmiş aile bilinci yerleşmemiş bir insan malesef
Allah kolaylık versin canımm
Rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

edepsiz anlayışsız ahlaksıııızzzzzklava:
Bana göre çok büyük günaha giriyor bu
Düşünsünler nerede verecekler bunun hesabını ayıp yaaa
Dinen varmıdır böyle bir durum bilmiyorum ama bana göre günah ayıp ve terbiyesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…