Saçmalıklar sinsilesi diyorum başka da bişey demiyorum.:1no2:
Ben bile 3 yaşında oğlumu çok öpünce istemiyor.Evli barklı koskoca adama çocuk muamelesi yapılıyor.
Tamam her anne evladını sever mutlaka ama koca adamı bile sevmenin bir adabı var.
Nedir elele sokakta yürümek?Uyandın öp,oturdun öp.Bakkala giderken öpmeyi unuttun dönünce telafisi iki kere öp falan saçmalıklarına doğru gidiyor olay.
Onlar çoook garip esasında fakat onlar iki ,sen tek olduğundan tabloya uymayan sensin gibi duruyor (taraflarından)
Kime neyi ispat etmeye çalıştıklarını sormalisin.?
Kayınvaliden oğlu için,bunu ben doğurdum,vallahi billahi bu benim oğlum,bakın biz birbirimizi ne kadar çok seviyoruz,inanmazsanız öpeyim de görün dercesine .hala bişeyler anlatma çabasında.
Sen de oğluşunu onun yanında abartılı sev,bak anne bende senin gibi oldum.Bu annelik insanı böyle yapıyormuş diye de bir güzel lafı sok...
seni okadar iyi anlıyorum ki anlatamam senin bu yasadıklarını bende yaşadım yaşıyorum gözün içine baka baka öpmeler boynundan kulapından abartmıyorum sakın aynen böyle öpmeler bizimkiler el ele tutuşmaz ama arabda önde oturan k.validem kocamın bacağını sıkar ensesini okşar bir eşin kocasına baktığı gibi bayıla bayıla cilve yapar gibi bakmalar konuşsanda düzelmezler ben bu yüzden nerdeyse sıyırmaya gelmiştim kıskandığımı anladığı zamanlarda daha da abarttı sonra takmamaya başladığımda düzeldi düşünebiliyomusun benim eşimi öpmemi kıskanıyordu ona canım dememi kıskanıyordu ben böyle anne görmedim hayatımda allah islah etsin seninkileri benimkileride
arkadaşım dayanılır bir eziyet değil bu. evet adı resmen eziyet..
bana göre kayınvaliden de önce suçlu olan önce eşin sonra da sen..
yüz verirsen kediye gelir eder halıya..
eşiniz sizi çok seviyor falan olabilir ama siz de çok iyi biliyorsunuzdur ki sevgi herşeye yetmiyor..
her zama söylüyorum gene söyleyeceğim; eşiniz annesiyle göbek bağını koparamamış, bundan sonra da koparabilecekmiş gibi görünmüyor.
eşiniz bir kre olsun annesine karşı sizi korudu mu, anne haksızsın, benm karıma böyle davranman beni rahatsız ediyor dedi mi?
zannedersem ki dememiştir çünkü rahatsız değil.
siz kayınvalidenizle adam akıllı konuşmayı denediniz mi?
şu şu şu hareketlerin beni ne kadar üzdüğünün farkında mısınız diye?
eğer konuştunuz ve herşey aynı tas aynı hamamsa hala üzgünüm; bu evlilik böyle devam eder..
evet esmeralda, eşim beni çok seviyor ama dediğin gibi sevgi yetmiyor...annesini de seviyor ve bir türlü bir denge sağlayamıor.her şeyi unutup hoşgörebilirim ama lohusayken , özen gösterilmesi gerekn ben iken, annesine karşı dikkatli davrnamamı istemesini hla hazmedemeyiroum....
şimdi her şey çok farklı ...annesinin niyetini görüor, hasta olduğunu kabul ediyor ama yine de annesinin garip tavırlarına izin veriyor.
annesine karşı korudu beni, ama sanırım sonrasında fırçalarla, duygu sömürrüleriyle karşılaştı ki, geri adım atmak zorunda kaldı.... yaaa ben oğlunu bile torunundan kıskanan bir kadına karşı ne yapabilirim ki.... konuşmayla hallolacak bir şey değil ki bu... ayrıca dinlemeyi hiç bilmeyen biri.... zaten artık ciddi hiçbir konuda konuşmuorum... sonra yaşanan olaylar yüzünden bana deidkleri üzünden şu an yüzüne hiç bakmamam, hç konuşmamam gerekiordu aslında ama sırf eşimle huzurum bozulmasın diye...
Aslinda bence siz kari koca kendinizi bosu bosuna üzüyorsunuz arkadasim...
Kayinvaliden kesinlikle normal bir kadin degil...normal olmayan bir insanin konusmalarini davranislarini bu denli kafaniza takmaniz cok mantiksiz...
Gülün gecin be güzelim...böyle ömürmü gecer allah askina...tiye alin bazi seyleri...hatta esin annesini 5- 10 vakit öpecegi zaman sende ellere varda bize yokmi de...dalganizi gecin takmayin bu kadar...mirmirmirmir
Bu kadin her zaman hayatinizda olacak...yabanci degilki yüzünü seytan görsün diyesin...anasi iste adamda iki arada bir derede kaliyor...ehh sende üstüne üstelik tavir yaparsan iyce bunalima gireceksiniz...:teselli:
Bir laf vardir deli deliyi görünce elindeki degneyi atarmis....sende ondan daha deli ol onu kendi silahlarinla vur...bak nasilda geri adim atacaka.s
sen nası dayanıyosun buna pekı ben dogum yapcam lohusa halımle benı evde bırakcak annesı ıle pıknıge gıtcek:mymeka:
adamın hayatı burnundan getırım
dunyayı dar ederım eşime :mymeka:
bıraz sert oldu ama cok sınırlerım oynadı ya
o kadar sevıyolarsa bırbırlerını evlenmeseydı bekar bekar anasının dızının dıbınde otursaydı :mymeka:
anlayamadığım kayınvaliden sizinle mi yaşıyor?
bir yerde geldi diye okudum da...eğer başka yerde yaşıyorsa aynı şehirdemisiniz uzakta mı?