kayınvalidemin tuhaf davranışları

Siz kaynananızı sevmediğiniz için yaptığı hareket normal olsa bile gözünüze batıyor.

Tadilatın bitmesine daha çok varsa otelde falan kalın germeyin kendinizi.

çok abartıyorsunuz. ben anne evime gidince annem bana çamaşırıma kdar çıkarır o da onun evladı. doğurdu emzirdi kucağında uyuttu büyüdüğünü gördü. evlendirdi diye herşeyden elini çekmesi mi gerekiyor? ayrıca kalacak yeri yoksa ona evlat olarak bir yer salğamak zorundasınız ortada mı kalsın yoksa tabiki de sizde kalacak ne yapacaktı.
ben kayınvalidemi hiç sevmem ama bu kadar basit şeylere takılsaydım inan birbirimizi öldürmüştük. çok rahatsız oluyorsanız kalmayın orda eşiniz tek kalsın siz otelde kalın onlar da anne oğul biraz vakit geçirir.

Bazı kadınlar gerçekten çok tuhaf....
Eşini annesinden kiskanan bi model daha..
Ben sirtinin keselenmesinden veya çamaşır birakilmasindan rahatsız olmam ne var bunda ? Annesi sonuçta ...

sevmediğiniz için ne yapsa batıyor bence
benim kv eşimin çamaşırını verse aklıma gelmez böyle bişey :)

biraz sakin olun ve evinde kalmayın

Siz tuhaf davranışı olan kv görmemişsiniz.
Anne bu, kıskançlık yapmanızı gerektirecek biri değil ki. OĞLU'nun çamaşırını koymuş, çamaşırlarınızı katlayıp getirmiş. Sizinki bahane.

bana göre yanlış ben de uyuz olurdum ama şimdi burada sana yüklenirler
anası o anası diye

biz eşimle ailesine gittiğimiz zaman eşim dusa girecek olur mesela
biz senede bir kere gider max 2 gun kalırız

eşim benden çamasır havlu vs ıster dusa gırerken.
kv hemen kırıtarak gelir, ayyyyy ben veririm oğlumaaa, burdan giysin evden giysinnn burda da eşyaları var der:))
aman iyi sen ver derim.

gecenlerde eşim ailesine gitti ilk defa bensiz
benım yıkadıgım tüm gomleklerı tsortlerı hanfendı yenıden yıkamıs ( yıkanmıs seylerı yıkamıs)
ve hepsının beyazaların rengi sararmıs
eski gibi olmus
eşime dedim bu kıyafetlere ne oldu boyle dedım annem yıkamıs dedi.

öyle uyuz bir kadın ki,
biz sevgili iken eşimle otellerde kalırdık tatile giderdik
eşimin atletlerinin kol kısmı fare kemırmıs gbı yırtık olurdu
kıyafetlerının cogu ütüsüz olurdu

hatta eşim hep şikayet ederdi, işten eve gelıyorum annem bır kap yemek bıle yapmıyorum derdi

ama sımdı biz evlenınce annesi bize geldiğinde eşimin atletlerını gördü ütü masasında
ayyy bunlar ne dedi, ütülenecek dedim
ben oğluma hıc utusuz atlet giydirmedim dedi
Eline ütüyü aldı hepsını ütüledi.

bekarken ütü yapmayan kadın şimdi ütücü oldu.

Benim kv icraatte bize hıcbır fedakarlıgı olmamıs bir kadındır
eşimi aradıgında eşime sürekli sesin çok kötü geliyor, birşey mi var annecim der
eşim de yok der
yok yokkkk canın sıkkın senın der

hemen bana bir foto atıyorsun der annesi.

eşim de bazen atar bazen atmaz
atarsa eğer kvalide watsaptan yazar , ohhhhhhhhhhhhhhh şimdi içim rahatladı der.

çünkü eşim işkence görüyor benim tarafından kendi evinde
Düşüncesi bu sanırım

Anne oğlunu şu anda zincirle bağladım. Yazamaz desene bir kere

Çok abartmışsınız ne var verse yahu.. anne oğul onlar. Canından parça. Sanki komşunun genç kızı gelip vermiş gibi tepki gösteriyosunuz.. tamam bende hassasım da bu kadarı da çok abartı gerçekten.

ayyy evet benım kv kızıma memesını uzatıp alacakmı dıe merak emtıs ve bunu bana butunn iğreclıgıyle anlatmıstı daa kafamdan kaynar sular dokulmustu, ya ınsan kv'den soguyo ama bır hareketle degıl, o kadar akla hayale sıgmaz tavrıları oluyor kı, verılen ornek bazen ne var bunda dedırtebılır ama kesinlikle altından bı çok ıtıcı ornek cıkıyor...

bence sevmediğinizden ne yapsa batıyor. eşime de çamaşır falan vermem ben. kazık kadar adam banyoya girerken kendisi alsın bence çamaşırını. anası bir taraftan sen bir taraftan şımartmayın adamı yahu.

Anne oğlunu şu anda zincirle bağladım. Yazamaz desene bir kere
ya gören de çok düşünüyor sanır
biz evlenirken 3 ay boyunca ne eşimi ne beni aramadılar
evlendik 3 ay snr evimize geldıler

eşimin arabasının anahtarını ruhsatını sakladı , aylarca işlerimizi kolay halletmeyelım dıye vermeyen bir kadın bu

ben muhatap olmuyorum ki hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…