Kayınvalidemin ruhsal sıkıntıları var bence ve nişanı atmayı düşünüyorum?

Allah aşkına olumlu tek birşey bile yok , siz iyi misiniz ? Ülkede erkek kıtlığı mı var

Ablasına birsey dememiş ki neden yukseldiniz anlamadım
Konuda neden belirtmiş ? Bir şey demesi lazım mı?
Hele ki engelli çocuğu olan bir kadının ruh hali ne kadar normal kalabilir ? Ben sinirleniyorum hanımefendi. Kılıkları tuhaf diyip sözlenmiş. Normal mi cidden ?

Aileden kimse gelmeyecek derken kiz tarafi neden diye irdelememis ayrıca herkes haksız kötü bi konuda ki kv mi haklı değil mi

ne yaşanmış olabilir ki tüm sülale ile küsler . bunu bi araştırmanız lazım bence .herkesle küsse demekki sorun bunlarda . bugün annem seni kıskanıyor der evlenince annem hep böyle bunu biliyordun büyütme uzatma der . başınızı yakmaya gerek var mı ?

Bu ruh hali başka birsey ya engelli cocuk yüzünden olduğunu sanmam .
Sonuçta her engelli cocuk annesi akrabaları ile küs değil sorun cocuk degil

Hım var mı engelli evladınız ? Öyle kesin yazmışsınız ki. Her halde sizin de var ? Yoksa bence bu kadar kesin konuşmayın. Kuzenimin oğlu engelli ve çocuktan sonra hayatı çok değişti. 3 yıla yakın kimseyle görüşmedi, psikolojik destek almaya başladı ve yeni yeni bizimle görüşüyor. Ben konuya başka yerden bakıyorum.

Ailesini tanıttım engelli oldugunu söylemeseydim elbise konusunda neden kv böyle dediğini anlayamazdınız değil mi ? Sadece ailesini tanıttım bahane bulmaya yer aramayın yine yaranız varda gocundunuz anlamadım?

sorun orada işte birşey demediği halde onunla sorunu olmadığı halde belirtmiş gereksiz bir bilgi.

Bende ilk başta kızının durumu yüzünden bu şekilde oldugunu düşündüm ama görümcem kayınvalideme göre çok normal bi insan inanınki

Ailesini tanıttım engelli oldugunu söylemeseydim elbise konusunda neden kv böyle dediğini anlayamazdınız değil mi ? Sadece ailesini tanıttım bahane bulmaya yer aramayın yine yaranız varda gocundunuz anlamadım?
Ya bırak allah aşkına. Hadi o kızı yüzünden öyle , sen ne demeye beğenmediğin insanlarla akraba olmaya kalktın. Kendin için ne diyeceksin? Meraklandım valla.

Sizinle tartışmak niyetiyle yazmadım gerçekten neden kızdiginizi anlamak için sordum .

Bende ilk başta kızının durumu yüzünden bu şekilde oldugunu düşündüm ama görümcem kayınvalideme göre çok normal bi insan inanınki
Yazma böyle şeyler güzel kardeşim. Görme , anlatma. Bak Rabbim aynını başına verir , ondan sonra başını oraya buraya vurursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…