Kayınvalidemle Eşimin şapur şupur olmaları normal mi?

ayyy canım bu ne böylee allahım yardımcın olsun en kısa zamanda kendini toplarsın inş. bence kayınvaliden seni çok kıskanmış

neler var gerçekten de... k.validmein derdi sadece benimle değil... diğer eltimle daha çok uğraşmış..hele ilk evlendiklerinde... yaa, yeni evli çift düşünün, eltimi başka odada yatırmış, eşimin abisini kendi yattıkları odada yatırmış.
odunları bahçeye atana ne demeli klava:

beni tanıyan herkes aynı şeyi söylüyor... bence de evlenmeye ihtiyacı var :jeyyar:

çünkü siz iyiniyetlisiniz. bana da iyiniyetli olunsa, pamuk gibi bi kayınvalidme olsa herhalde ben de dert etmem bunları. bana nispet yapılıyor. beni şöyle kenara ittirivermek her zaman istediği. ben eşimi işe gönderirken kapıyı kaplıyor mesela, eşimin benimle vedalaşmasını engellemeye çalışıyor. taze doğum yapmışın piknikte ne işi var diyorsunuz ama yalnız mı bırakılmalıydım peki? akşama kadar eşimin yolunu gözlüyordum ben o sıralarda... zor bir insansın demişsin ya, tanısan öyle demezdin eminim benneyaptımki

sağol canım.... işte ben de tiksiniyorum ve eşimden uzaklaşıyorum. hele ki normal bunlar diyip, annesinin anormalliğini görmediğinde kuduruyorum.

ben de öyle yapıyorum canım... kendimi kesinlikle ezdirmiyorum, ama çok fazla polemiğe de girmiyorum onunla. görümcem zaten k.validem ist.a gelmeden önce uyarmış onu, kesinlkle hiçbirşeylerine karışmayacaksın, onlar mutlu olsun yeter ki, huzursuzluk çıkarma demiş. k.validemin kızkardeşi de burada hep frenlerler onu. ne olduğunu biliyorlar... düşünüyorum bir de frenlemeselerdi
zaten eşime hala diyorum. her şeyi unuturum, her şey bir kenara ama lohusayken beni yalnız bırakmanı (hem psiokoljik, hem fisiksel) asla unutamam diyorum. şu an o günlerden bahsedince utanıyor, geçmişi geçmişte bırak diyor. ama lohusayken ne kadar hassas olduğumuzu hepimiz biliyoruz.

Bunlarin ikisini de kaynar kazana atip kaynaticaksin.Ana- ogul kaynar kazanda öpüssünler.Ayyy cok gicik oldum yaa.
:1rolleyes: eşime annesiyle ikisini kastedip "siz" dediğimde bana çok kızıyor. "biz" oğlumuzla birlikte üçümüz bir aileymişiz... allahtan ki bu yolda çok ilerleme kaydetti. ilk evlendiğimizde "biz" derken büyük aileyi kastediyordu.. annesi, kızkardeşi, abisi vs de dahildi...

aynen canım ayneenn... mesela geçen yıl kızı da izninde gelmişti bize. ben düdüklüde bişey pişirmiştim akşam. saat 23:00 olmuştu. mevsim yaz da değildi. k.validem oğluna ve kzıına hadi yatmıyor musunuz artık, geç oldu dedi. kendisi de yatacaktı. ben köle isaura tabii, bana hiç sabah en erken sen kalkıp kıtalararası yolculuk yapıyoresun yatsana demek falan yok. sabah bir de çıkışıyor, düdüklüde pişen yemeği dolaba koymadan yatmışım. insaf dedim, onun soğumasını beklersem 01:00 olur saat... yani onun kızı prenses, ben köle isaura... evde işte 24 saat da uğraşsam yorulmam ben. eğer çalışmasam, maddi özgürlüğpüm olmasa var ya, horoz gibi didik didik didiklerdi başımı klava:

allahım acaba diyorum validelerin yaşları gittikce akıllarıdamı gidıyo
bu nası iş anlamam artık biz büyük onlar küçük konumuna erdi
emin valideler olmasa cok mutlu çiftler oluruz
ama herşey kocada bitiyo ahh ahh

o kocanızın annesi elbette kadın oğluna sarılır öper o ayrı ama fazlasıda hoş değil elbette

tabii ki ben de hoş karşılaşırdım. ama çirkin olan şey, benimle yarışa girmesi, beni bırakın çocuğumla bile kendini karşılaştırması... eşim "oğlum sen olana kadar kendi yiyeceğim payı kimseye vermemiştim, sana feda olsun" diyor misal, k.validemin suratı düşüyor, 2 dk sonra "oğlum dünki yediğin o pideden bana da getirseydin" diyor. dedim ya kendimi geçtim... mesela eşim" al şekerim zeytin de yemen gerekir" diyerek tabağıma zeytin koyuyor.k.validem 2 dk sonra, iç çekerek "benim peynir yemem gerek aslında, hiç yemiyorum " diyor. ego'suyla sorunu var kadının. tüm meselesi bu bence. yoksa çocuklaırna düşkünlük falan değil emin olun!!!.... eğer mantıklı, olgun bir insan olsa torununu kıskanmaz yaa ...

yuh diyorum başka bişey demiyorum yazdıklarını şaşkınlıkla okudum
keşke bu ilişkiyi en başından bitirseydin canım allah sabırlar versin sana
eşimin bazı şeyleri zaman içinde daha iyi gördüğünü gördükçe umudum artıyor canım... çocuktan sonra çok şey değişti. k.validem de bi acayipleşti çocuktan sonra.

yanlış anlaşıldım sanırım. benden mutfağı toplamamı istediğinde laf işitmedi benden. önceliklerimi belirlemeye kalktığında laf işitti. çalışan anne olduğunuza göre beni anlamanız gerekir. ben oğlum uyuduktan sonra tüm işlerimi yapmak istedim, o bunu anlamak istemedi. yaa ben ondan iş de istemedim, sağolsun yapıyordu ama başıma da kakıyordu. ben o bana hizmetçilik etsin demiyorum ki, tam tersine otursun köşesine, hiçbir şey yapması diyorrum, yemek bile yapma ben yaparım dedim ama dinlemiyordu beni.eve geldiğimde çocuğumla ilgilenmeme bile müdahale ediyordu, ben bunlardan şikayet ediyorum. tamam baktı çocuğuma ama burnumdan da getirdi. siz ayreı evlerdesiniz, bu ikisi arasında çok fark var. zaman bol demişsiniz, ama ben kocamın omzuna elimi bile atamam, dik bakışları önemsemezsem... yani kocam benim sevgilim değil, annesinin sevgilisi. buna normal diyorsanız bişey demiyorum sengözlerimebaksanab

canım eşimle konuşuıyorum ve etkisi de oluyor ... ama kayınvalidem sadece anlamak istediği gibi anlar. düşün bir gün işten geç geliyorum. eşimin de haberi var. ertesi gün bakıcıma soruyormuş, "bana söylemez, sana söyler, yoksa bi kadınlık problemi var da doktora mı gidiyor"... yaa niye kadınlık problemim var, hani niye böyle bişey bekler hiç anlamam :sm_confused:

Son düzenleme:
arkadaşım kayınvaliden şuan senlemi kalıyoo??*
ist.da bir oğlu daha var, ama daha çok bizde kalıyor. ya beni, ya da eşimi daha çok seviyoru galiba kaydirigubbakcemile3 ama 3 gündür görmüyorum kendisini, kızkardşeinde, annesinin hastalığı için gelmişti bu son gelişinde ve vazgeçmezse eğer bu haftasonu dönüyor memleketine.... her geldiğinde bi sorun oluyor eşimle, ama eskiye nazaran daha az sıklıkla süprizzzzz

aynı şeyi ben de düşünüyorum canım... ileride biz de kayınvalide olacağız. ama yapmayacaklarımı bir kenara yazıyorum, bir de altını çiziyorum inşallah o günlere gelince unutmam diye... çünkü oğlunu huzursuz ettiğini görüyor, buna rağmen her zaman ego'su ön planda olduğu için tacizlerine devam ediyor :sm_confused: her şey kocada bitiyor evet. annesine dur dediğinde mesele kalmayacak. aslıdna ara sıra dur deme girişimleri oluyor eşimin, ama sonrasında duygu sömürüleriyle karşılaşıyor.

canım valla ne diyim allah yardımcın olsun bu kadar umursamaz ınsanlara bırde cocuk yapmısın be canım yazık deılmı sana su hale bak ya ınan cok sınırım bozuldu yanı ne dıyım yorum yok allah ıslah etsın akıl fıkır versın esınede kaynanada ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…