kayınvalidemin yalanları

Annen anne olsaydı elin adamına el kadar kızını gözden çıkarmazdı

Herkes senin üzerine gelmiş ben seni anlayabiliyorum sonuçta eşinin annesi sen sabretmissin sineye çekmişsin ama bence bu kadarı yeter restini cek eşine de soyle görüşmek istemezsen kimse seni zorlayamaz. Esin seni anlamaz annesinden yana tavir alırsa o zaman seninde ne oğluna ne annesine bi mecburiyetin olamaz. Herkes sınırını yerini bilsin. Belki de bebeğinizin olmaması bu açıdan hayırlıdır ortada çocuk varken hersey ekstra zor. Herkes dilini tutacaksa tutsun tutmayacak kimseye mecbur değilsin. Hele seni pavyonlardan alırdık falan nasıl bir laf bu bu lafa rağmen onun yüzüne bakmışsan anne demissen kırk kere öpsün başına koysun seni. Sınırlarını çiz kendinden ödün verme.

Evet özetlemişsiniz.Ben kendim aile kavramından bir haber büyüdüm.Ve eşimi aileainden uzaklaştırmak istemedim.Valla ama o kadar gücüme gidiyor ki zaten mesafeliydim artık hiç görüşmeyeceğim.Çok güzel anlamışsınız beni

Bende babasız üvey baba yanında büyüdüm kimseden senin ailen gibi arkanda yanında durmalarini bekleme kimi insanın kalbi zift gibi kapkaradir ve orda kendilerinden başka kimseye yer yoktur kayinvalideniz de de öyle kendini düşünüyor sadece oğlunu seviyor düşünüyor olsa zaten başta seninle evlenmesine karisip huzursuzluk yaratmszdı ne de evlenince yuvasının yıkılmasını göze alıp her lafı konuşmazdı bencil insanlardan aile olmaz hele sana öyle kötü laflar söyleyen bir kimseden hiç olmaz. Hayatında mutluluk hep seninle olsun inşallah. Hakkinda Hayırlısı ne ise o olsun.

Kavga çıkar, küs ve görüşme...

Uzak dur. Gelme gitme okadar. Ararsa saygıda kusur etmezsin hepsi bukadar herkes kendine yakışanı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…