Kayınvalidemle Eşimin şapur şupur olmaları normal mi?

kesinlikle normal değil tabi ki. yaaa kayınvaliden konuşaak anlaşılacak bir tip değil anladığım kadarıyla.
yani bu konuyu onunla konuşarak halletmeye kalksan kötü yine sen olavakmışsın gibime geliyor.
olay eşinde bitiyor, inşallah seni anlar

Son düzenleme:
seni okadar iyi anlıyorum ki anlatamam senin bu yasadıklarını bende yaşadım yaşıyorum gözün içine baka baka öpmeler boynundan kulapından abartmıyorum sakın aynen böyle öpmeler bizimkiler el ele tutuşmaz ama arabda önde oturan k.validem kocamın bacağını sıkar ensesini okşar bir eşin kocasına baktığı gibi bayıla bayıla cilve yapar gibi bakmalar konuşsanda düzelmezler ben bu yüzden nerdeyse sıyırmaya gelmiştim kıskandığımı anladığı zamanlarda daha da abarttı sonra takmamaya başladığımda düzeldi düşünebiliyomusun benim eşimi öpmemi kıskanıyordu ona canım dememi kıskanıyordu ben böyle anne görmedim hayatımda allah islah etsin seninkileri benimkileride

evlilik öncesi bu yaşananlardan sonr evet, ben evliliğimde mutlu olamam dedim kendi kendime...allah kalbimi bilior ki vazgeçmiştim şimdiki eşimden... ama sonraki yaşananlardan sonra kaader herhalde bizim birlikteliğimiz dedim. gerçi benim tercihlerim sonucuydu yaşananlar ama yine de hamileliğimi 10. haftasında farketmem her şeyi değiştirdi. eşimle tekrar biraraya geldikten sonra bir "kaza" oldu. ertesi günü hapı kullndım ve bu hpa güvendim. sonraki ay, reglimin az olmasını hormonal etkilenmeye bağladım bu ilaçla ilgili olarak. hiç kondurmadım hamile olduğuma.öğrendiğimde ,ise ysal olarak aldıramayacağım kadar büyümüştü..zaten ultrasonda gördüğümde bana elini kaldıracak kadar büümüştü yavrum. onu gördükten sonra müğmkün değil kürtaj olamazdım.... acilen evlendik işte bu yüzden...

dediğim gibi başta sessizdim, yaptıklarına dediklerine çok fazla sesimi çıkarmamıştım. ama doğumdan sonra çocuğum sözkonusu olduğu için mümkün değildi sesiz kalamazdım.kalmadım da zaten...kadın benim lohusalık bunalımımdan bile yararlanmaya çlıştı düşünün. adım sinirli oldu.valla etliye sütlüye karışmayan kardeşim bile, onun hakkında "bu kadına kolay kolay kimse dayanamaz abla" dediğinde demek ki sabırlımışım dedim. bir de bu, evlilik öncesi hamilelik olması, ailemin bana kırgın olması, benim ıst.da yapayalnız olmam; tüm bunlar kadına güç verdi. üstüne bir de oğlunun o dönemler ona inanıyor olması ekmeğine yağ sürdü.

k.validem doğum için gelişinden sonra memleketine döndükten sonra, eşimle sakin sakin konuştum. "ben senin için ailemi karşıma aldım(ailem onunla evlenmemi onaylamamıştı, bizi denk görmüyorlardı çünkü... ben yüksek lisans bitirirken o önlisans mezunuydu, ayrıca 12 yaş fark var aramızda) ama sen beni hyatımda hiç olmdığım kadar yalnız bıraktın. annenle bir olup beni yalnız bıraktınız. iyi ki oğlum var, o da olmasa napardım bilmiordum.annenin şu şu şu davranışları beni bu hale getirdi. her şeyden daha önemlisi aramıza mesafe koydu." diyince eşimin biraz gözü açıldı.şaşırdı.annesinin bir sonraki gelişinde her şey biraz daha iyiydi benim için.öpüşüp durmalarından rahatsız olduğumu da söemiştim.eşim onunla günde 5 vakit öpüşmemeye başladı. bu kez kadın duygu sömürüsü yapmış. beni eskisi gibi sevmiorsun demiş eşime. eşim bu kez günde 10 vakit öpmeye başladı. böyle gizli aşıklar gibi ben odada yokken bakıyorum eşim annesini öpüyor.

arkadaşım dayanılır bir eziyet değil bu. evet adı resmen eziyet..

bana göre kayınvaliden de önce suçlu olan önce eşin sonra da sen..
yüz verirsen kediye gelir eder halıya..
eşiniz sizi çok seviyor falan olabilir ama siz de çok iyi biliyorsunuzdur ki sevgi herşeye yetmiyor..
her zama söylüyorum gene söyleyeceğim; eşiniz annesiyle göbek bağını koparamamış, bundan sonra da koparabilecekmiş gibi görünmüyor.

eşiniz bir kre olsun annesine karşı sizi korudu mu, anne haksızsın, benm karıma böyle davranman beni rahatsız ediyor dedi mi?
zannedersem ki dememiştir çünkü rahatsız değil.
siz kayınvalidenizle adam akıllı konuşmayı denediniz mi?

şu şu şu hareketlerin beni ne kadar üzdüğünün farkında mısınız diye?
eğer konuştunuz ve herşey aynı tas aynı hamamsa hala üzgünüm; bu evlilik böyle devam eder..

:) gülüorum.. çünkü ben de oğlum düşkün bir anne oladum ve bir tartışma sıorasında bana diyro ki, "canımmmmm diyor gökdenize şun bak...." ne diyecektim dedim... tamam kendi oğlunu fazlasıyla sahiplendi ama benim oğlumu da benden çok sahipenmeye kalktı...benden çok düşünüyormuş gibi yaptı.... anneliğime diyecek söz, yazacak kusur bulamıyordu.. eğer bu konuda iyi olmsaydım ve bunun propagandasını yapsaydı eşime, işte o zman kesn boşanmıştık biz.... istedi ki bir yanında oğlu, bir yanında torunu otursun. gelin, işten gelip sadece ev işleriyle uğraşsın... 100 adım gerilerğinde dursun bu üçlünün...her szöüyle, her tvrıla bunu istediğini gösterdi bana.... hiç de onun istediği gibi olmdı ama... ben eve gelir gelmez tüm zamanını oğluma ayırdım, o uyumdan hiçbir iş yapmadım. kaç kez bunun gerginliğini yaşadık... ben yemekten kalkınca mutfğı toplayıp d,ğper işler,imi halletmeliymişim... oğlumla o ilgilenirmş, hatta sallayıp uyuturmuş...ben köle ya, gündüz işte gece evde çalışıyım....oğllumla vkitgeçirmeye zaten hakkım yok...kendisi 40 yaşındki oğlunu pışpıllaıp dursun ben el kadar yavrumla ilgilnemyeim.... şte en zoru cahil olup, chil olduğunu bilmeyen kendini modern ve akıllı zanneden insanlarla uğraşmak!!!!!

benimki de bunları sorun ettiğimi farkettiğinde dha çok yapmaya başladı. mesela bir keresinde özellikle bana kızdıktan sonra eşimin elini tutmuştuı birden. kendisi eşimin sevgilisi gibi davranıyordu ama ben eşimin omzun elimi atsam dik dik öldürücü bakışlarla bakardı bana....maalesef yetiştiğim aile sebebiyle büüyklerin yanında öle samimi davranamıyorum eşimee.... bunu yapabilsem o çıldırmıştı zaten şimdie dek..bir kereisdnde evlenmemştik henüz yemek yerken, eşim benim tabağımda kalan yemeği yemek istemişti. eşime kızdı, sen de herkesn tabağından yemek istiyorsun dedi...ben bozuldum, ben herkes miyim dedim... bu, on göre bir yakınlık göstergesiydi... baktım sonra kendi tabağında kalanları al oğlum şunları sen ye diye eşimin tabağına atmaya başladı...

şte en zoru cahil olup, chil olduğunu bilmeyen kendini modern ve akıllı zanneden insanlarla uğraşmak!!!!!

benim k.velidemin tıpkısı aynısı benimkide böyle korkuyorum işte buy yüzden bebek sahibi olmaktan allah biliyor ya cok korkuyorum

evet esmeralda, eşim beni çok seviyor ama dediğin gibi sevgi yetmiyor...annesini de seviyor ve bir türlü bir denge sağlayamıor.her şeyi unutup hoşgörebilirim ama lohusayken , özen gösterilmesi gerekn ben iken, annesine karşı dikkatli davrnamamı istemesini hla hazmedemeyiroum....
şimdi her şey çok farklı ...annesinin niyetini görüor, hasta olduğunu kabul ediyor ama yine de annesinin garip tavırlarına izin veriyor.
annesine karşı korudu beni, ama sanırım sonrasında fırçalarla, duygu sömürrüleriyle karşılaştı ki, geri adım atmak zorunda kaldı.... yaaa ben oğlunu bile torunundan kıskanan bir kadına karşı ne yapabilirim ki.... konuşmayla hallolacak bir şey değil ki bu... ayrıca dinlemeyi hiç bilmeyen biri.... zaten artık ciddi hiçbir konuda konuşmuorum... sonra yaşanan olaylar yüzünden bana deidkleri üzünden şu an yüzüne hiç bakmamam, hç konuşmamam gerekiordu aslında ama sırf eşimle huzurum bozulmasın diye...

eğer bunun için sustuysanız ve şu anda bu şekilde huzurluysanız sorun yok; ama ben yakınmanızdan ötürü pek huzurlu göremedim sizi maalesef.
yani alttan almanız pek işe yaramamış gibi eğer huzursuzluk varsa..

bir de insanın yanlıştan dönmesi için kabul etmesi yeterli değil, uygulaması gerekli.
nasıl ki sigaranın zararının tüm içenler farkında ama gene de içiliyor gibi..
saçma örnek demeyin; madem annesinin hasta olduğunun farkında buna daha da çanak tutmak yerine kurtulmasını sağlaması gerekiyor..

Aslinda bence siz kari koca kendinizi bosu bosuna üzüyorsunuz arkadasim...

Kayinvaliden kesinlikle normal bir kadin degil...normal olmayan bir insanin konusmalarini davranislarini bu denli kafaniza takmaniz cok mantiksiz...

Gülün gecin be güzelim...böyle ömürmü gecer allah askina...tiye alin bazi seyleri...hatta esin annesini 5- 10 vakit öpecegi zaman sende ellere varda bize yokmi de...dalganizi gecin takmayin bu kadar...mirmirmirmir

Bu kadin her zaman hayatinizda olacak...yabanci degilki yüzünü seytan görsün diyesin...anasi iste adamda iki arada bir derede kaliyor...ehh sende üstüne üstelik tavir yaparsan iyce bunalima gireceksiniz...:teselli:

Bir laf vardir deli deliyi görünce elindeki degneyi atarmis....sende ondan daha deli ol onu kendi silahlarinla vur...bak nasilda geri adim atacaka.s

niye evlenmişki anne oğul yaşasınlar koyun koyuna sabah kahvaltısında ekmegine tereyağ sürsün ağzına koysun.................

hanımlar nevzat tarhan söylemişti oğlu 45 yaşında hastalandığında gelin bakamaz diye gelip oğluyla aynı yatakta yatan anneler varmış üzerini örtsün diye yani kayınvalde yatak odasında gelin salonda .....zaten kadın dayanamamış soluğu piskologda bulmuş

Kayınvaliden çok zeki bir kadın o kadar güzel oyunlar oynuyor ki sende onun yöntemi ile git yüzüzlüğe vur eşine her zaman kayınvalideni koru bir süre sonra sen eşinin gözünde ezilen ve kötülenen kişi olacaksın gairpsediğin belli etme erkekler anne ve eş arasında kalmak istemez ve anne her daim yanlarında oldukları için onların yaptıklarını normal görür sonradan gelenin söylediklerini irdelerler sen annendir o ne güzel ilişkiniz var anneni seviyorum çok o beni sevmiyormu acaba anne kız gibi olsak keşke dedikçe eşinin beyninde senin annesini sevdiğin oluşacak ve bir sürü sonra kayınvaliden senin için laf edince seni korumaya gidecek sende onun silahı ile onu vurmuş olacaksın.:) çokmu cinim...
Yanlızken siz asla ezdirme kendini hatta bebeğini kucağına aldığında bir laf ederse bu benim oğlum ve benim stediğim gbi yetşmesini istiyorum de lafını sözünü çok sakınma eşine şikayet edersede anneni seviyorum ben sanıyorum ilgi bekliyor ben alırım gönlünü de yapabileceğin bu canım rol yapmak ne kadar yanlışsa bu tarz kaynanalara o kadar şart.

aynen katılıyorum
mademki öpüyor sende anne çok güzel öpüyorsun canım çekti de dahada abartırsa dudağından öp o utansın...........

geçmişi pek okumadım ama kayınvaliden hiç normal değil.ama bütün suç kayınvaliden de değil.eşin de ona yardımcı oluyo saolsun.seni nası 18 günlük lohusayken bırakır da anasıyla gezmeye gider ya.nasıl seni bırakıp salonda yatar ya.sen babanın evinden mi getirdin o çocuğu.valla ben olsam sabredemez kibarca kayınvalidemin azının payını verirdim böle yapsa.atrı eşimin de hatalarını vururdum yüzüne.

canım zaten evleneceğimizin haberini aldığı günün akşamı yüzü bembeyaz, gözleri kıpkırmızıydı... oğlunun turşusunu kurmayı planlıordu çünkü ...
o zaman eşimin yorumu çok normalmiş pikniğe gitmeelri... benim gece gündüz ilgilendiğim tek şey oğlum olsun....desteğe ilgiye yardıma ihtiyacım olsun...esas benim piknik gibi bi aktiviteye ihtiyacım olsun, hnfendiyle beyfendi ben evde tek başımayken günlerini gün etsinler...

anlayamadığım kayınvaliden sizinle mi yaşıyor?

bir yerde geldi diye okudum da...eğer başka yerde yaşıyorsa aynı şehirdemisiniz uzakta mı?

ay inanamıyorum bencede anormal olan kayınvaliden
piskolojik tedaviye ihtiyacı var bence yada menapozu ağır geçiyor
allah yardımcın olsun canım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…