kayınvalidemin tuhaf davranışları

Owww bunlardan bahsetseydiniz konuda sadece yeterde artardı bile.
Bu son yaptıkları bunun yanında devede kulak.
Evlenmeye falan niyeti yok mu?

Bu yazılanlara kalıbımı basarım. Özellikle şu kıskanılmayı seviyor kısmına. Zaten tek çocukmuş. Ben de tek çocuğum. İlgiyi çok seviyoruz söyleyeyim.
Her tek çocuk böyle mi?
Ama şu bir gerçek:
Anne ve babanın evliliği kötü ise o anneden kötü kaynana olur. Çevreme bakınca gördüğüm bu.

ben onun kadar ilgilenemiyorum eşimle ondan fırsat olmuyor. Bütün gün dibimizde kendini bana zorla kabul ettirmek istiyor. İyi bir insan değil o yüzden haketmiyor
o kötü eşiniz iyi biri ama artık siz varsınız görüşmesinler alakayı kessinler dimi ne gerek var onun işi bitmiş oğlunu büyütmüş size koca olacak adam yapmış farkındamısınız burada yorum yapan birçok insanda benim gibi düşünüyor ki benim ikinci evliliğim ilk evliliğim kaynana yüzünden bitti bırakın yemek yapmayı burnu yere düşse almasdı siz kötü kaynana görmemişsiniz abartmayın

Ya yapmayın bu kadar insafsız olmayın bakın kv dir tamam en iyisi bile sorunludur bekarım nasıl olur bilmiyorum ama azcık merhametli dvranın sizde anne bana olacaksınız belki Allah korusun dul kalacaksınız yalnız yaşamak zorunda kalacaksınız gelininiz işte size tam o anda nasıl davrnsın istiyosanuz sizde kv nize öyle davranın. Böylece hem aranızdaki muhabbet artar hem de yaptığınız bu davranıştan dolayı Allah katındaki dereceniz bile belki yükselir. Bence verdiğiniz örnekler cok ufak tefeknseyler olduğundan diyorum bunu yanlış anlamayınız mesela kocanızla aranı bozsa ya da ne biliyim sana kötü bişey söylese tabiki tavrını koyacaksın ama yok camasırını ben vermedim de miye o verdi çok sacma bi takıntı değil mi yahu ? Bilemedim ben .

Her tek çocuk böyle mi?
Ama şu bir gerçek:
Anne ve babanın evliliği kötü ise o anneden kötü kaynana olur. Çevreme bakınca gördüğüm bu.
Yani genelleme yapmak doğru değilde tek çocuklar ilgiyi baya seviyorlar benim gördüğüm ( ben de tek çocuğum) İstisnalar vardır tabii ki. Diğer yazdıklarına katılıyorum.

33 yasindaki bi insana iccamasirlarini vermek tuhaf bence kimin verdigi onemli degil yani siz verince.normal annesi verince 33 yasindaki insana bu muamele normal mi diye sormaniz tuhaf

Yalnız bu kaynanada eve habersiz girip; çöpleri falan karıştırıyormuş. Tek çamaşır verme mevzusu değil yani olay. Konu sahibi yazdıklarını bir kere de başa yaz. Editle yani.

yemek getirme bahanesiyle iş yerimize gelip bütün gün burada mutfakta pinekliyor.
niye bahane olsun ki yemek getirmiş canı sıkıldığı için takılıyor. mutfakta oturan kadının size zararı ne?

Mecburen kayınvalidede kalıyoruz.
o iş yerinizde mutfakta takılınca kötü siz kadının evine yerleşince sorun yok.

ne var bunda anlamadım. sen kendi ailenle kalırken çamaşırını eşin mi yıkıyor, banyodan çıkarken çamaşırını illa eşin mi getiriyor? kendi annen sana çamaşır verse eşinin olay çıkarması mı lazım?

başka bişey varsa bilemem ama o kadar hakaret edecek bi durum yok ortada.

Yalnız bu kaynanada eve habersiz girip; çöpleri falan karıştırıyormuş. Tek çamaşır verme mevzusu değil yani olay. Konu sahibi yazdıklarını bir kere de başa yaz. Editle yani.
ay evet ona bende snir olurum ama kötü kaynana gercekten nasıl olur bildiğim için bana teyzenin kendine meşgale arıyor gibi bir hali var gibi geldi eğer dinçse felan arkadaş, akrabalarla felan kaplıcaydı, gezmeydi felan ayarlasınlar teyzeye belki ilgisi başka yöne kayar ya anneler malasef böyle

Ama bak sonradan başka şeyler de anlattı kadın ilk gecelerinde onlarla kalmak istemiş ertesi sabah gelip çöpleri falan karıştırmış öncesi var yani

Ben de onu yazdım. En mantıklısı o görünüyor.

Yorumunuz tam bizi özetliyor. Resmen kayınvalidemi anlatmışsınız :) Gerçekten anlaşılması zor durumlar, o yüzden diğer olumsuz yorun yapan arkadaşlara kızmıyorum.
İlk başta bende böyle şeyleri umursamazdım ama yaşayınca düşüncelerim değişti.
Kayınvalidem hep mükemmel olma çabası içerisinde. Kendini övmeye çalışır, ne kadar faydalı olduğunu bize göstermeye çalışır, kendini çok zeki uyanık gösterir.
Ben de onunla yarışmaya başlamıştım bir ara ama çalıştığım için yarışamadım. Sonra kendi kendime dedim ben işimde yükseleyim o da bana hizmetçilik yapsın. Bunu da ona hissettiriyorum. Ama hak etti.

Bizimkinde de o potansiyel var. Önceden rüyama girmişti, rüyamda eşimle aynı yatakta yattığını görüyordum. Bazı kayınvalideler torununu emzirmeye bile kalkıyormuş burada okumuştum. Korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…