arkadaşım tecrübeyle sabit aynı böyle bir tanıdığımızın kayınvalidesi vardı oda oğluyla gelinini ayrı yatırmak için elinden geleni yapardı
işin komiği geliniyle beraber oturuyorken banyoları odun sobalıymış gelin gündüz banyoya odun dolduruyormuş
kaynanasıda akşam olunca odunları bahçeye atıyormuş
kayınvalideniz yalnıuz sanırım onu bir başgöz edelim.. başka birini yönetmeye çalışsın yorulsun..
olmaz ne bu böyle...
ben olsam evlenmezdim. açık ve kesin söylüyorum evlenmezdim. çok kıskanç biriyimdir. benden fazla ilgi gösterecek birine kaldırmaam valla..
Allah isze sabır versin onları da ıslah etsin ne diyelim.
Ya arkadaslar kafam karisti, benim annemde bana gelince, ona sarilir sapur supur öperim.
Ama Allah esimden razi olsun ya annen ya ben demedi hic.
Yani anne-evlat tabiki güzel ve özel bir sey. Esim bunu kabullenmisdir, ben hem annemi hemde esimi ayni oranda cok seviyorum ve hicbir zamanda esim varken aman annemden uzak durayim düsüncesi gecmedi aklimdan.
Hatta esimde annesine sarilsa ve öpse inanin ben cok mutlu olurum. Hatta kayinvalidem gelip cocuguma bakacak ve torununu sevecek, ne mutlu iste, daha ne olsun?
Ben gercekten kötü niyet sezmedim su kayinvalideden, tam aksine evladini ve torununu cok seven fedakar bir kayinvalide gördüm, eger gelinide cana yakin olsa ayni sevgiyi kesinlikle onada gösterceginden eminim.
Evet genc görünmek istiyorsa, ne güzel iste. Bayilirim ben bakimli insanlara.
Vallahi herkesin görüsü ayridir ama bence arkadasim sen cok zor bir insansin gibime geliyor. Ne var piknige gitmisse? Neticede ailesinin yanindaymis...
Sen taze dogum yapmissin, ne isin varki piknikte?
Ben sahsen üzülecek veya kizacak birsey bulamadim, tam aksine eger esimi seviyorsam annesinide severim. Bu kadar. Hayatta esime bu kadin hayatimdan cikacak diyemem cünkü o kadin benimde annem sayilir.
Unutmayin bir gün bizlerde kayinvalide olacagiz.
sağol canım.... işte ben de tiksiniyorum ve eşimden uzaklaşıyorum. hele ki normal bunlar diyip, annesinin anormalliğini görmediğinde kuduruyorum.Geçen gün sabah eşim oğlumuzu öptüi annesini es geçti, "üüüü üüü oğlum bak baban beni sen olmadan önce öperdi, artık öpmüyor beni unuttu" dedi. eşim de onu öptü. garip mi bana mı gharip hgeliyor merak ettim :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Yok artık inanın tiksindim bir an Çok üzgünüm çoook
Kayınvalidene diyecek bişey bulamıyorum açıkcası kim ne derse desin insan bile olamayacak benim gözümdeklava:
Ben olsam eşimi çok kıskanırdım delirirdim resmen elimden bi kaza çıkardı
Ama hatanın çoğuda eşinde
Kaç yaşına gelmiş aile bilinci yerleşmemiş bir insan malesef
Allah kolaylık versin canımm
Rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:
ALLAH ISLAH ETSİN EŞİNİDE KAYINVALİDENİDE BU NE CANIM YAA İYİ DAYANIYOSUN VALLAHİİ...RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN K VALİDEN SENİN GİBİ GELİNİ BULMUŞ TEPESİNDE GEZDİRSİN..CANM BİRAZDA EŞİNDE VAR O NE ÖYLE ANAYLA HER DK ŞAPUR ŞUPR OK OLURDA HER DK PES YAA BENCE BUNLAR ÇOK ABARTIYOO BENMDE EŞİMİN ANNESİ VAR BERABER KALIYORUZ HEMDE AMA BÖYLE BİŞEY BEN Bİ BAYRAMDA GÖRDÜM BAŞKADA GÖRMEDİM!SENİ BIRAKIP PİKNİĞE GİTMEK RESMEN DOĞUM DEPRESYONUNA DAVETİYE!BENDE DOĞMDAN SONRA 2GÜN AĞLADIM NERDEN DOĞUM YAPTIM DİE EŞİMİN MORALİ ÇOK BOZUKTU BENDE Bİ BENMLE İLGİLENMEDİN DEDİM ANAM NELER VARMIŞ..CANM SENN YAPACĞN TEK ŞEYİ SAYGIYI ELİNDEN BIRAKMADAN EZİLMEMEK GEREKİRSE KIR AMA SENİN YAŞADIKLARINDA KOLAY BİŞEY DEĞİL..BİRAZDA SENİ DÜŞÜNSÜNLER.1ALTTA KALMA CANM AMA ŞUNUDA UNUTMA HERZAMAN YÜZYÜZE BAKACKSIN ...SUSMA..RABBİM YARDIMCIN OLSUN:Saruboceq:
:1rolleyes: eşime annesiyle ikisini kastedip "siz" dediğimde bana çok kızıyor. "biz" oğlumuzla birlikte üçümüz bir aileymişiz... allahtan ki bu yolda çok ilerleme kaydetti. ilk evlendiğimizde "biz" derken büyük aileyi kastediyordu.. annesi, kızkardeşi, abisi vs de dahildi...Bunlarin ikisini de kaynar kazana atip kaynaticaksin.Ana- ogul kaynar kazanda öpüssünler.Ayyy cok gicik oldum yaa.
allahım yarabbım yaaaa
yahu madem çocuğunu paylaşamıyacaksın nıye evlendirirsinde başkasının çocuğuna dünyayı dar edersiniz acaba
anlamak mumkun değil ya bu kaynanaları allah ıslah etsınn
kendı kızlarıını damatları pışpışlasa aman ne ıyı damat kızıma iyi bakıyo bir dediğini iki etmiyo çok seviyo
ama oğlu gelıne yapınca aslaaaaaaaaaaaaa olamaz çünkü onun oğlu yapamaz
ayyyyyyyyyyyyy yıne sinir bastı beni
su görüşe bakın
sizler degilmi zaten insan bunalıyo birileryle bişeler paylaşmak istiyo
kk kulübüne başlık acıyo ama gel gör actına acıcana pişman oluyo
ama bazı kişiler olur olmadık mevzulara girip neler üretiyo
başlık validenin sıyrıklıgı bu olayı nereye bagladınız
bu arada büyük konuşmamayı size tavsiye ederim
Kendimi bildiğim nelere tahammül edip nelere tahammül edemediğimi bildiğim için hep büyük konuşurum ve büyük konuşucam......Benim görüşümü eleştireceğinize konuya dönün...kaydirigubbakcemile
İyi paylaşımlar....
aynen canım ayneenn... mesela geçen yıl kızı da izninde gelmişti bize. ben düdüklüde bişey pişirmiştim akşam. saat 23:00 olmuştu. mevsim yaz da değildi. k.validem oğluna ve kzıına hadi yatmıyor musunuz artık, geç oldu dedi. kendisi de yatacaktı. ben köle isaura tabii, bana hiç sabah en erken sen kalkıp kıtalararası yolculuk yapıyoresun yatsana demek falan yok. sabah bir de çıkışıyor, düdüklüde pişen yemeği dolaba koymadan yatmışım. insaf dedim, onun soğumasını beklersem 01:00 olur saat... yani onun kızı prenses, ben köle isaura... evde işte 24 saat da uğraşsam yorulmam ben. eğer çalışmasam, maddi özgürlüğpüm olmasa var ya, horoz gibi didik didik didiklerdi başımıklava:
o kocanızın annesi elbette kadın oğluna sarılır öper o ayrı ama fazlasıda hoş değil elbette
eşimin bazı şeyleri zaman içinde daha iyi gördüğünü gördükçe umudum artıyor canım... çocuktan sonra çok şey değişti. k.validem de bi acayipleşti çocuktan sonra.yuh diyorum başka bişey demiyorum yazdıklarını şaşkınlıkla okudum
keşke bu ilişkiyi en başından bitirseydin canım allah sabırlar versin sana
Ben büyütülücek birşey göremedim aslında, annesidir öpücek sevicek sizinkisi aşırıya kaçmış olabilir tabiki ama onuda öyle kabul ediceksiniz. Sonuçta eşinizin annesi saygı duymalısınız ikisinin bu derece bağlı olmalarına.
Benim bebeğimede kayınvalidem bakıyor, yemeğide onda yiyip eve gidiyoruz. Tabiki bulaşıkları toplıycam salata yapıcam vs. Kadın hizmetçimizmi bizim, oh ne ala hem bütün gün çocuğa baksın hem yemek yapsın, sizden mutfağı toplamanızı istediğinde birsürü laf işitsin. Yazık yahu. Çocuğunuza baktığı için bile sevinmelisin. Hemde 65 yaşında, benim kayınvalidem 51 yaşında mahvoluyor bütün gün çocukla. Eşinizle aranızı bozduğunuza bunları kafaya taktığınıza değmez bence. Zaman bol onuda öper sizide yeterki kafayı takmayın.
Sevgiler..
su görüşe bakın
sizler degilmi zaten insan bunalıyo birileryle bişeler paylaşmak istiyo
kk kulübüne başlık acıyo ama gel gör actına acıcana pişman oluyo
ama bazı kişiler olur olmadık mevzulara girip neler üretiyo
başlık validenin sıyrıklıgı bu olayı nereye bagladınız
bu arada büyük konuşmamayı size tavsiye ederim
aynen canım.... aman dikkat et canım sana der ki bu arkadaş, "sen lise mezunusun senin aklın bu konulara ermez " kaydirigubbakcemile3 ben evlenmekle iyi yapmış mıyım demiyorumi arkadaş benim ne şekilde evlendiğimi yargılıyor. sonra da bana diyor ki eleştiriye açık olmak gerek.. bu eleştiri mi ki? düpedüz yargılama. eleştiri bile olsa yapıcı eleştirmek gerekir, yıkıcı eleştiri hiçbir işe yaramaz!!! :1closedeyes:
yazdıkların gerçek mi cnm ya bunlar anne oğul çizgisini geçmişler ve şu bi gerçekki kayınvalidende seni çok kıskanıyor oğlunu seninle paylaşmak istemiyorr :1no2: hayır bunuda anlamam ya kızlarını elin adamlarıyla paylaşabilirler ama oğullarını paylaşamazlarr allaabenneyaptımki neyse bence önce eşinle açık açık konuşmalısın rahatsızlıklarını dile getirmelisin susmakla hiç bi yere varılmaz
gerekirse kayınvalidenlede konuş alttan aldıkça altta kalırsın unutma
ist.da bir oğlu daha var, ama daha çok bizde kalıyor. ya beni, ya da eşimi daha çok seviyoru galiba kaydirigubbakcemile3 ama 3 gündür görmüyorum kendisini, kızkardşeinde, annesinin hastalığı için gelmişti bu son gelişinde ve vazgeçmezse eğer bu haftasonu dönüyor memleketine.... her geldiğinde bi sorun oluyor eşimle, ama eskiye nazaran daha az sıklıkla süprizzzzzarkadaşım kayınvaliden şuan senlemi kalıyoo??*
allahım acaba diyorum validelerin yaşları gittikce akıllarıdamı gidıyo
bu nası iş anlamam artık biz büyük onlar küçük konumuna erdi
emin valideler olmasa cok mutlu çiftler oluruz
ama herşey kocada bitiyo ahh ahh
aynı şeyi ben de düşünüyorum canım... ileride biz de kayınvalide olacağız. ama yapmayacaklarımı bir kenara yazıyorum, bir de altını çiziyoruminşallah o günlere gelince unutmam diye... çünkü oğlunu huzursuz ettiğini görüyor, buna rağmen her zaman ego'su ön planda olduğu için tacizlerine devam ediyor :sm_confused: her şey kocada bitiyor evet. annesine dur dediğinde mesele kalmayacak. aslıdna ara sıra dur deme girişimleri oluyor eşimin, ama sonrasında duygu sömürüleriyle karşılaşıyor.[/QUOT
aynen bana ne yapılsa asla gelinime yapmıcam diye
kendi kendime şart koyuyorum bende
şeytana uyar yanlış yapmamak için asla gelinim yanıma almıcam
eger allah bu şekılde yaparsa kotu kaynana olmaktansa ölüme razıyım
anlatam cook zor ceken bilir allahım anne deyılkı sus diyesın
koca desen ödlek oluyo idare edemeyen olan kadınlara oluyo
benim kocamın benden korkusu olasın yatak odamızla ilgili
konuları valideye danışıcak hele bi denesin....:mymeka: