Kayınvalidemle Eşimin şapur şupur olmaları normal mi?

eşim de senin gibi düşünüyor... tamam normal değil ama idare etmeliyiz, canımızı sıkmamalıyız diyor.değiştiremeyiz annemi diyor.

en az 1 ay kalıyor fisfisfis

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Ben inan bütün yazdıklarını okudukça iğrendim artık eşin 40 yaşındaymış yuh diyorum bennnnn:1shok::1shok::1shok:

ALLAH ISLAH ETSİN EŞİNİDE KAYINVALİDENİDE BU NE CANIM YAA İYİ DAYANIYOSUN VALLAHİİ...RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN K VALİDEN SENİN GİBİ GELİNİ BULMUŞ TEPESİNDE GEZDİRSİN..CANM BİRAZDA EŞİNDE VAR O NE ÖYLE ANAYLA HER DK ŞAPUR ŞUPR OK OLURDA HER DK PES YAA BENCE BUNLAR ÇOK ABARTIYOO BENMDE EŞİMİN ANNESİ VAR BERABER KALIYORUZ HEMDE AMA BÖYLE BİŞEY BEN Bİ BAYRAMDA GÖRDÜM BAŞKADA GÖRMEDİM!SENİ BIRAKIP PİKNİĞE GİTMEK RESMEN DOĞUM DEPRESYONUNA DAVETİYE!BENDE DOĞMDAN SONRA 2GÜN AĞLADIM NERDEN DOĞUM YAPTIM DİE EŞİMİN MORALİ ÇOK BOZUKTU BENDE Bİ BENMLE İLGİLENMEDİN DEDİM ANAM NELER VARMIŞ..CANM SENN YAPACĞN TEK ŞEYİ SAYGIYI ELİNDEN BIRAKMADAN EZİLMEMEK GEREKİRSE KIR AMA SENİN YAŞADIKLARINDA KOLAY BİŞEY DEĞİL..BİRAZDA SENİ DÜŞÜNSÜNLER.1ALTTA KALMA CANM AMA ŞUNUDA UNUTMA HERZAMAN YÜZYÜZE BAKACKSIN ...SUSMA..RABBİM YARDIMCIN OLSUN:Saruboceq:

bencede tamamen oglunu sizden kıskanması bu davranıslarına sebeb
bu nasıl annedir anlayamadım hatta inanamadım soktayım
Allah yardımcınız olsun kolay gelsin ne deyimm...

allahım yarabbım yaaaa
yahu madem çocuğunu paylaşamıyacaksın nıye evlendirirsinde başkasının çocuğuna dünyayı dar edersiniz acaba
anlamak mumkun değil ya bu kaynanaları allah ıslah etsınn
kendı kızlarıını damatları pışpışlasa aman ne ıyı damat kızıma iyi bakıyo bir dediğini iki etmiyo çok seviyo
ama oğlu gelıne yapınca aslaaaaaaaaaaaaa olamaz çünkü onun oğlu yapamaz
ayyyyyyyyyyyyy yıne sinir bastı beni

ayy kocanda resmen ana kuzusuymuş neden evlendinki öle bi adamla... ayrıca annen neden gelmedi doğumuna keşke ne yapsa etse gelseydi sanada o lafları duyurmasaydı..benim annem çalıştığı için ananem geldi mesela..yinede onşarın eline bırakmadılar beniii... ama bu durumdaa bende olsam sinir krizine girerdim.. bence ilk işe eşinden başlamalısın..

o kocanızın annesi elbette kadın oğluna sarılır öper o ayrı ama fazlasıda hoş değil elbette

yuh diyorum başka bişey demiyorum yazdıklarını şaşkınlıkla okudum
keşke bu ilişkiyi en başından bitirseydin canım allah sabırlar versin sana

Bu kaynanaların %95'inin psikolojik sorunu var hatta ileri derecede...
Tedaviside mümkün değillaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Allahıma bin şükür ki ne öyle bir kayınvalidem ne de ana kuzusu eşim var annesi ılda bir kere gel sarılayım özledim oğlumu der de yok sarılma işim var der çıkar odadan. Öylede yapsın istemem tabi kendim için düşündümde oğlum bana öyle desin yıkılırım resmen ama kıskanmak ne demek tabi ki eşiyle ilgilenecek eşini öpecek sarılacak artık onun kendi hayatı var o gitsin kocasına sarılsın öpsün yoksa da eşi öptüğüne saysın saçma geldi valla.

Ben büyütülücek birşey göremedim aslında, annesidir öpücek sevicek sizinkisi aşırıya kaçmış olabilir tabiki ama onuda öyle kabul ediceksiniz. Sonuçta eşinizin annesi saygı duymalısınız ikisinin bu derece bağlı olmalarına.
Benim bebeğimede kayınvalidem bakıyor, yemeğide onda yiyip eve gidiyoruz. Tabiki bulaşıkları toplıycam salata yapıcam vs. Kadın hizmetçimizmi bizim, oh ne ala hem bütün gün çocuğa baksın hem yemek yapsın, sizden mutfağı toplamanızı istediğinde birsürü laf işitsin. Yazık yahu. Çocuğunuza baktığı için bile sevinmelisin. Hemde 65 yaşında, benim kayınvalidem 51 yaşında mahvoluyor bütün gün çocukla. Eşinizle aranızı bozduğunuza bunları kafaya taktığınıza değmez bence. Zaman bol onuda öper sizide yeterki kafayı takmayın.
Sevgiler..

bence de o kayınvalidenin ve onun gibi davranan kayınvalidelerin psikolojik sorunları var. Madem oğlundan ayrılamayacaktın evlendirmeseydin. Benim kayınvalidem de tam olarak seninki gibi olmasa da bıraksam olacak şekilde. Yok biz oğlumla el ele yürürdük eskiden , yok şöyle gezerdik, böyle yapardık diye diye kendinden nefret ettirdi. Şuan kendisinden nefret ediyorum.O, oğluna öyle yaklaştıkça sanki kocam küçülüyor gözümde, 2-3 yaşında çocuk oluyor.

eşim tek erkek bi erkek olsaydı
eltim takma isimle başlık açmış dicektim
arkadaşım benim valide aynısı eşim benden
korkmasa annesine az yüz verse bu konuda valide bırak elini
ortamızda yatar benim yanımda eşimle oynar poposunu eller
ayaklarını gıdıklar cenesini öper elini omuzuna atar kulagıyla oynar tabi ben eşime bi bakış atarım
oda annesine rahat dur diye uyarır ama son zamanlarda tartıştılarya annesine
dur diyemiyo ve benımde bu konuda sarteller atıyo tabi duur ben
yapımda görsun valla nıyeti iyi olsa eyvallah bunları bana nisbet yapar gibi yaparsa
ee ozaman şeytanlıgım devreye girer kötükedihüso
hıı bebek konusa gelince olmayab bebegime don biçmeye başladı
neymiş bebek olunca ona vercekmişim ben ona gunahımı vermem be uyuuuuuuuuuuuuz kadın

aaaaa,bu ne ya,bunların göbek bağları kesilmemiş daha kusura bakmada ,biraz fazla bunlaın yaptıkları,allah sabır versin

yazdıkların gerçek mi cnm ya bunlar anne oğul çizgisini geçmişler ve şu bi gerçekki kayınvalidende seni çok kıskanıyor oğlunu seninle paylaşmak istemiyorr :1no2: hayır bunuda anlamam ya kızlarını elin adamlarıyla paylaşabilirler ama oğullarını paylaşamazlarr allaabenneyaptımki neyse bence önce eşinle açık açık konuşmalısın rahatsızlıklarını dile getirmelisin susmakla hiç bi yere varılmaz
gerekirse kayınvalidenlede konuş alttan aldıkça altta kalırsın unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…