Kayınvalidemin ruhsal sıkıntıları var bence ve nişanı atmayı düşünüyorum?

Siz de akıl sagliginizi kaybedersiniz net..Nisanliniza üzüldüm ama acimayin acınacak duruma duseceksiniz çok belli.

Şimdi atmak istemediğiniz yüzüğü evlendikten sonra atmanız gerekecek gibi duruyor...Bu tarz insanlarla sağlıklı ilişki kurabilmeniz çok zor hatta imkansız.Nişanlınız pasif gibi geldi bana.Ruh sağlığınızı düşünüyorsanız ayrılın.ha illa evleneceksezde en az 5 sene çocuk yapmayın

Hemen ayrılın mutlu da olmazsınız..Mutlu da edemezsiniz.

Başlığını okudum sadece at demeye geldim

Ailen haklı arkana bile bakmadan kaç nişanlın çok iyi bile olsa erkekler evlendikten sonra aile bağımlısı oluyor istisnalar vardır fakat kaide bozulmaz hem ailen onaylamış ise onlarin sözünu kulak arkası etme istersen gözlemle ama hemen evlenme fregmani izletmisler sana benden demesi ...

Bence sıkıntılılar

Nişanlın adına üzülüyorum evet onun sucu yok ama evlendıgınızde ki bu gördüklerin sadece fragman....Delirmek üzere kendını buldugunda sitem ediceksin eşine ve sana ne diyecek biliyor musun? " Baştan biliyordun ailemin böyle oldugunu ........." Bunu bılmek ıcın müneccim olmaya gerek yok..! degmez kiiiii dünyalar iyiside olsa nişanlın , diyor ya camdaki kız dizisinde " benim kızım sizin rehabilitasyon merkeziniz değil.."işte aynen böyle...Yol yakınken hayatını kurtar derim...

2 ayrı tanıştığınız kişi ile 2 hafta önce sozlenip martta düğün mu planlıyorsunuz?sonra evliliğim şöyle ,eşimi tanimamisim vs dersiniz.neden acele ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…