• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin tuhaf davranışları

Simdi sana burda kiskanc diyenler olabilir tek bu olayi göz önunde bulundurarak.
Ama size cektikdirlerini bi sen bilirsin.
Seninde kaynanan tipik oglusunu koca es yerine koyabilenlerden kesin. Bu gibilerinde bi cinsellik eksik :KK70:..
Hasta kabul et kaynanani. Boyleleri ne kendileri birey olmus ne ogullarini birey olarak yetistirebilmis zavalli kadinlar.
Onun seviyesine duserek karsilik verme. İnsani yarisa sokuyorlar resmen. Sen unutma onun sadece bir anne oldugunu gül gec yaptiklarina.

Bir kaynananin hamile gelinine sen sadece tasiyicisin o karnindaki benim ve oglumun bebegi diye duyduktan sonra bu tur zihniyetleri anlamaya calismamak lazim diye dusunuyorum.

Doğurduğu büyüttüğü evladı. Evlendiniz diye annesi olmaktan çıkmıyor ya.Bu kadın millletinin de annesi bile olsa başka kadına tahammülü yok.

O bana tahammül edemiyor ki. Yemekleri o yapsın kahvaltıyı o hazırlasın çamaşırları giysileri o yıkasın. Her şeyi o yapacak ben ne yapayım? Bana sorulmuyor yapayım mı yapmayayım mı diye? Kendi bildiğini okuyor

Simdi sana burda kiskanc diyenler olabilir tek bu olayi göz önunde bulundurarak.
Ama size cektikdirlerini bi sen bilirsin.
Seninde kaynanan tipik oglusunu koca es yerine koyabilenlerden kesin. Bu gibilerinde bi cinsellik eksik :KK70:..
Hasta kabul et kaynanani. Boyleleri ne kendileri birey olmus ne ogullarini birey olarak yetistirebilmis zavalli kadinlar.
Onun seviyesine duserek karsilik verme. İnsani yarisa sokuyorlar resmen. Sen unutma onun sadece bir anne oldugunu gül gec yaptiklarina.

Bir kaynananin hamile gelinine sen sadece tasiyicisin o karnindaki benim ve oglumun bebegi diye duyduktan sonra bu tur zihniyetleri anlamaya calismamak lazim diye dusunuyorum.
Yokkkkkkkk artıkkkkkk. Kız ne yaptı?

Hanimlar hanginizin annesi çamaşirinizi hazirliyor siz banyodayken .lutfen annelik falan diyerek bazi seyleri normallestirmeyin.
Koskoca adamlar aile reisi oldugunu anlamiyor sonra.evlat sevgisi boyle gosterilmez
Kayınvalidem kaynım ona kalmaya geldiğinde banyoya girecekse muhakkak çamaşırını verir ama eşim böyle bir şeye fırsat vermez. E iki adamı da bu kadın yetiştirdi. Biri öyle biri böyle işte.

Katılıyorum sana. Doğurduk diye ömür boyu yakalarına yapışıp annelik yapmaya çalışmanın bir anlamı yok. Koskoca adam kendi alabilir çamaşırını.

dimi tabi canım artık sen varsın görüşmelerine gerek yok artık umarım bırgün anne olursun ve EVLAT ne demek nasıl canın kanın ögrenırsın ve kaynana hak verırsın!
Herkes normal davransın kimse haddini aşmasın. Anneyse herşeyi yapmaya hakkı var anlamına gelmiyor. Benim de evladım olsun ben de kayınvalide olayım onun yaptıklarını yapmam. Yapıyorsam da Allah o günleri göstermesin

kvsini su olcude kiskananlari hic anlamiyorum. Yok optu yok camasir verdi yok hergun aradi. Eee? Anam cocuklari buyutuyoruz gecemizi gunduzumuze katiyoruz yemiyoruz yediriyoruz sonra elin kizi oglu gelsin bagdakini kovsun. Kv kistas su olmali size kotuluk yapiyor mu? Ogluna duskunlugune karisamazsiniz. Anne o hem de hayatta bi tek evladi kalmis bi anne. Size zarari yoksa birakin nasil anlasiyolarsa anlassinlar.

neden Fesat neden çirkef neden kurnaz neden sinsi neden görgüsüz neden ahlaksız neden bildiğini okuyan...
ben sizi kınadım. eşinin kıyafetini vermiş diyemi tüm bu sözleri haketti! kadın yalnızmış sizin yanınıza gelmesinde ne var.
Ben böyle bir gelin istemezdim. Günah keçisi kayınvalidelermi?
(DİPNOT: bende kv ile anlaşamam ama böyle basit konulardan değil)

Kayınvalidem kaynım ona kalmaya geldiğinde banyoya girecekse muhakkak çamaşırını verir ama eşim böyle bir şeye fırsat vermez. E iki adamı da bu kadın yetiştirdi. Biri öyle biri böyle işte.

Katılıyorum sana. Doğurduk diye ömür boyu yakalarına yapışıp annelik yapmaya çalışmanın bir anlamı yok. Koskoca adam kendi alabilir çamaşırını.
Bilmiyorum bana acayip geliyor.7 yasindaki yegenim bile onu yikarken yada giydirirken mahrem yerini kapatmaya çalisiyor.koskoca adamlara banyodayken don verme sevdasi nedir anlamadim

Normal şartlarda, kendi evinizde dediğiniz doğru. Ama onların evinde, onların makinesinde çamaşır yıkayınca maalesef öyle olmuyor. Sizden önce makineden çıkarıp, katlayıp getiriyorlar. İyi niyetle yapıyorlar kendilerince.
Sizin de orada kalıyorsanız alışmanız gerekiyor bazı şeylere.
Anlayacak biriyse uyarın, benim eşyalarıma dokunma diye belki anlar.
Aynı şeyleri bizim evimizde de yapıyordu. Kendisinde anahtar vardı biz yokken her gün gelir her şeyimize dokunurdu. Bu yüzden de çok kavga ettik.
Mesela evlendiğimiz ilk gece bizimle kalmaya kalkması, evlendiğimizin sabahı biz yokken eve gelip bornozumuzu çamaşırımızı katlaması, çöplere kadar karıştırması, biz yokken gelip küveti fırçalaması, çamaşırlarımızı yıkayıp katlaması vs. Daha neler neler şok olmayın diye anlatmıyorum.

Bu son yaptığı hareket eski günleri hatırlattı nedense

Aynı şeyleri bizim evimizde de yapıyordu. Kendisinde anahtar vardı biz yokken her gün gelir her şeyimize dokunurdu. Bu yüzden de çok kavga ettik.
Mesela evlendiğimiz ilk gece bizimle kalmaya kalkması, evlendiğimizin sabahı biz yokken eve gelip bornozumuzu çamaşırımızı katlaması, çöplere kadar karıştırması, biz yokken gelip küveti fırçalaması, çamaşırlarımızı yıkayıp katlaması vs. Daha neler neler şok olmayın diye anlatmıyorum.

Bu son yaptığı hareket eski günleri hatırlattı nedense
Bunları yaz ama çünkü bunları yazmazsan millet sadece annesi kıyafet verdi diye kıskanmış diye anlayacak. Ona göre yorum yazacak.

Böyle bir hareket bana saygısızlık değil mi? Ben varken ona mı düşer çamaşır vermek?
Otursun kahvaltısını etsin onu ne ilgilendirir ki?
Çocuğunun bu kadar üstüne düşmesi çok rahatsız ediyor.

Bence değil çünkü onun evindesiniz.ne var oğlu sonuçta......ama sizin evde cekmeceleri karıştırıp alsa çok ayıp olur. Bence hata aramayın oğluna düşkün olmayan modeli yok bunlarin

kadın oğluyla ilgilenmeyi seviyor demmeki size yemek getiriyor oğluna hizmet etmeyi seviyor demmeki bence siz takıntı haline getrmişsiniz yaşlı insan sonuçta dert değil yani size alınan bir tavır yok ortada ana oğul ilişkisine karışmayın dert değil takıntı
ben onun kadar ilgilenemiyorum eşimle ondan fırsat olmuyor. Bütün gün dibimizde kendini bana zorla kabul ettirmek istiyor. İyi bir insan değil o yüzden haketmiyor

Ya ona bakarsaniz essek kadar adamin camasirini esinin hazir etmesi de yanlis. Annenin ki ne kadar sacmaysa esinki de o kadar sacma. Ne kiymetli la bu herifler don vermek icin yarisiyoruz.
Konu sahibi yukarıda yazmış. Konu basit bir don verme değil. Bu sadece patlama noktası olmuş. Kadın çöpleri falan karıştırmış.

Back