- 30 Aralık 2009
- 4.160
- 15.780
- Konu Sahibi sharkliertyu
E bu işin yaşlılığı da varO ne yahu öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bu işin yaşlılığı da varO ne yahu öyle
Kızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor
Ben de ona işkillendim konu sahibinin aklından geçenler korkunç.Bu bana göre de normal değil ama sizin aklınızdan geçen şeyler çok daha korkunç. Bunun îmâsı bile benim için boşanma sebebi. İyi katlanıyor adam size.
Sizin ahlakınız dizle göğüs arasındaysa evet cok anormal. Bana göre sizin bu iğrenç fikirleri taşımanız ahlaksızlık.Yaptıkları ve söylemlerinden ötürü geçinemeyiz evet. Ahlaksızlık boyutunu ben değil din söylüyor bir anne göğüs hizası ve diz kapağı kapalı olması gerekiyor diyor bilmiyprım Ben çevremde kimsede böyle birşey görmedim bana o yüzden aşırı anormal geliyor
valla bazı anneler kız ya da erkek evlat ayırmadan, ya da komsu mudur yabancı mı sayılır demeden rahat olabılıyorlarKızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor
ayrıca katılıyorum, kadının yaptığı seyın kocası ıle ne alakası var ki yani.Her ailenin yapısı ve dinamiği farklıdır. Bana göre "normal" değil ama herkesin normali de farklıdır. Burada eşinle kavga edecek bir durumda göremedim çünkü eşinin suçu ne? Annesi onun yanında iç çamaşırları ile dolaşıyor eşin değil.
yahu eşin senın kızacagını nasıl bılıyorYa ama bu normal değil ki benim aile yapıma göre değil tabi. Eşim zaten boy aynası bir tek orda diye oradadır eminim hep orda hazırlanır ama kadının ne diye orda soyunduğunu eşiminde kızacağımı bildiği halde durması beni sinirlendiriyor
Bende kız çocukta yok.Sizin ahlakınız dizle göğüs arasındaysa evet cok anormal. Bana göre sizin bu iğrenç fikirleri taşımanız ahlaksızlık.
kendi annenizin yasıtı bır kadın ne olursa olsun ve esınızın annesıHayır canım böyle iğrenç birşey şahsen o kadından beklerim ama eşimden beklemem o zaman bu konuyu kendi anneme açmıştım annemde çocuğun suçu yok kafın hep böyle giyinip soyunduysa oda bunu görmüştür dedi babada bu mantıklı geldi zaten sadece eşime değil diğer oğlunun yanında da aynısı bir kere onun yanında da sütyenli gördüm
Sırt ayrı bir durum. Evet ergenlik çağından sonra hem anne hem oğul için namahrem durumu var. Ama sınırları var. Atıyorum anne atletli ya da diz kapağında işte donu var. Ama üstünü giyiniyor sorun yok. Şöyle düşün. Bikini şeklinde duramaz. Giyinemez , gösteremez. Diyelim oğlan boxserlı annesinin yanında pantolonunu giyindi. Sorun olmaz. Ama o şekilde dolaşamaz gibi.Annemle abim aynı sehirdelerdi.annemin sırtını hep abim keselerdi banyoda.
Anne oğula namahrem mi
aynı seyı dusundum oglum da mı yaniBende kız çocukta yok.
Yarının ne getireceği belli olmaz .
Dogurdugum oğlum bir atletimi giydiremeyecek mi eşi kızar diye
Yani teşekkür ederim. Sanki ben kilotla dolaştım gibi yorumlarHayır annesinin yetişkin oğlunun yanında donla dolaşması normal değil. Ancak merak ettiğim şey onlara göre normal demek ki denilmiş. Siz babanızın yanında donla dolaşsanız eşiniz normal karşılar mıydı? Eğer ailelerinde bu durum normal bir şeyse sizin donla dolaşmanızı da normal bulması gerek o zaman.
Kavgaları ayarlama enstitüsü anasının saçmalığını adama niye yüklüyorsun. Sanki oğlu demiş aç diye.Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam
o kadın dıyorsunuzHayır canım böyle iğrenç birşey şahsen o kadından beklerim ama eşimden beklemem o zaman bu konuyu kendi anneme açmıştım annemde çocuğun suçu yok kafın hep böyle giyinip soyunduysa oda bunu görmüştür dedi babada bu mantıklı geldi zaten sadece eşime değil diğer oğlunun yanında da aynısı bir kere onun yanında da sütyenli gördüm
Yaptıkları ve söylemlerinden ötürü geçinemeyiz evet. Ahlaksızlık boyutunu ben değil din söylüyor bir anne göğüs hizası ve diz kapağı kapalı olması gerekiyor diyor bilmiyprım Ben çevremde kimsede böyle birşey görmedim bana o yüzden aşırı anormal geliyor
Size bir soru sormuştum aslında. Siz babanızın yanında donla dolaşsanız eşinizin tepkisi ne olur?Yani teşekkür ederim. Sanki ben kilotla dolaştım gibi yorumlar