- 18 Ekim 2017
- 6.247
- 37.463
- 548
- 34
- Konu Sahibi karamellipismaniye
-
eşime bunu ilk anlattığımda çok ciddiye aldı. Bu onun için evlat ayrımı gibi bir şey. Eltim bana oturmaya geldi, ben de ona hassas tartıyı gösterirken hem kendi bileziğimi hem onunkini tarttım işte. Tamamen kötü niyetle…
Evet. Sadece abisine bilezik alınırken eşiöe de alınmış birebir aynı şekilde. Parasını kim karşıladı bilmiyorum. Ama bence kayınvalidem kendi bileziklerini vermeye kıyamadı. O yüzden eksik taktı, bence böyle.
Kocası farkında neyin ne olduğunun. Annesini haklı gördüğü için yengesini sevmiyor, hiçbi şey bilmediği için değil. Konu sahibinin her şeyi ortaya çıkarması (?!) hiçbir işe yaramayacak. Yaşasın görsün onu da.Daha sevgiliyken diğer oğlunun eşini size kötüleyen kadını seviyormuşsunuz. Değneğin ucu size değene kadar kayınvalidenizin yanındaymıssınız. Altın meselesi yada düğündekş destek durumu esit olsaydı eminim yine sorun olmayacaktı sizin icin. Kayınvalideniz eltinizi kötülemeye devam edecekti tek taraflı dinlemeye devam edecektiniz. Esinizde anasının ağzına bakıp sevmiyormuş yengesini. Size yapılan pozitif ayrımcılık isinize gelirken onlara yapılan maddi ayrımcılık zorunuza gitmiş. Ne denir ki. Bi bardak su içersiniz artık.
Siz daha sevgiliyken sevgilinizin annesiyle oturup kadının evli gelinini çekiştirmesini dinleyip elticilik oynamaya kalkmışsınız.
Vardığınız nokta da elalemin evini temizleyip yemeğini yapmak olmuş. Bence çok da iyi olmuş.
Bundan sonra kimsenin lafıyla kimseye bilenmemeyi, yaranmak için saçınızı süpürge etmemeyi öğrenmişsinizdir herhalde.
Hassas tartıyı gösterirken kadının bileziğini nasıl tarttınız onu da hiç anlamadım.
6 sene önce takılan bütün bilezikleri hala kolunda mı gezdiriyor kadın? Üzerine hiç mi yenisi eklenmedi ya da satılmadı?
Kolundaki şeyi nasıl çaktırmadan tartabilirsiniz ayrıca? Çıkarıp verdiyse tarttığınızı da biliyordur zaten. Başka ne amaçla çıkarabilir ki?
Bu kısım hiç de anlattığınız kadar masum değil bence. Anlattığınız şekli de masum değil zaten ama olayın gerçekleşme şekli çok daha kötü gibi geliyor bana.
Bence elti ile konuştular kadın bilezikleri getirdi birlikte tarttılar ya. Ama kimseye söyleme dedi ortaya çıkarsa gizli yaptım dersin muhabbeti döndü. Ondan bize de böyle anlatıyor :)
Cunku kkda herkes her seyi oldugu gibi, tum seffafligiyla anlatir haklisin karsim.Aklıma geldi ama bize niye böyle anlatsın diye düşünüp vazgeçmiştim bu fikirden
Öyledir belki de.
O zaman elti vurdu gol oldu.Bence elti ile konuştular kadın bilezikleri getirdi birlikte tarttılar ya. Ama kimseye söyleme dedi ortaya çıkarsa gizli yaptım dersin muhabbeti döndü. Ondan bize de böyle anlatıyor :)
Cunku kkda herkes her seyi oldugu gibi, tum seffafligiyla anlatir haklisin karsim.
Sen yenisin galiba ahshdhhf
Aklıma geldi ama bize niye böyle anlatsın diye düşünüp vazgeçmiştim bu fikirden
Öyledir belki de.
Sonra kocasına da anlatırken inanılacak mı denemesi dkdkdkkd
Olayin kendisi cok mantikli oldugu icin hala mantik aramana duygulaniyorum. Hayat seni uzer ahshd halbuki zorbalaman lazimdi ahshddhBu öyle bir şey değil ki. Bir şeyleri gizlemenin bir mantığı olur.
Sinsi bi şekilde gizli gizli tarttım demek eltimle el ele verip tarttık demekten nasıl daha iyi olabilir
Tanınmamak için desen, kaç kişi hassas terazide altın tartıp kocasını fişfikleme planı kuruyordur? Elti detayı neyi değiştirecek?
Tanıdık birisi okursa eltimin başı derde girmesin diye mi öyle anlattı yani? E kendisi kayınvalidesine saydırıp durmuş. Tanıyan biri çıkarsa eltiden daha büyük problemleri olur.
Cık ikna olmadım. Hiçbir mantığı yok.
Hiçbiriniz taktik bilmiyorsunuz :))))Bence elti ile konuştular kadın bilezikleri getirdi birlikte tarttılar ya. Ama kimseye söyleme dedi ortaya çıkarsa gizli yaptım dersin muhabbeti döndü. Ondan bize de böyle anlatıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?