Kayınvalidemin ruhsal sıkıntıları var bence ve nişanı atmayı düşünüyorum?

Yol yakınken kaçarak uzaklaş. Şimdiden maaş soran daha farklı saçma sapan davranan ilerde neler neler yapar. Valla benim annem koca bulunur anne baba bulunmaz derdi ben anlamazdım. Ben kendim ailemi ikna ettim evlendim ailemin rızası yoktu sonra çok çok pişman oldum. Haa eşimden dolayı değil ama ailesinden dolayı pişman oldum. Keşke aşkmis sevgiymis düşünmeyip zamanında atsaydim yüzüğü. Neyse işte evlendikten sonra pişmanlığın pek bı anlamı kalmıyor. Elalem ne der diye düşünme seviyorum falan diye de düşünme. Daha iyisi daha düzgün olunca eskisi uçar gider. Sen biran önce kendini kurtar onlardan

gorgusuz birilerine benziyorlar. çok fazla sinirinizi bozmayın ama iyi dusunun. aileler de denk degil gibi. sakin ama sakin acele ettirmelerine izin vermeyin.

Evlenme canım bunlarla. Görgüsüz kendini yetistirmemis insanlar evlendikten sonra hiç çekilmez nişanlın nasıl ailesine höt diyebilecek biri mi?

Evladım 2 aydır tanışıyorsunuz 2 hafta önce sözlendim diyorsunuz yani daha 1.5 aydır tanıdığınız kişiyle sözlenmişsiniz. Elbette peri masalı olacak daha tartışacak vaktiniz bile olmamış ki?

Bunu nişanlınız kötü diye söylemiyorum.
Bu tip az görüşülüp ilişkilerin hızla ilerlediği geleneksel çevrelerde eş ailesi normalden çok ama çok daha önemlidir.

“X ailesi çok iyidir çok prestijlidir o aileden sana kız/damat bulalım” mantığı işler. Siz ise eş ailesinde sıkıntı yaşıyorsunuz.

Anne herkesle kavga ediyorsa kendisi sorunludur. Nişanlınız da “sen ne diyorsun anne düğünümde amcam dayım teyzem gelsin” diyemiyor.

Nişanlınızın gücü yoksa (ki yok ilişkide kimin baskın olduğu çok belli), o zaman bu kaynana ile ömür boyu birarada yapar mıyım diye düşünün.

Olmaz. Asla olmaz.

nişanlınla değilde annesiyle evleneceksin gibime geldi, bi kaynanayla evli olmak istemiyorsan derhal kaç

Etkilemek istemem ama şuanki durumun ilerde 2 3 ile çarp öyle olacak. Nişan atmak zor gibi geliyor insana millet ne der diye düşünülüyor ama evlenip boşanmak çok daha zor. Eş ne kadar iyi olursa olsun ailesi kötü olduktan sonra huzur mutluluk arama.

Yalnız konu sahibi çok şanslı kayınvalide evlilik için bu kadar acele edilirken kendini göstermeyi başarmış. Biraz sakin durup nikahtan sonra da yüzünü gösterebilirdi.

Yalnız konu sahibi çok şanslı kayınvalide evlilik için bu kadar acele edilirken kendini göstermeyi başarmış. Biraz sakin durup nikahtan sonra da yüzünü gösterebilirdi.
Teyzenin ruhsal veya bilişsel sorunları olduğu gün gibi ortada..o kadar kendini tutabilse etrafında 3/5 insan kalırdı...

Yani isterse karun kadar zengin olsun ya manyak çıkarsa iki ayda nisanlanmaya değil dışarda bı yere gitmeye cekinirim ben devir zaten çok kotu etraf psikopatla dolu

Hemen at.Nisanlin anasını babasını atacak değil arada kalacak adam büyük ihtimal sonra sizin aranızda açılacak.Nisanlina yazık ama sanada yazık bilemedim

Bence kaynana despot ve bencil şimdiden neler olacağını sana dayatacak evliliğin sorunlarla başlayacak oğluda hiç bir zaman seni haklı bulmayacak kızım berbat bir aile bu bulduğun herkes kötü de bir kayanan mi sütten çıkmış ak kaşık , nişanı at ruhsal bozukluk ilerde doğuracagin cocugundada çıkacak demektir birde onunla ölünceye dek ugrasacaksin demek aşk uğruna değmez nişanı at su bulanık

Yazik nisanliniza, ailesi elle tutulur değil, işin psikolojik yıpratıcı kısmı ayrı, ben evlenir de ilerde çocuk isterseniz kesinlikle genetik testleri yaptırın derim. Çünkü nişanlınız hariç kayınvalide ve görümce zıhınsel engeli gibi .

Evinde engelli evlatları olan anne babalar sert üsluplu agresif sinirli olabiliyor. Hem zihinsel hem fiziksel çöküyorlar.Kendilerini kapayıp kimseyi içlerine dahilde etmek isteyenleri de var.
Belki bana birsey olursa kötü davranirmi acaba diye kendine kurup oğlunun evlenmesini bile istemiyor olabilir.
Hemen evlenmeyin kisa süre biraz nişanlı kalıp gözlemleyin. Evet kimseyi terapi edemezsiniz a ne bileyim insna üzülüyor yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…