Kayınvalidemin ruhsal sıkıntıları var bence ve nişanı atmayı düşünüyorum?

Ben engellilerle çalışan bir öğretmen olarak -şuan çalışmasamda uzun süre severek yaptığım mesleğimi- bu genellemenize katılmayacağım. Pozitif duruşuyla bize moral depolayıp günümüzün iyi geçmesini sağlayan onlarca velim vardı. İnsanların hayatı çok değişiyor çocuktan sonra, hele özel çocuklardan sonra ama herkes hayata küsecek diye bir genelleme doğru olmaz. Ayrıca konu sahibi abladan sadece onunla iletişime girmeye çalışırken bile kv adayından nasıl ters cevap aldığını söylerken bahsetmiş. Terslenecek bir durum gibi görünmedi bana, sizi rahatsız eden ne oldu? Ben mi farkedemedim diye sorguladım kendimi.

İki ayda tanışıp evlilik düşünürseniz olay budur iste. Bu bir fragman bacım arkana bakarak topukları mi vura vura mabadina kaç

annesiylede evleniyorsun canım şimdiden böyleyse iş çiddiye binince tamamen daha kötü gidişat olur çok iyi karar vermen lazım benim eşiminde annesi baya sıkıntı ama allahtan eşim anlayışlı ben söylüyorum ona böyle böyle arada kalıyorum çoğu zaman keşke böyle olmasa ama

Hayattaki bu tuhaf erkekleri bulma azmine hayranım. tek amacın evlenmek olduğu için karşındakinde hiç bir kriter aramıyorsun sadece evleneyim mantığı ile yaklaşıyorsun ve sonuç bu oluyor. O aile tuhaf olabilir ama sen de onlardan aşağı kalır değilsin

balık bastan kokuyor ıste olmaz bununla . herkes kendı kafasına gore kısılerle evlenmelı o ınsanlarla akraba olacaksınız kafanıza uyuyor mu ? uymuyor degıl mı ? e o zaman bıtırmenız gerek
ılerıde duzelır ama nısanlım ıyı bırı dıye sakın dusunmeyın hııııccc oyle olmuyor

ayrıca 2 aydır tanıyorsunuz 2 hafta once sozlenmıssınız bu kadar hızlı gıtmeyın . bakın cok erken olmasına ragmen sıkıntılı oldukları cıktı ortaya, sozlenmeden once daha yakından tanısaydınız hıc sozlenerek zaman bıle kaybetmemıs olurdunuz .

Askerdeki sevgili, sarkintilik yapan komutani, simdi de baska biriyle nisanlilik ve dahi yuzuk atma... Benim bu tempoya aklim ermiyor.
Bende konularına baktım 2017 yılından bu yana 10 sayfa konusu erkek,evlilik ve aşk eski sevgili aslında siz evlilik odaklı yaşıyorsunuz bence siz de bir tedavi olunuz ve önce kendinize değer vermeyi öğrenin

Bende konularına baktım 2017 yılından bu yana 10 sayfa konusu erkek,evlilik ve aşk eski sevgili aslında siz evlilik odaklı yaşıyorsunuz bence siz de bir tedavi olunuz ve önce kendinize değer vermeyi öğrenin
Ve sayısız üyelik...

Beni rahatsız eden onun bir detay gibi verilmesi. Herkes aynı koşullarda / Psikolojide olamıyor maalesef . Bunu hiç yazmasaydı mesela ? Siz şimdi ne güzel kendini motive eden, umutları olan annelerden bahsetmişsiniz. İşin içindesiniz de. Cidden hiç tersi durum duymadınız mı ? Normal, sağlıklı evlada bakarken bile çok yıpranıyoruz. Özel evlat bakmak çok daha zordur.

Tabiki aksi durumlar var, sizin dediğinizde genele yayılamaz, benim dediğimde. Ben ablanın durumunu yazmasını, elbisesine neden kv karışıyor onu belirtmek için yazdı diye düşünmüştüm. Bugün empati küpüyüm maşallah bana.
çok yakın arkadaşımın engelli çocuğu oldu, herkesle iletişimine normal devam etti ama çocuğu hakkında hiç konuşmadan. Bi benle konuşurdu, yargılamadan yardımcı olmaya çalışacağımı, durumuyla empati yapabileceğimi bildiği için. Herkesin aynı olaya tepkisi bir olmaz, hatta herkesede tepkisi aynı olmaz.

2ayda tanıdığınız adamla nişanlanmak sizce normal mi? Bu adam manyak mı, deli mi, psikopat mi, ailesi nedir kimdir falan hiç mi arastirmadiniz, hiç mi sormadınız?

İnsan alacağı ev araba için bile, hadi onu geç çeyizine alacağı tabak tencereye bile daha çok dikkat edip daha çok zaman harcıyor. Kusura bakmayın ama aynı yatağı paylaşacağınız adam, ilerde çocuklarınızın babası olacak adam kimdir diye hiç mi merak etmediniz ya?

Kv normal değil bu belli ama siz de normal değilsiniz. siz de bu şekilde koca elden kaçacak gibi, yangından mal kaçırır gibi nişan yapıp evlenecektiniz. Tek amacınız bir an önce evlenmek mi?

Gerçekten tam bir ruh hastası, Allah yardımcın olsun. Umarım sözlün pasif bir ana kuzusu değildir yoksa evlenince de çok sorun yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…