kayınvalidemin tuhaf davranışları

Son damla bu camasir olayi olmus iste.
Ama kaynanaya kizsan da unutma ki iş eşinde bitiyor. Eşin izin vermemeli.
Hoş, erkeklerde bazen anlamayabilir bukadar entrikalari bizim gibi.
Cok zor canim. Ama dedigim gibi gülüp gecmeyi dene. Ciddiye alinacak insanlar degil bu tür kadinlar. Hic cekmem diyorsanda bosanabilirsin. Kuzu kuzu anne ogul yasasinlar mutlu mesut. Belki hayirlisi olmadigi icinde cocugun olmuyordur suan. Sende yorumlarinda dökülüyorsun o yuzden seni anlamayanlar olmus..kimbilir daha neler vardir..
Hakkinda hayirlisi olsun

Çok üzüldüm gerçekten
Ama size değil kayınvalideye

Siz bence çoğu hareketini abartıp kendi kendinizi dolduruyorsunuz

Bu tavrınız yuzunden mi o psikolojik sebepler?
Hoşnutsuz bir insansınız

Kendileri aynı durumda olsa 2 gün çekmeyecek olan kişilerin yorumlarına aldırmayın bile. Ben sizi çok iyi anlıyorum ve çok haklı buluyorum. Allah sabır versin kvzedelere

vah vaaaah bacım kıyaman ya sana neler cekmıssın don yanında lafı edılmez ya sen butun bunları yasayıp dona mı taktın? Takma kuzum sen nelerı atlatmıssın don nedır kı bosver versın verıyrsa tek yakanızı bırazksında ay bu kaynana kac yasında ya bı koca bulsanızda yakanızdan dusse ya tek cocuk oluncada zor valla ya

Zamaninda altini aldigi evladina banyoya girip çamaşır bırakmış.O konu sorun bile degil.cahil olabilir hatali olabilir ama eşin de seni ve haklarini düzenini korumalı.
Korumamiş

Son düzenleme:
Eşiniz kendisi alamıyor mu, neden siz veriyorsunuz çamaşırlarını?

Tam bunu dusundum.
Acaba kocaya camasir vermek bir rituel de ben mi bilmiyorum dedim.
Yok illa biri verecekse de versin annesi iste ne guzel. İşi o yapiyor ben keyfime bakiyorum. Ne var ki bunda?

Bende arada kaynanada kalıyorum yeri geliyor o yıkıyor çamaşırı veriyor oğluna sofra kuruyor yeri geliyor ben yapıyorum buna takılmayın bence oğlu sonuç olarak benim annemin bana yaptığını onun annesi yapınca kötü mü oluyor

Valla ben 17 yaşındaki oğluma ne don veriririm ne kapısını çalarım 17 yaşındaki çocuk temizlenmesini de bilir çamaşırını da alır. Bornozunu giyer gider odasına çamaşırlarını giyer çıkar.Kv 33 yaşındaki adamın donunun niye peşinde anlamış değilim.
Ayrıca kv bencil menfaatçi biri uzak durun.Keşke ev falan almasaydıniz.Ayy bide zorla üstüne yaptırmış pes yani.Görüşmeyin bence.Benim kv gibi kötü bir insan işte
Bizim kv de sürekli bizden talepleri olur kurbanı ni alırız.Her sene ev değiştirmek ister beş kuruşsuz ev beyendiremeyiz.Bu evden de çıkmak istemiş eşimde taşınma depozito 150bin tutuyor var mi o kadar paranda çıkmak istiyorsun demiş.Oturdu oturduğu yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…