Kayınvalidemin eşimin yanında iç çamaşırıyla durması normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana göre bu çok yanlış olduğu için ben kendi ailemden görmediğim için aşırı tepki mi gösteriyorum diye sormak istedim.
Açıkçası bırakın tepki vermeyi, bana veya babama şöyle saçma bir sebepten böyle alakasız ve sapıkça minicik bir imada bile bulunan bir insanı asla hayatımda tutmam , hayatımdan atmadan önce de ağzını yüzünü indiririm. Net.

Kızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor

Bana göre hiç normal değil. Kim olursa olsun belirli mahremiyet olmalı. Ama seninde böyle saygısızca konuşup imada bulunman çok çirkin. Sana uymuyorsa düzgünce söyleyebilir veya konuşabilirsin. Ayrıca annesinden sanki herhangi biri gibi bahsetmende ayrı tuhaf.

Kızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor
Normal ya da degil diyemeyiz, onlara gore normal demek ki. Sizi ilgilendiren bir sey yok burda, esinizle niye kavga ediyorsunuz?

bır kadından bahsetmıyorsun bır komsudan kuzenden.. annesınden bahsedıyorsun.olayın arka planında baska bısı var. ondan beklerım kadın da kadın dıye bahsetmen sevmıyorsun saygı duymuyorsun anladık. ama ahlaksız goruyorsun besbellı...
Yaptıkları ve söylemlerinden ötürü geçinemeyiz evet. Ahlaksızlık boyutunu ben değil din söylüyor bir anne göğüs hizası ve diz kapağı kapalı olması gerekiyor diyor bilmiyprım Ben çevremde kimsede böyle birşey görmedim bana o yüzden aşırı anormal geliyor

Her ailenin yapısı ve dinamiği farklıdır. Bana göre "normal" değil ama herkesin normali de farklıdır. Burada eşinle kavga edecek bir durumda göremedim çünkü eşinin suçu ne? Annesi onun yanında iç çamaşırları ile dolaşıyor eşin değil.
Mesela şunu demesini beklerdim anne ben varım bekle çıkıyım öyle soyun…

Hayır annesinin yetişkin oğlunun yanında donla dolaşması normal değil. Ancak merak ettiğim şey onlara göre normal demek ki denilmiş. Siz babanızın yanında donla dolaşsanız eşiniz normal karşılar mıydı? Eğer ailelerinde bu durum normal bir şeyse sizin donla dolaşmanızı da normal bulması gerek o zaman.

Kıskanmak? Bu sorudan anladığınız kıskanmak
Bakın evlat anneyi öyle görünce bunu garipsiyorsanız farklı bir bakış açınız vardır. Yeri gelir evlat annenin babanın yanına girer duş aldırır, eşyalarını girdirir. Aklına gelmez insanın o tarz şeyler, şüphelenecek farklı türden bir şeyler varsa bilemem ama iç çamaşırıyla denk gelmesi çok absürt değil bana göre.

Beni görünce çıktı işte yada öyle denk geldi bilmiyorum
O zaman elestiri ya da suçlama yerine sizi anlaması icin böyle şeylere alısık olmadıgınızı ve sizi rahatsız ettigini tekrar tekrar konusacaksınız.Kızımın arkadası erkek kardeşinin yanında sütyenle uzanabiliyormus(bana tuhaf gelmisti)Benim kızım odası doluysa banyoda degisir ha ben özellikle tembih mi ettim? Hayır.Bazı ailelerde gercekten normal karsılanabiliyor kisiden kisiye de değişiyor demek ki.

Hayır annesinin yetişkin oğlunun yanında donla dolaşması normal değil. Ancak merak ettiğim şey onlara göre normal demek ki denilmiş. Siz babanızın yanında donla dolaşsanız eşiniz normal karşılar mıydı? Eğer ailelerinde bu durum normal bir şeyse sizin donla dolaşmanızı da normal bulması gerek o zaman.
Bu acıdan bakınca da kesinlikle dogru yorum.Her acıdan değerlendirip anlamaya calısıyorum konuyu okuyunca da düşündüm de anne oglunun yanında rahat ederken baba o sekilde kızının yanında gezse gercekten hepten tuhaf karsılanıyor afallamayan hic olmazdı net.

Yaptıkları ve söylemlerinden ötürü geçinemeyiz evet. Ahlaksızlık boyutunu ben değil din söylüyor bir anne göğüs hizası ve diz kapağı kapalı olması gerekiyor diyor bilmiyprım Ben çevremde kimsede böyle birşey görmedim bana o yüzden aşırı anormal geliyor

Bu diz hizasi vs olayi bana saçma geliyor. Demekki onlarada saçma geliyor.
Siz oğlunuzun önünde üstünüzü değiştiremezsiniz olur biter.

Öz annesinin diz kapağından , göğsünden tahrik olabilen bir adam gaaayet normal, çok ahlaklı , acayip dini bütün ama evladından dizini sakinmayan kadın cehennemlik ahlaksız gunahkar namussuz yani?... Bu mu sizin normaliniz?

Donla dolaşması normal değil ama zaten bu 7/24 olan bir durum değildir.
Belki ailelerinde normaldir. Bazi ailelerde anne memesine fazla anlam yüklenmiyor

Edit
Benim baba tarafından kadinlar mesela lap diye göğüsü cikartir bebeği emzirirler.
Odada kimin olduğunu önemsemezler. Anne tarafi biraz daha kati. Onlar örtü örterek emziriyorlar ama öyle odadan kaçmak, kayinbabadan saklanmak vs yok

Bu acıdan bakınca da kesinlikle dogru yorum.Her acıdan değerlendirip anlamaya calısıyorum konuyu okuyunca da düşündüm de anne oglunun yanında rahat ederken baba o sekilde kızının yanında gezse gercekten hepten tuhaf karsılanıyor afallamayan hic olmazdı net.
Böyle bir durumda eşinin vereceği tepki önemli. Eğer aynı şeyi eşi yapınca tepki veriyorsa demek ki adam anormal. He yok eşim de babasının yanında donla dolaşabilir benim için gayet normal diyorsa onlar için cidden normal bir şeymiş demek ki böyle yetişmişler denilebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X