Kayınvalidemin eltime fazla altın takması ve ana kuzusu koca

Kayinvalidelerin klasik taktigidir eltileri birbirine dusurmek hele ki birinden faydalanamiyorsa digerinin etinden sutunden yararlanmak icin sizde bu oyuna gelmissiniz yani sizede ayni gramda bilezik taksaydi hizmetcilige devam mi edeceksiniz eltiniz akilli kadinmis ezdirmemis kendini birakin esinizi kusmez o annesine kusse bile 2 gun sonra barisir o siz kendinizi geri cekin bekarken anneniz ust uste iki is verse kiyameti koparirsiniz elin kadinina yaranmak icin herseyi yapmissiniz
 
Aman ne uğraşacaksin bunlarla eşin sanki annesini atıp seni tutacak boşver ve artık gidip temizlik yemek yapma mesafeli ol. Ne gerek var hizmetçilige
 

Ee napıcak sanıyorsunuz, anasının karşısına geçip hesap falan mı soracak sen nasıl karıma eksik altın takarsın, ne demek altınlarımdan tamamlamak istemiyorum diye? Günün sonunda eşinizin üzerine yapılacak olan ev araba parasının üstüne katılacak o bilezikler yani, boşu boşuna ne eşle kötü olun ne kaynana ile, ne de eltiyi kayınçoyu kendinize güldürün. Boşverin gitsin.
 
Kocası farkında neyin ne olduğunun. Annesini haklı gördüğü için yengesini sevmiyor, hiçbi şey bilmediği için değil. Konu sahibinin her şeyi ortaya çıkarması (?!) hiçbir işe yaramayacak. Yaşasın görsün onu da.
 
Yani oğlunun eşini kötüleyen kayınvalidenin sizi el üstünde tutacağını mı düşündünüz? sizin ne farkınız var ki?
Altın konusu olunca birden gözünüz açılmış :)
Eşinize bu konuyu daha da açmayın bence çok kötü bir pozisyonda gözükürsünüz.
Yani bir de yok bana az altın takıldı yok ona çok takıldı muhabbetleri çoook bayağı.
 
Siz daha sevgiliyken sevgilinizin annesiyle oturup kadının evli gelinini çekiştirmesini dinleyip elticilik oynamaya kalkmışsınız.
Vardığınız nokta da elalemin evini temizleyip yemeğini yapmak olmuş. Bence çok da iyi olmuş.
Bundan sonra kimsenin lafıyla kimseye bilenmemeyi, yaranmak için saçınızı süpürge etmemeyi öğrenmişsinizdir herhalde.

Hassas tartıyı gösterirken kadının bileziğini nasıl tarttınız onu da hiç anlamadım.
6 sene önce takılan bütün bilezikleri hala kolunda mı gezdiriyor kadın? Üzerine hiç mi yenisi eklenmedi ya da satılmadı?
Kolundaki şeyi nasıl çaktırmadan tartabilirsiniz ayrıca? Çıkarıp verdiyse tarttığınızı da biliyordur zaten. Başka ne amaçla çıkarabilir ki?
Bu kısım hiç de anlattığınız kadar masum değil bence. Anlattığınız şekli de masum değil zaten ama olayın gerçekleşme şekli çok daha kötü gibi geliyor bana.
 
Klasik Türk kızı. Evlenmeden önce canım annem. Evlendikten sonra elalem
Biz bu filmi seyrettik. Varoş varoş işlerle uğraşmayın. Burnunuz boktan kurtulmaz. Mutlu huzurlu bir yuvanız olsun istiyorsanız bu konuları kapının dışında bırakın. Eşinizle ikiniz bir ailesiniz kv ve elti ile değil.
 

Bence elti ile konuştular kadın bilezikleri getirdi birlikte tarttılar ya. Ama kimseye söyleme dedi ortaya çıkarsa gizli yaptım dersin muhabbeti döndü. Ondan bize de böyle anlatıyor :)
 
Bence elti ile konuştular kadın bilezikleri getirdi birlikte tarttılar ya. Ama kimseye söyleme dedi ortaya çıkarsa gizli yaptım dersin muhabbeti döndü. Ondan bize de böyle anlatıyor :)

Aklıma geldi ama bize niye böyle anlatsın diye düşünüp vazgeçmiştim bu fikirden
Öyledir belki de.
 
Cunku kkda herkes her seyi oldugu gibi, tum seffafligiyla anlatir haklisin karsim.
Sen yenisin galiba ahshdhhf

Bu öyle bir şey değil ki. Bir şeyleri gizlemenin bir mantığı olur.
Sinsi bi şekilde gizli gizli tarttım demek eltimle el ele verip tarttık demekten nasıl daha iyi olabilir

Tanınmamak için desen, kaç kişi hassas terazide altın tartıp kocasını fişfikleme planı kuruyordur? Elti detayı neyi değiştirecek?
Tanıdık birisi okursa eltimin başı derde girmesin diye mi öyle anlattı yani? E kendisi kayınvalidesine saydırıp durmuş. Tanıyan biri çıkarsa eltiden daha büyük problemleri olur.

Cık ikna olmadım. Hiçbir mantığı yok.
 
Ben evlendim bana bilezik takıldı. Eşimin erkek kardeşide evlenecek ona kaç tane takacaklar yok kaç gram takacaklar umrumda bile değil. Konusunu dahi açmam bana ne ya.
Fazla takarsa o an öyle yapmak istemiş der geçerim. (Muhtemelen fazla takılır çünkü biz evlenirken durumları pek iyi değildi şimdi topladılar)
Bunu sorun edip eşimle hiç tartışamam valla. Bir bilezikle değer ölçmüyorum ben. İçlerinden gelip düğünde hediyemizi vermişler bu kadarı kafi.
 
Kayınvalide göründüğü gibi bir değil ama siz de değilsiniz çok maddiyatçısınız söylediklerinizin aksine zaten iki lafınızdan biri maddiyat. Ayrıca ben kayınvalideme gitsem yemek yapmıyor diye söylenmem bizden yaşlı kadınlar işleri bizden beklemesi normal. Siz de çok iyi niyetli değilsiniz yani.
 
Olayin kendisi cok mantikli oldugu icin hala mantik aramana duygulaniyorum. Hayat seni uzer ahshd halbuki zorbalaman lazimdi ahshddh

Hassas terazi onemli.
 
Bence elti ile konuştular kadın bilezikleri getirdi birlikte tarttılar ya. Ama kimseye söyleme dedi ortaya çıkarsa gizli yaptım dersin muhabbeti döndü. Ondan bize de böyle anlatıyor :)
Hiçbiriniz taktik bilmiyorsunuz :))))
Tartıyı ortaya getiriyorsunuz, tartı sahibi önce kendine ait bir şeyi tartıyor, aynı cinsten birkaç şey daha tartıp niye gramajları farklı çıkıyor deyip merak uyandırıyor, karşı tarafta çıkarıyor koldan bileziği benimkini de bir tartalım diyor, bunu kilo merakından dolayı yapan hatunlar oluyor, anlamadan kendini baskül üzerinde buluyorsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…