- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- Konu Sahibi beautifuldisaster
Ama bak sonradan başka şeyler de anlattı kadın ilk gecelerinde onlarla kalmak istemiş ertesi sabah gelip çöpleri falan karıştırmış öncesi var yani
e konuya yazsaymış en başında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bak sonradan başka şeyler de anlattı kadın ilk gecelerinde onlarla kalmak istemiş ertesi sabah gelip çöpleri falan karıştırmış öncesi var yani
Kıyafet vermek saçmalık mı Allah aşkına???Böyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.
sevmediğiniz için ne yapsa batıyor benceKavga çıkmasın gerginlik olmasın diye kalıyorum. Duşakabinli banyo sadece cam.
Ben hiçkimsede böyle bir şey duymadım. Yıllarca babaannemle kaldık kadın bir kere annemle babamın yatak odasına girmemiştir, banyoda biri varken de banyonun yanından geçmezdi.
Bana çok tuaf geldi ne yapacağımı şaşırdım
e konuya yazsaymış en başında.
bana göre yanlış ben de uyuz olurdum ama şimdi burada sana yüklenirlerMerhaba arkadaşlar,
Uzun zamandan beri yoğunluktan dolayı aranızda yoktum. O kadar sıkıldım ki derdimi buraya yazayım dedim.
Sorun: Kayınvalide (başka ne olabilir ki)
3 yıllık evliyim. En baştan beri kayınvalidemle anlaşamıyorum. Geçmişteki sıkıntıları hiç yazmayayım kısaca anlatayım.
Kayınvalidem dul bir kadın eşim de onun tek çocuğu. Fesat, çirkef, kurnaz, sinsi, görgüsüz, ahlaksız, bildiğini okuyan, böyle bir insan. Bize aylarca yıllarca huzur vermedi hala da vermemeye devam ediyor. Yok evmiş yok mal mülkmüş en sonunda kendi üzerine bir ev aldırdı bize + eşyalar felan (yoksa bizimle kalacaktı, geçici olarak başka bir yerde kaldı).
Her neyse ev sorunu çözüldü de; kadın yine oğlunu gözünün önünden ayırmak istemiyor. Kene gibi yapışıyor bize. Kendi işimizde çalışıyoruz (muhasebe bürosu), yemek getirme bahanesiyle iş yerimize gelip bütün gün burada mutfakta pinekliyor. Eşimde de suç var, ona bişey diyemiyor. Ben de bu durumdan rahatsız oluyorum, böyle iç içe olmak istemiyorum.
Asıl konuya geliyorum; 2 haftadan beri evde tadilat var tuvalet ve banyoyu yaptırıyoruz. Mecburen kayınvalidede kalıyoruz. Her şeye rağmen sıkılsam da o kadar büyük sorun olmuyordu. Fakat son günlerde sinir olmaya başladım yine. Geçende eşimin çamaşır ve tişörtünü yıkamış odaya koymuş. Bu sabahta ben kahvaltı yaparken eşim banyoya girdi. Kalkıp çamaşır vereyim dedim eşime. Baktım kayınvalidem banyodan çıkıyordu. Baktım eşime çamaşırını o koymuş sepetin üstüne.
Size soruyorum,
Sizce 33 yaşında oğlu olan bir annenin bu davranışları yapması doğru mu? Yoksa ayıp mı? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Benim kv icraatte bize hıcbır fedakarlıgı olmamıs bir kadındırBöyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.
Anne oğlunu şu anda zincirle bağladım. Yazamaz desene bir kereBenim kv icraatte bize hıcbır fedakarlıgı olmamıs bir kadındır
eşimi aradıgında eşime sürekli sesin çok kötü geliyor, birşey mi var annecim der
eşim de yok der
yok yokkkk canın sıkkın senın der
hemen bana bir foto atıyorsun der annesi.
eşim de bazen atar bazen atmaz
atarsa eğer kvalide watsaptan yazar , ohhhhhhhhhhhhhhh şimdi içim rahatladı der.
çünkü eşim işkence görüyor benim tarafından kendi evinde
Düşüncesi bu sanırım
Yorumunuz tam bizi özetliyor. Resmen kayınvalidemi anlatmışsınız :) Gerçekten anlaşılması zor durumlar, o yüzden diğer olumsuz yorun yapan arkadaşlara kızmıyorum.
İlk başta bende böyle şeyleri umursamazdım ama yaşayınca düşüncelerim değişti.
Kayınvalidem hep mükemmel olma çabası içerisinde. Kendini övmeye çalışır, ne kadar faydalı olduğunu bize göstermeye çalışır, kendini çok zeki uyanık gösterir.
Ben de onunla yarışmaya başlamıştım bir ara ama çalıştığım için yarışamadım. Sonra kendi kendime dedim ben işimde yükseleyim o da bana hizmetçilik yapsın. Bunu da ona hissettiriyorum. Ama hak etti.
Bizimkinde de o potansiyel var. Önceden rüyama girmişti, rüyamda eşimle aynı yatakta yattığını görüyordum. Bazı kayınvalideler torununu emzirmeye bile kalkıyormuş burada okumuştum. Korkuyorum valla
ya gören de çok düşünüyor sanırAnne oğlunu şu anda zincirle bağladım. Yazamaz desene bir kere