Kayınvalidemin eşimin yanında iç çamaşırıyla durması normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yok daha neler ya ... Annesi de olsa bu anormal bir durum. Bazı anneler ben doğurdum kızımın oğlumun her halini görebilirim düşüncesindedir, mahremiyet konusunda eksiktir beni de görebilirler diye düşünüyordur belki. Ama gerçekten nahoş bir durum. İnsan hiç oğlunun yanında öyle gezer mi ya 😳😳
Gezmiyor kadın üstünü değiştirmiş normal giyinme hızında.Gezmek ne?

Aşırı şekilde açık rahat giyinen bir insan olarak söylüyorum dekolte de giyerim şortta crop da. Ama iç çamaşırımı eşimden başkası göremez yani . Dinen deyip durmuşsunuz buna takıldım sizin dininize herkes inanmıyor uymuyor olabilir dinen demek yerine kişisel sınır olarak etik bulmadım ne alaka donunu südyenini rahat rahat göstermek ataeist de göstermez yani dinle alakası yok bunun saygı ve sınırla alakası var. Direk neden kv ile konuşmuyorsunuz ? Sadece eşinizin değil sizin yanınızda öyle durması da terbiyesizce bence ama sizin de eşinizin annesine yürüyeceği fikriniz var gibi de geldi bana :) yani zihniyetinizde tuhaf. Ne bileyim kv eşimin yanında üzerini değişse eyvah eşim anasını …. gibi düşünmem sadece sınır ihlali saygısızlık diye düşünürüm. Siz bildiğiniz ensest damgası vurmuşsunuz kocaya da güven yok neden evlisiniz ki?

Son düzenleme:
Ya ama bu normal değil ki benim aile yapıma göre değil tabi. Eşim zaten boy aynası bir tek orda diye oradadır eminim hep orda hazırlanır ama kadının ne diye orda soyunduğunu eşiminde kızacağımı bildiği halde durması beni sinirlendiriyor
Olayları abartıyor olabilir misiniz ? Siz nişanlıyken eşinizin aile evine gittiğinizde hem eşiniz hem de annesi boy aynası önünde üzerlerini değiştiler; siz de onları izlediniz anlamı çıkıyor yazdıklarınızdan.

Benim için normal. Aile birbirini karşı cins olarak görmüyordur. Annem de rahatça giyinir yanımızda ama öyle dolaşmaz tabi. Babamı da kardeşimi de iç çamaşırlarıyla gördüm soyunurlarken denk geldim ama gözümü dikip bakmadım. Hiç aklımdan karşı cins oldukları geçmiyor, onların da geçmediğine eminim. Birbirimize karşı nefsimiz yok yani. Hele annem yani, kardeşim ne düşünebilir ki annesi o. Abartı derecede sınırlar aşılmadığı sürece normal geliyor bana. Yani çırılçıplak dolaşmak ya da iç çamaşırıyla yanında oturmak gibi. Giyinen insana bakmazsın olur biter.

Yaptıkları ve söylemlerinden ötürü geçinemeyiz evet. Ahlaksızlık boyutunu ben değil din söylüyor bir anne göğüs hizası ve diz kapağı kapalı olması gerekiyor diyor bilmiyprım Ben çevremde kimsede böyle birşey görmedim bana o yüzden aşırı anormal geliyor
Anasının diz kapağından da tahrik olacaksa ölsün o herif, yarın öbür gün yatalak kalsa annesi altını değiştirmek zorunda kalacak belki. Kadın belki daha dikkatli olabilir bu konuda ama sizin zihniyet iğrenç ve sapıkça. Madem tuhaf karşılıyorsunuz böyle şeyleri, niye çocuk yaptınız o zaman?

Belki anne evlat oldukları için akıllarına sizin dusundugunuz gibi birbirleri hakkında cinsellikle ilgili şeyler asla gelmediği için dikkat etmiyorlardir? Belki sapık değillerdir de sadece dikkatsizdirler? Ben de evde ve sahilde babamı üstü çıplak, şortla filan defalarca gördüm ama hiç aklıma kötü şeyler gelmedi mesela, çünkü o benim "babam"... Ben asıl sizin zihniyetinizden korktum şu anda...
Yahu babani tisortsuz, sortla gormek tuhaf degil ki zaten. Anneni de sortla gorebilirsin, hadi ustunde diyelim crop falan bile olsun. Buradaki sorun baska. Sen sutyenle babanin yaninda dolasiyor musun ya da annenin. Sizin zihniyetinizden korktum cumlesi acayip basmakalip bi cumle. Ve o cumlenin yeri bu konu degil canim

Anasının diz kapağından da tahrik olacaksa ölsün o herif, yarın öbür gün yatalak kalsa annesi altını değiştirmek zorunda kalacak belki. Kadın belki daha dikkatli olabilir bu konuda ama sizin zihniyet iğrenç ve sapıkça. Madem tuhaf karşılıyorsunuz böyle şeyleri, niye çocuk yaptınız o zaman?
Evet benim nenem 1 yıl yatalak kaldı 120 kiloydu babamla annem altını değiştirdiler.
Babam kaç defa üstünü değiştirmiştir.
İnsan eşinin annesinin eşinden kıskanır mı yahu.

Biz 2 kız kardeşiz yaşlandıkça babami da bazen evde don atlet görebiliyoruz yani öyle gezmiyor ama mesela giyinirken tutup banyodan bisey alıyor koridorda kim var diye bakmiyor vs. Ben de evde herkesin onunde ust degistirmem ama assiri assiri da dikkat etmem aman beni don sutyen gormesinler diye. Mesela banyodan çıkınca banyoda ustumu giyinmem evde babam da olsa havluyla odama giderim yol ustunde havluyla gorurse bisey sorarsa cevap veririm vs. Tabi ki evde abuk sabuk çıplak gezmem norvecte saunaya beraber giren aileler gibi yani tabi ki anlatmak istedigim o değil. Bana çok garip gelmedi yaşlı büyük annesinin çocuğunun yanında üst değiştirmesi sonuçta çok mahrem bi yeri görünmeyecek. Bir de donla saatlerce gezmiyormus ki üstünü degistirirken kendi doğurduğu çocuğu adamdan saymayip kapıyı kapatmiyormus. Alışkanlığı öyledir ve düşünmemiştir diye düşünüyorum. Kaç yaşında kadının alışkanlığıni nasıl degistireceksiniz ki? Yani tutup da nudizm show yapmiyordur diye tahmin ediyorum sadece dikkat etmek aklına gelmemiştir.

Evet benim nenem 1 yıl yatalak kaldı 120 kiloydu babamla annem altını değiştirdiler.
Babam kaç defa üstünü değiştirmiştir.
İnsan eşinin annesinin eşinden kıskanır mı yahu.
Herkesin başına gelebilir, anne ve ya baba yatalak kalabilir. Çok insan var annesinin babasının altını temizleyen.

zihnen kapalı biri değilimdir ama herşeyin adabı var. Ben giyinirken annem oda kapısını çalmadan girdiğinde kıyameti koparırdım. Anam da olsa görmesine lüzum var mı ? kaldı ki bunlar ana oğul azıcık edep der susarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X