- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
- Konu Sahibi SalakSacma
Şu kızı gibi seviyoru, tüm eşler söylüyor galiba. Benimkide sürekli bunu söylüyor. 25 30 sene sonra tanıdığın bi insanı, nasıl bi anda kızı gibi sevebilirsin. Başlarda insanın gözüne perde iniyor galiba. Benim gözüm ilk aylarda hiç açık degildi. 3 4aydan sonra dank etmeye başladı. Şunu bende anladım. Kadın evlilikte hem ekonomik hem psikolojik olarak güçlü olacak ve hayır demeyi bilecek. Yoksa çok ezilir. Bazı erkek aileleri ciddi şekilde problemli. Eşte destek degilse, o evlılık uzun ömürlü olmuyor.ya aslında sorun erkek ailelerinde değil biliyor musun sorun bizde eşimin annesi sürekli ağlar falan eşim bana bu baskıyı yapardı annem seni kızları gibi çok seviyor şunların aynısını söylerdi bende ilk ayda dank etti Allahtan ben çok kötü bir insanım annen gibi melek değilim beğeniyorsan böyle beğenmiyorsan kapı orda dedim. Burdaki hanımlara da tavsiye edince bazıları diyor ki sen sanki yapabilirdin yaptım valla. .Yine olsa yaparım sorun erkek ailesinde veya erkekte değil ezilirsen eziyorlar hemde salak yerine koyarak