Kayınvalidemin eltime fazla altın takması ve ana kuzusu koca

Kadın sizi k****da don lastiği gibi sallamış.
7 sene tanışıklıkta kv ne gidip tencere tencere yemek, temizlik vs yaparsan kadın tabi ki bunu yapacak sana.
Ortadoğu coğrafyasının talihsiz bir ülkesi olacakken Atatürk gibi bir adam çıkıp bizi o çukurdan çıkardı ama aile evlilik işlerinin %85 şi bu leşlikte.

Eşine neyi ispatlayacaksın, gerçekleri kendin öğrenmişsin mesafeni koyar, eltine gitmek istersen gidersin kvnin seni robot gibi yönetmesine izin verecek kadar sığ değilsindir.

Şu gelinlik olayı önemli bi konudur.
İçinde kalır bazı şeyler.
Senin için önemli ise neden 2. El gelinliği kabul ettin, bu senin hatan.

Minimum harcama, her türlü en düşük bütçe harcama sizi daha sonra mutsuz edecek ise kabul etmeyeceksiniz.
Evleneceklere ders olmalı bu konular.

Eltiden gizli onun bileziğini nasıl tarttınız çok merak ettim. Yani gizlice odaya sızıp bileziği bulup, yanınıza aldığınız hassas terazi ile mi tarttınız? Aklıma ilk gelen senaryo bu oldu.
Ahahahha hayır çok daha kötü, bize geldi oturmaya, tatlı tarifi istedi. Ben de o tarif için tartı gerekiyor dedim, tartıyı ona verecektim tatlıyı yapması için. Tartıyı çıkarttık, ben kendi bileziğimi koydum öylesine o da benimkini de tart dedi

Kaynana kıdemli kaynana, iki kumanın gemisi ortak yürürde iki eltinin gemisi yürümez mottosuyla damardan girip, eltinin arkasindan sallayip sallayip sizi seviyormuş gibi davranmış.
Sizde ortada malum bir elti var kaynanayı yanına alan kazanır tecrubesizligiyle kaynanamda kaynanam demişsiniz.
Kaynana mutlu tabi, elti savaşları başlatmıs gelinin birine gaz vermiş yemekler yapılıyo çay corba önüne geliyo oh mis.
Kaynana -1 Gelin - 0
kaynananızın gerçek amacını gördüğünüze göre hiç bir kaynananın gelinini yada damadını öz evladı gibi sevmeyeceğini kendi isteklerini yaptırabılmek icin zafere giden yolda her sey mubahtır diyip oyle davrandigininida anlamis olmuşsunuz.
Kime ne kadar takacağı kaynananin kendi bilecegi iş, belki o dönem vardı sonrasinda alamadı malum piyasalar belli.

Evettt çok haklısınızz. Kör cahillik, şaşırıyordum zaten herkes kaynanasını sevmiyorken benim aram nasıl bu kadar iyi diye
Herkese eşit şekilde çok çok öncesinde takılacak altınlar alınmış, zamanı gelince sadece numara ve model değiştirdik biz.

Ee naptin konu sahibi? Esine annesinin gercek yuzunu gosterdin mi fotografli kanitlariyla
Ahahahha hayır ya psikolog araştırıyorum ama eşim konuya hala takık durumda, ben zaten eşimin karakterini, paraya düşkünlüğünü bildiğim için bu fikir mantıklı gelmişti. Ama herkesin söylediği gibi sonuçta annesi…

Eltinizin bileziğini nasıl aldınız ve nasıl tarttınız?
Bazı insanların nasıl bu kadar cesaretli olduğuna inanamıyorum, yakalansaydınız hırsız damgası yerdiniz.

Üstte okudum tarifle tartmışsınız, bir tane mi bilezik var anlamadım

Kaç gr fazla takmış merak ettim

Aşkım bilezik modeline göre ya hani gramı, bi tanesi 10 gramsa diğerleri de öyle oluyor. Bir tanesini tartıp çarpma işlemi yaparak bulabildim kolayca

Bir bardak soğuk su için.Olan olmuş eşinizin asla fikri değişmez. Olan size olmuş.

Kaç gr fazla takmış merak ettim
25 gram
Bir bardak soğuk su için.Olan olmuş eşinizin asla fikri değişmez. Olan size olmuş.
teşekkğr ederimmmm, ya altın umrumda değil ben sadece eşim değişir diye düşündüm. Aslında biliyor musunuz konunun dile gelmesi bile biraz olsun işe yaradı. Zaman ne gösterir bilemem ama şu anlık benim için bu konu kapandı ama eşim şüphelendiği için araştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…