Kayınvalidemle Eşimin şapur şupur olmaları normal mi?

Ben kendi adıma aptalca hatalar yapmıyorum dedim..Okuduğunu anlamayan benmiyim siz mi? Benimle tartışmayı bırakın,çünkü benim sizinle derdim yok...Eleştiriler hep sizin istediğiniz gibimi olucak..? Buraya yazmışsanız kabul etme olgunluğunu göstermeniz gerekiyordu her tür eleştiriyi...Ben size hakaret etmedim ama siz haddinizi aştınız...Hakettiklerinizi yaşayın......:dilcikar: Son yazdığınız cümleden sonra böyle düşünüyorum...

Evet ikiz bebeklerim var mezarda...Kayınvaldem de hafta sonu öldü ve onun üzerine morg da su dökmek nasib oldu...Gayet iyi bir evliliğim var çok şükür...:nazar:

Aşağıdaki cetveli de okuyamadınız ki çocuğunuz var mı diyorsunuz...

Neyse........

Başarılar,başarılar,bol şans.........

:nazar:

k.validem doğum için gelişinden sonra memleketine döndükten sonra, eşimle sakin sakin konuştum. "ben senin için ailemi karşıma aldım(ailem onunla evlenmemi onaylamamıştı, bizi denk görmüyorlardı çünkü... ben yüksek lisans bitirirken o önlisans mezunuydu, ayrıca 12 yaş fark var aramızda) ama sen beni hyatımda hiç olmdığım kadar yalnız bıraktın. annenle bir olup beni yalnız bıraktınız. iyi ki oğlum var, o da olmasa napardım bilmiordum.annenin şu şu şu davranışları beni bu hale getirdi. her şeyden daha önemlisi aramıza mesafe koydu." diyince eşimin biraz gözü açıldı.şaşırdı.annesinin bir sonraki gelişinde her şey biraz daha iyiydi benim için.öpüşüp durmalarından rahatsız olduğumu da söemiştim.eşim onunla günde 5 vakit öpüşmemeye başladı. bu kez kadın duygu sömürüsü yapmış. beni eskisi gibi sevmiorsun demiş eşime. eşim bu kez günde 10 vakit öpmeye başladı. böyle gizli aşıklar gibi ben odada yokken bakıyorum eşim annesini öpüyor.

:) gülüorum.. çünkü ben de oğlum düşkün bir anne oladum ve bir tartışma sıorasında bana diyro ki, "canımmmmm diyor gökdenize şun bak...." ne diyecektim dedim... tamam kendi oğlunu fazlasıyla sahiplendi ama benim oğlumu da benden çok sahipenmeye kalktı...benden çok düşünüyormuş gibi yaptı.... anneliğime diyecek söz, yazacak kusur bulamıyordu.. eğer bu konuda iyi olmsaydım ve bunun propagandasını yapsaydı eşime, işte o zman kesn boşanmıştık biz.... istedi ki bir yanında oğlu, bir yanında torunu otursun. gelin, işten gelip sadece ev işleriyle uğraşsın... 100 adım gerilerğinde dursun bu üçlünün...her szöüyle, her tvrıla bunu istediğini gösterdi bana.... hiç de onun istediği gibi olmdı ama... ben eve gelir gelmez tüm zamanını oğluma ayırdım, o uyumdan hiçbir iş yapmadım. kaç kez bunun gerginliğini yaşadık... ben yemekten kalkınca mutfğı toplayıp d,ğper işler,imi halletmeliymişim... oğlumla o ilgilenirmş, hatta sallayıp uyuturmuş...ben köle ya, gündüz işte gece evde çalışıyım....oğllumla vkitgeçirmeye zaten hakkım yok...kendisi 40 yaşındki oğlunu pışpıllaıp dursun ben el kadar yavrumla ilgilnemyeim.... şte en zoru cahil olup, chil olduğunu bilmeyen kendini modern ve akıllı zanneden insanlarla uğraşmak!!!!!

benimki de bunları sorun ettiğimi farkettiğinde dha çok yapmaya başladı. mesela bir keresinde özellikle bana kızdıktan sonra eşimin elini tutmuştuı birden. kendisi eşimin sevgilisi gibi davranıyordu ama ben eşimin omzun elimi atsam dik dik öldürücü bakışlarla bakardı bana....maalesef yetiştiğim aile sebebiyle büüyklerin yanında öle samimi davranamıyorum eşimee.... bunu yapabilsem o çıldırmıştı zaten şimdie dek..bir kereisdnde evlenmemştik henüz yemek yerken, eşim benim tabağımda kalan yemeği yemek istemişti. eşime kızdı, sen de herkesn tabağından yemek istiyorsun dedi...ben bozuldum, ben herkes miyim dedim... bu, on göre bir yakınlık göstergesiydi... baktım sonra kendi tabağında kalanları al oğlum şunları sen ye diye eşimin tabağına atmaya başladı...

evet esmeralda, eşim beni çok seviyor ama dediğin gibi sevgi yetmiyor...annesini de seviyor ve bir türlü bir denge sağlayamıor.her şeyi unutup hoşgörebilirim ama lohusayken , özen gösterilmesi gerekn ben iken, annesine karşı dikkatli davrnamamı istemesini hla hazmedemeyiroum....
şimdi her şey çok farklı ...annesinin niyetini görüor, hasta olduğunu kabul ediyor ama yine de annesinin garip tavırlarına izin veriyor.
annesine karşı korudu beni, ama sanırım sonrasında fırçalarla, duygu sömürrüleriyle karşılaştı ki, geri adım atmak zorunda kaldı.... yaaa ben oğlunu bile torunundan kıskanan bir kadına karşı ne yapabilirim ki.... konuşmayla hallolacak bir şey değil ki bu... ayrıca dinlemeyi hiç bilmeyen biri.... zaten artık ciddi hiçbir konuda konuşmuorum... sonra yaşanan olaylar yüzünden bana deidkleri üzünden şu an yüzüne hiç bakmamam, hç konuşmamam gerekiordu aslında ama sırf eşimle huzurum bozulmasın diye...

canım zaten evleneceğimizin haberini aldığı günün akşamı yüzü bembeyaz, gözleri kıpkırmızıydı... oğlunun turşusunu kurmayı planlıordu çünkü ...
o zaman eşimin yorumu çok normalmiş pikniğe gitmeelri... benim gece gündüz ilgilendiğim tek şey oğlum olsun....desteğe ilgiye yardıma ihtiyacım olsun...esas benim piknik gibi bi aktiviteye ihtiyacım olsun, hnfendiyle beyfendi ben evde tek başımayken günlerini gün etsinler...

eşim de senin gibi düşünüyor... tamam normal değil ama idare etmeliyiz, canımızı sıkmamalıyız diyor.değiştiremeyiz annemi diyor.

Bir kez artık çok üstüme gleindiğini düşünüp dayanamadığım ve eşime çok kırıldığım bir sırada , izin alıp Ank.ya kendi ailemin yanına gittim.eşim oğlunu da beni de o kadar özledi ki, bunalıma girdi. ben telefonda tayinmi ank.ya aldıracağımı, kendisinin de annesiyle mutlu mesut yaşayabileceğini söyledim. beni yapayalnız hissetirmesine daha fazla dayanamayacağımı söyledim. hayatımda ilk kez eşimin ağladığını gördüm. telefonda hüngür hüngür ağladı... ufak bir rüzgarda savrulmayalım dedi... ona göre ufak rüzgardı bu... :)
K.validem oğluma bakarken çok sıkıldığı için, strese kapıldığı için sıkıntısını, stresini benden çıkarmaya başldı. hem oğlunuza bakıyorum hem evinizi toğluorum(sadece mutfağı toplayıp, yemek yapıordu) diye sık sık başımıza kakıordu zaten iyiliğini...Bunu her tartışmada söylediğinden gına gelmişti ve bir gün bakma öyleyse dedim.eşim de artık aynı ortamda olamayacağımızı iyice anlamıştı.ben işten geldiğimde bacaklarıma sarılıp benim ilgimi, sevgimi bekleyen oğlumu br kenara bırakıp k.vlidemle ilgilenmeliymişim. oturup onunla sohbet edip çay kahve ister mi diye sormalımışım...bana hiç bu fırsatı veren bir kişi olmadı ki... ağır bir büyük gibi köşesinde oturup, olgunca davransaydı zaten hiç buralara gelmezdik. her şeye atlayıp, benden önce davranmaya çalışan gönlü hafif biri olduğundan elimden bir şey gelmedi.mutfak dolabının üstünde leke görüp oradaki bezle bunu aldığındai, akşam oğluna dolaplarınızı sildim oğlum diye övünür, alkış beklerdi.geçtğimiz yaz, işten gelince oğlumu alıp sokaklara çıkıormuşum, onunla oturmuyorum diye sorun çıkardı.ufacık konulardan tartışmlar yarattı ev bana tüm kinini kustu. beni hiç benimsememiş olduğunu itiraf etti.ben kvgacı tutumuna cevap vermeyince bana kaşarlanmışsın kızım sen dedi... psikolojik hastasın dedi... bu lafı 5 kez tekrar etti, ben cevap vermeyince... sen ancak oğlumu kandırırsın dedi. ben eşime, cevpa versene kandırdım mı ben seni dedim. eşim kimsenin kimseyi kandırdığı yok dedi... aile ortamı görmemişsin sen diyince dayanamadım ben...yeter artık dedim... bu, ne böyle yaa dedim... bu kadar mı yani, kusurlarım işten gelince salata yapmayıp seninle sohbete vakit ayırmamam mı dedim... başka kusur bulacak bişeyi yok ki... saygısızlığın alası onda... sabır taşını çatlatan gene o... haa bir de beni kahkahalarla güldüren şey ben mükemmelim, kusursuzum diyişi oldu. kimse mükemmel değildir dedim.
her şeyin iyisini, doğrusunu, güzelini bilen o ve kzıdır. tabii eşm de öyle... onlar zevkli ben zevksiz.. saçımın en iyi nasıl kesileceğini k.validem bilir meselaa...bana nasıl kıyafetler yakışacağpını da....
bu kavgadan sonra eşimin , annesinin bu sözlerine sessiz kalmasına çok içerledim.güyaa ben yokken konuşuormuş uyarıyormuş annesini... o gece sabaha kadar ağladığımı bir ben bir de allah bilir. ikisi de horul horul uyudular :KK43:(( o zaman bakıcı aramaya başladık... hemen iyi bir bakcıı buldum ben. bu kez de ben nasıl bırakıcam torunumu tnımadığım birine ... bu kış da bakıyım dedi... kızı da çok endişelenşyormuş benim oğlumun psikolojisi için. "hiçkimse benim oğlumu benden daha çok düşünemez" dedim. bozum olup sustu. bu kış da bakıyım tekliifine ben gerek yok dedim, eşim sessiz kaldı.eşim zaten o günden sonra ne annesine kal dedi, ne gel diye çağırdı.

doğrıu canım...kadınla yapabileceğim hiçbir şey yok bunu anladım zaten... eşimde evlendiğimizden bu yana çok ilerleme var. yoksa dediğim gibi hiç dayanmaya niyetim yoktu. ben de bu dünyaya 1 kez geldim. 65 yaşıondaki annesinin mutluluğunu gözetip, karısının mutluluğunu hiçe sayıyorsa kusura bakmasın diye düşünmüştüm ben.
bakıcı bulduktan sonra, bakıcıyla bir hafta alışma sürecinde o yanındaydı oğlumun.o sırada hem bakıcının işgüzarlığı, hem k.validemin yağı dillere zaafiyeti yüzünden bunlar her şey hakkında konuşmuşlar. beni aslınd çok da istemediğini üstü kapalı bir şekilde ifade etmiş k.validem. bunu bakıcıdan duymamla bende ipler iyice koptu. artık hayatımda annesini istemeidğimi eşime anlattım. eşim zaten gidecek sesini çıkarma nolur dedi...o zaman beni sevdiğini anlat annene dedim. annesi memleketine döndükten sonra görümcem konuşmuş annesiyle. eşimin ben karımı sevorum annem ne yapmaya çalışıyor dediğini söylemiş.ben o günden sonra k.validemi hiç aramadım, sormadım, konuşmadım. bir sonraki bayramda ist.a geldiklerinde hoşgeldine gittim, eşmin hatrı için... şu an daha mesafeliiyiz.artık eşimin beni sevdiğini kabullenmiş durumda... yine de az çok benimle mücadele etmekten kaçınmıyor mirmirmirmir

en az 1 ay kalıyor fisfisfis

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Ben inan bütün yazdıklarını okudukça iğrendim artık eşin 40 yaşındaymış yuh diyorum bennnnn:1shok::1shok::1shok:

ALLAH ISLAH ETSİN EŞİNİDE KAYINVALİDENİDE BU NE CANIM YAA İYİ DAYANIYOSUN VALLAHİİ...RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN K VALİDEN SENİN GİBİ GELİNİ BULMUŞ TEPESİNDE GEZDİRSİN..CANM BİRAZDA EŞİNDE VAR O NE ÖYLE ANAYLA HER DK ŞAPUR ŞUPR OK OLURDA HER DK PES YAA BENCE BUNLAR ÇOK ABARTIYOO BENMDE EŞİMİN ANNESİ VAR BERABER KALIYORUZ HEMDE AMA BÖYLE BİŞEY BEN Bİ BAYRAMDA GÖRDÜM BAŞKADA GÖRMEDİM!SENİ BIRAKIP PİKNİĞE GİTMEK RESMEN DOĞUM DEPRESYONUNA DAVETİYE!BENDE DOĞMDAN SONRA 2GÜN AĞLADIM NERDEN DOĞUM YAPTIM DİE EŞİMİN MORALİ ÇOK BOZUKTU BENDE Bİ BENMLE İLGİLENMEDİN DEDİM ANAM NELER VARMIŞ..CANM SENN YAPACĞN TEK ŞEYİ SAYGIYI ELİNDEN BIRAKMADAN EZİLMEMEK GEREKİRSE KIR AMA SENİN YAŞADIKLARINDA KOLAY BİŞEY DEĞİL..BİRAZDA SENİ DÜŞÜNSÜNLER.1ALTTA KALMA CANM AMA ŞUNUDA UNUTMA HERZAMAN YÜZYÜZE BAKACKSIN ...SUSMA..RABBİM YARDIMCIN OLSUN:Saruboceq:

bencede tamamen oglunu sizden kıskanması bu davranıslarına sebeb
bu nasıl annedir anlayamadım hatta inanamadım soktayım
Allah yardımcınız olsun kolay gelsin ne deyimm...

allahım yarabbım yaaaa
yahu madem çocuğunu paylaşamıyacaksın nıye evlendirirsinde başkasının çocuğuna dünyayı dar edersiniz acaba
anlamak mumkun değil ya bu kaynanaları allah ıslah etsınn
kendı kızlarıını damatları pışpışlasa aman ne ıyı damat kızıma iyi bakıyo bir dediğini iki etmiyo çok seviyo
ama oğlu gelıne yapınca aslaaaaaaaaaaaaa olamaz çünkü onun oğlu yapamaz
ayyyyyyyyyyyyy yıne sinir bastı beni

ayy kocanda resmen ana kuzusuymuş neden evlendinki öle bi adamla... ayrıca annen neden gelmedi doğumuna keşke ne yapsa etse gelseydi sanada o lafları duyurmasaydı..benim annem çalıştığı için ananem geldi mesela..yinede onşarın eline bırakmadılar beniii... ama bu durumdaa bende olsam sinir krizine girerdim.. bence ilk işe eşinden başlamalısın..

o kocanızın annesi elbette kadın oğluna sarılır öper o ayrı ama fazlasıda hoş değil elbette

yuh diyorum başka bişey demiyorum yazdıklarını şaşkınlıkla okudum
keşke bu ilişkiyi en başından bitirseydin canım allah sabırlar versin sana

Bu kaynanaların %95'inin psikolojik sorunu var hatta ileri derecede...
Tedaviside mümkün değillaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Allahıma bin şükür ki ne öyle bir kayınvalidem ne de ana kuzusu eşim var annesi ılda bir kere gel sarılayım özledim oğlumu der de yok sarılma işim var der çıkar odadan. Öylede yapsın istemem tabi kendim için düşündümde oğlum bana öyle desin yıkılırım resmen ama kıskanmak ne demek tabi ki eşiyle ilgilenecek eşini öpecek sarılacak artık onun kendi hayatı var o gitsin kocasına sarılsın öpsün yoksa da eşi öptüğüne saysın saçma geldi valla.

Ben büyütülücek birşey göremedim aslında, annesidir öpücek sevicek sizinkisi aşırıya kaçmış olabilir tabiki ama onuda öyle kabul ediceksiniz. Sonuçta eşinizin annesi saygı duymalısınız ikisinin bu derece bağlı olmalarına.
Benim bebeğimede kayınvalidem bakıyor, yemeğide onda yiyip eve gidiyoruz. Tabiki bulaşıkları toplıycam salata yapıcam vs. Kadın hizmetçimizmi bizim, oh ne ala hem bütün gün çocuğa baksın hem yemek yapsın, sizden mutfağı toplamanızı istediğinde birsürü laf işitsin. Yazık yahu. Çocuğunuza baktığı için bile sevinmelisin. Hemde 65 yaşında, benim kayınvalidem 51 yaşında mahvoluyor bütün gün çocukla. Eşinizle aranızı bozduğunuza bunları kafaya taktığınıza değmez bence. Zaman bol onuda öper sizide yeterki kafayı takmayın.
Sevgiler..

bence de o kayınvalidenin ve onun gibi davranan kayınvalidelerin psikolojik sorunları var. Madem oğlundan ayrılamayacaktın evlendirmeseydin. Benim kayınvalidem de tam olarak seninki gibi olmasa da bıraksam olacak şekilde. Yok biz oğlumla el ele yürürdük eskiden , yok şöyle gezerdik, böyle yapardık diye diye kendinden nefret ettirdi. Şuan kendisinden nefret ediyorum.O, oğluna öyle yaklaştıkça sanki kocam küçülüyor gözümde, 2-3 yaşında çocuk oluyor.

eşim tek erkek bi erkek olsaydı
eltim takma isimle başlık açmış dicektim
arkadaşım benim valide aynısı eşim benden
korkmasa annesine az yüz verse bu konuda valide bırak elini
ortamızda yatar benim yanımda eşimle oynar poposunu eller
ayaklarını gıdıklar cenesini öper elini omuzuna atar kulagıyla oynar tabi ben eşime bi bakış atarım
oda annesine rahat dur diye uyarır ama son zamanlarda tartıştılarya annesine
dur diyemiyo ve benımde bu konuda sarteller atıyo tabi duur ben
yapımda görsun valla nıyeti iyi olsa eyvallah bunları bana nisbet yapar gibi yaparsa
ee ozaman şeytanlıgım devreye girer kötükedihüso
hıı bebek konusa gelince olmayab bebegime don biçmeye başladı
neymiş bebek olunca ona vercekmişim ben ona gunahımı vermem be uyuuuuuuuuuuuuz kadın

Sizi güldürdüm öyle mi ?

Yazık..

Eğitim almış bir insanın bu duruma gelmesi bence traji komik olan...:nazar:

Gülünmesi gereken benim söylediğim mi acaba.....-tatlicadiarzu-

Her koyun kendi bacağından asılır derler ,ama kokusu da etrafa yayılır........

Zaten başta evlilik dışı bir ilişki ile hamile kalarak yapmışsınız hatayı....

Minareyi çalan kılıfını hazırlar.............

Sırf hamile kaldığı için evlenmek zorunda kaldığını söyleyen bir bayan...Sonrada iyiki evlenmişim diyorsunuz...

Hamile kalmasa evlenmeyecekti....

Neyse sizin özeliniz...

Bol şans............................................. :kahve:

su görüşe bakın
sizler degilmi zaten insan bunalıyo birileryle bişeler paylaşmak istiyo
kk kulübüne başlık acıyo ama gel gör actına acıcana pişman oluyo
ama bazı kişiler olur olmadık mevzulara girip neler üretiyo
başlık validenin sıyrıklıgı bu olayı nereye bagladınız
bu arada büyük konuşmamayı size tavsiye ederim

aaaaa,bu ne ya,bunların göbek bağları kesilmemiş daha kusura bakmada ,biraz fazla bunlaın yaptıkları,allah sabır versin

yazdıkların gerçek mi cnm ya bunlar anne oğul çizgisini geçmişler ve şu bi gerçekki kayınvalidende seni çok kıskanıyor oğlunu seninle paylaşmak istemiyorr :1no2: hayır bunuda anlamam ya kızlarını elin adamlarıyla paylaşabilirler ama oğullarını paylaşamazlarr allaabenneyaptımki neyse bence önce eşinle açık açık konuşmalısın rahatsızlıklarını dile getirmelisin susmakla hiç bi yere varılmaz
gerekirse kayınvalidenlede konuş alttan aldıkça altta kalırsın unutma:nazar:

X