Kayınvalidemin ruhsal sıkıntıları var bence ve nişanı atmayı düşünüyorum?

Onlarınki annede bizimki ne acaba. Erkek annesi olunca seviye falan atlanıyor galiba. Erkek annelerine gıcık olmaya başladım valaa
ya aslında sorun erkek ailelerinde değil biliyor musun sorun bizde eşimin annesi sürekli ağlar falan eşim bana bu baskıyı yapardı annem seni kızları gibi çok seviyor şunların aynısını söylerdi bende ilk ayda dank etti Allahtan ben çok kötü bir insanım annen gibi melek değilim beğeniyorsan böyle beğenmiyorsan kapı orda dedim. Burdaki hanımlara da tavsiye edince bazıları diyor ki sen sanki yapabilirdin yaptım valla. .Yine olsa yaparım sorun erkek ailesinde veya erkekte değil ezilirsen eziyorlar hemde salak yerine koyarak

Nişanıma gri bi pijamayla geldi bu normal mi

Vallahi şimdiden sorunlar varsa kaçın uzaklaşın hayat kısa kimse için kendinizi ateşe atmayın seçenek çok analar ne güzeller doğuruyor bile bile sıkıntıya atmayın kendinizi

Ama çok basite indirgemişsiniz. Nolcak ki engelli annesi olunca diye. Ben kızmadım, sadece bu konu öyle bir konu değil diye yazdım.
Siz yanlış anlamışsınız
Engelli cocuk sahibi olmak elbette ki çok zordur yaşamayan bilmez ama bu kadın tüm akrabaları ile küsmüş ve konu sahibi konuşmalarını yazmış kadının bu halinin tüm gunahini engelli evladının üstüne yıkamayız onu demek istedim.

Tamam da madem engelli olan kişiyle sorunu yok onu neden belirtiyor. Ne gerek var yahu ?

2 ayda ne ara tanıştın ne ara tanıdın ne ara ailesiyle tanıştın sevebildin onları ne ara aileleri tanıştırıp söz nişan yaptın. Sizden hızlısı mezarda. Siz martta evlenir, nisanda ayrılırsınız. Şimdi annesini haksız görüyo evlenince annesinin eteğine yapışacak. Bu hiç şaşmaz. Bir anda anacı oluveriyorlar.

Ailesini tanıttım engelli oldugunu söylemeseydim elbise konusunda neden kv böyle dediğini anlayamazdınız değil mi ? Sadece ailesini tanıttım bahane bulmaya yer aramayın yine yaranız varda gocundunuz anlamadım?

elbise konusu ne alaka?
beğenmemiş demek ki senin aldığını kızın engelli olmasıyla kv nin kendi beğendiğimi giydirmesi arasında gerçekten ne alaka kurdunuzda bizimde anlamayacağımızı düşündünüz

Beğenmemiş olabilir de söylenir mi yok başka beğendim ben onları giyecek diye. Normal biri söylemez yani , evet güzel der geçer.

Ayrıca kadın nişana gri pijamayla gelmiş, böyle bir kadın neyi beğenip beğenmeyecek yani allah aşkına

2 aya ne kadar cok sey sigmis diye dusundum ben okurken,

yani anladigim siz de nisanliniz da cok ailelerle ic ice olan / olmak isteyen kisilersiniz. Bu durumda ailelerin birbiri ile kaynasmasi sizin birbiriniz ile kaynasmanizdan daha onemli olabilir. Aileniz de zaten nisani atmanizi isteyecekler buyuk ihtimalle, cok da uzatmayin madem ki.

koşarak uzaklaş sakınnnnnnnn

Beğenmemiş olabilir de söylenir mi yok başka beğendim ben onları giyecek diye. Normal biri söylemez yani , evet güzel der geçer.

ben onu demiyorum.
bunu söyleyen kv imiş zaten.
görümcenin zihinsel engeliyle ne alakası var diyorum.
elbise meselesini anlayabilmemiz için belirtmiş ya zihinsel engelini.

ben onu demiyorum.
bunu söyleyen kv imiş zaten.
görümcenin zihinsel engeliyle ne alakası var diyorum.
elbise meselesini anlayabilmemiz için belirtmiş ya zihinsel engelini.
Yani konu sahibi herhalde zihinsel engelli kızı olduğu için, annenin de biraz öyle olduğunu düşünüyor ama ben de öyle düşündüm. Tabi ki her zihinsel engelli insanın ailesi öyle değil ama burda anlatılanlara, annenin davranışlarına bakarsak sanki annede de bir sıkıntı var gibi, hiç normal durmuyor.

bence sizin aileniz çevresinde bir araştırma yapsın derim ya da bir tanıdığınız
tüm sülale ile nasıl küsler mesela neden küsler?
bu beni korkutur

eşinizin hiç mi arkadaşı bişeyi yok düğüne katılacak?

çok çok iyi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…