- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi beautifuldisaster
-
Owww bunlardan bahsetseydiniz konuda sadece yeterde artardı bile.Aynı şeyleri bizim evimizde de yapıyordu. Kendisinde anahtar vardı biz yokken her gün gelir her şeyimize dokunurdu. Bu yüzden de çok kavga ettik.
Mesela evlendiğimiz ilk gece bizimle kalmaya kalkması, evlendiğimizin sabahı biz yokken eve gelip bornozumuzu çamaşırımızı katlaması, çöplere kadar karıştırması, biz yokken gelip küveti fırçalaması, çamaşırlarımızı yıkayıp katlaması vs. Daha neler neler şok olmayın diye anlatmıyorum.
Bu son yaptığı hareket eski günleri hatırlattı nedense
Her tek çocuk böyle mi?Bu yazılanlara kalıbımı basarım. Özellikle şu kıskanılmayı seviyor kısmına. Zaten tek çocukmuş. Ben de tek çocuğum. İlgiyi çok seviyoruz söyleyeyim.
o kötü eşiniz iyi biri ama artık siz varsınız görüşmesinler alakayı kessinler dimi ne gerek var onun işi bitmiş oğlunu büyütmüş size koca olacak adam yapmış farkındamısınız burada yorum yapan birçok insanda benim gibi düşünüyor ki benim ikinci evliliğim ilk evliliğim kaynana yüzünden bitti bırakın yemek yapmayı burnu yere düşse almasdı siz kötü kaynana görmemişsiniz abartmayınben onun kadar ilgilenemiyorum eşimle ondan fırsat olmuyor. Bütün gün dibimizde kendini bana zorla kabul ettirmek istiyor. İyi bir insan değil o yüzden haketmiyor
bence kocanız arada tampon gibiyse o yokmuş gibi davranın yapsın etsin bu takıntı evliliğinizede huzurada zarar verirHer tek çocuk böyle mi?
Ama şu bir gerçek:
Anne ve babanın evliliği kötü ise o anneden kötü kaynana olur. Çevreme bakınca gördüğüm bu.
Yani genelleme yapmak doğru değilde tek çocuklar ilgiyi baya seviyorlar benim gördüğüm ( ben de tek çocuğum) İstisnalar vardır tabii ki. Diğer yazdıklarına katılıyorum.Her tek çocuk böyle mi?
Ama şu bir gerçek:
Anne ve babanın evliliği kötü ise o anneden kötü kaynana olur. Çevreme bakınca gördüğüm bu.
o daha beterVallahi sırt keseleyen modelleri de var onlarınBilemedim.
o daha beterVallahi sırt keseleyen modelleri de var onlarınBilemedim.
Yalnız bu kaynanada eve habersiz girip; çöpleri falan karıştırıyormuş. Tek çamaşır verme mevzusu değil yani olay. Konu sahibi yazdıklarını bir kere de başa yaz. Editle yani.o kötü eşiniz iyi biri ama artık siz varsınız görüşmesinler alakayı kessinler dimi ne gerek var onun işi bitmiş oğlunu büyütmüş size koca olacak adam yapmış farkındamısınız burada yorum yapan birçok insanda benim gibi düşünüyor ki benim ikinci evliliğim ilk evliliğim kaynana yüzünden bitti bırakın yemek yapmayı burnu yere düşse almasdı siz kötü kaynana görmemişsiniz abartmayın
Diğer konu fena karıştı buraya geldim.o daha beter
benm konumada el at seridinam sen yabancı değilsin kızDiğer konu fena karıştı buraya geldim.
Yettim gariiibenm konumada el at seridinam sen yapancı değilsin kız
niye bahane olsun ki yemek getirmiş canı sıkıldığı için takılıyor. mutfakta oturan kadının size zararı ne?yemek getirme bahanesiyle iş yerimize gelip bütün gün burada mutfakta pinekliyor.
o iş yerinizde mutfakta takılınca kötü siz kadının evine yerleşince sorun yok.Mecburen kayınvalidede kalıyoruz.
ne var bunda anlamadım. sen kendi ailenle kalırken çamaşırını eşin mi yıkıyor, banyodan çıkarken çamaşırını illa eşin mi getiriyor? kendi annen sana çamaşır verse eşinin olay çıkarması mı lazım?Geçende eşimin çamaşır ve tişörtünü yıkamış odaya koymuş. Bu sabahta ben kahvaltı yaparken eşim banyoya girdi. Kalkıp çamaşır vereyim dedim eşime. Baktım kayınvalidem banyodan çıkıyordu. Baktım eşime çamaşırını o koymuş sepetin üstüne.
ay evet ona bende snir olurum ama kötü kaynana gercekten nasıl olur bildiğim için bana teyzenin kendine meşgale arıyor gibi bir hali var gibi geldi eğer dinçse felan arkadaş, akrabalarla felan kaplıcaydı, gezmeydi felan ayarlasınlar teyzeye belki ilgisi başka yöne kayar ya anneler malasef böyleYalnız bu kaynanada eve habersiz girip; çöpleri falan karıştırıyormuş. Tek çamaşır verme mevzusu değil yani olay. Konu sahibi yazdıklarını bir kere de başa yaz. Editle yani.
niye bahane olsun ki yemek getirmiş canı sıkıldığı için takılıyor. mutfakta oturan kadının size zararı ne?
o iş yerinizde mutfakta takılınca kötü siz kadının evine yerleşince sorun yok.
ne var bunda anlamadım. sen kendi ailenle kalırken çamaşırını eşin mi yıkıyor, banyodan çıkarken çamaşırını illa eşin mi getiriyor? kendi annen sana çamaşır verse eşinin olay çıkarması mı lazım?
başka bişey varsa bilemem ama o kadar hakaret edecek bi durum yok ortada.
Ben de onu yazdım. En mantıklısı o görünüyor.ay evet ona bende snir olurum ama kötü kaynana gercekten nasıl olur bildiğim için bana teyzenin kendine meşgale arıyor gibi bir hali var gibi geldi eğer dinçse felan arkadaş, akrabalarla felan kaplıcaydı, gezmeydi felan ayarlasınlar teyzeye belki ilgisi başka yöne kayar ya anneler malasef böyle
Yorumunuz tam bizi özetliyor. Resmen kayınvalidemi anlatmışsınız :) Gerçekten anlaşılması zor durumlar, o yüzden diğer olumsuz yorun yapan arkadaşlara kızmıyorum.Simdi sana burda kiskanc diyenler olabilir tek bu olayi göz önunde bulundurarak.
Ama size cektikdirlerini bi sen bilirsin.
Seninde kaynanan tipik oglusunu koca es yerine koyabilenlerden kesin. Bu gibilerinde bi cinsellik eksik..
Hasta kabul et kaynanani. Boyleleri ne kendileri birey olmus ne ogullarini birey olarak yetistirebilmis zavalli kadinlar.
Onun seviyesine duserek karsilik verme. İnsani yarisa sokuyorlar resmen. Sen unutma onun sadece bir anne oldugunu gül gec yaptiklarina.
Bir kaynananin hamile gelinine sen sadece tasiyicisin o karnindaki benim ve oglumun bebegi diye duyduktan sonra bu tur zihniyetleri anlamaya calismamak lazim diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?