Kayınvalidemin eltime fazla altın takması ve ana kuzusu koca

Sana helal olsun Vala tebrık ettim

iki kadınla da mesafeni koy ve kıyası bırak
kıyası bırak çık oradan
ikisinden biriyle de taraf olma
sen tek başına bir taraf ol ve sessiz kal
zaten olay başlamış ve taraflar öğrenmiş
olayların gelişimini tepki vermeden izle sadece
ne kadar sürerse sürsün sadece izle
senin bu olaya dahil oldukça fayda göreceğin bir durum yok
tepkisiz kalır ama izlersen hayat sihrini gösterir

Arada ne kadar fark var? Eltin düğünde takılan bileziği kolunda mi takıyor? Yıllar içinde kendi eklemiştir belki.
Tüm bunların dışında kv evine gidip niye iş yapıyorsun? Madem bu kadar gelenekselcisin bari kız tarafının bir şeyler aldırma geleneğini de uygulasaydin. Kendi zararına olan gelenekleri devam ettirip diğerlerine ayıp vs demişsin. Kv uyanık ama sende de enayilik var kusura bakma.

Diğer gelini sana çekiştirirken okey.
Seni daha çok sevdigini sanarken de okey.
Sana daha fazla takilsaydi ona da okey.
Ama eltine fazla takıldığını öğrenince no!
Hemen Doğrucu Davut kesilmeye başlamışsın ama eşinin zerre umurunda olmaz.
Çok komiksiniz gerçekten, utanmadan gitmiş gramına kadar tarttirmis hesap soracağınızı sanıyorsunuz.
Gelinim bana bununla gelse sen kim köpek derim..
Baştan iyi gelini oynanayim diye her türlü saçmalığı kabul edip sonra pişmanları oynamak cok cahilce.
Yapmasaydıniz bu kadar işi gücü.
Yaparken de amacınız fazla sevilmekti zaten., elinizde patlamış.

Eltine caktirmadan nasıl bilezigini alıp tarttin anlayamadım. Ve ne kadar fark olabilir ki? En fazla farkedilmeyecek 2-3gramdir. Eşine bahsetme bile küçük dusurursun kendini. Zoruna gittiyse sende ona göre muamele et.

Sizin gibi insanlar evlerden ırak siz aileyi birbirine düşürmenin planını yapıyorsunuz yazık ne kötüsünüz

9 ay karnında taşısın büyütsün evlendirsin bir bilezik için silecekse annesini sizi de harcar o herif neden mi emeğe kıymet vermeyen birisi sizi aldatır döver söver ne kadar materyalist bir insansınız yahu şeytan a uydum der geçer şimdi halbuki şeytan bile sizin gidilersen masum kalır

Ay ne komik insanlarsınız ya ikinize de bir gram bisey takmazdım gidin öpün kv’nizi adam yerine koyup yine de taktığı için
Temizlik yemek vs de yapma. Yani bu nasıl akıl tutulması hayret.
Gizlice tarttığın bileziği eşine söylediğinde dua et eli uzun bu alır çalar diye damga vurmasınlar. Kocanın çok takacağını düşünme suçlu sen olacaksın

Kv akıllıymış. Seviyor ayağına hizmetçilik yaptırmış. Siz akıllı olup yapmayacaktınız.
Ayrıca cebinizde hassas teraziyle gezmek de garip yani. Eltiye/abiye takılan gramıyla eşinizi anasından soğutma planınıza ne desem bilemedim. Başarısız. Üzgünüm.

Eltinin bileziklerine nasıl ulaşıp tarttin ?

Boş işlerle uğraşma.bosver, mesafe koy arana, gidip gidip işlerini yapma mesela, ben de hicbirsey istemedim eşim kendisi yaptığı için nasil yapabildiyse öyle yaptı, kaynımda herkes yaptı birşeyler, takisindan eksik parçaları ben ikna ettim eşimi gittik aldik, umurumda da değil eltiye ne yapılmış ne edilmiş, kapımı kapatınca ben eşimle ilişkiye bakarım. Bunları kafana takar durursan huzurun olmaz. Bı sıkıntı sinsilik seziyorsan mesafe koy geç yani, neyi düşünüyorsun, eşin zart diye soğuyacak mi annesinden zannediyorsun, dikkat et bu yolda böyle hesaplarla kaybeden sen olma

Ortaya çıksa ne olacak?

11 yildir evliyim eşimin ailesi bizi gotune takmıyor ama eşim onlara ölüp bitiyor.ilk zamanlar bunu kaldıramaz kavga ederdim eşimle.sonra anladım ki en iyisi hiç bulaşmamak çünkü erkekler her zaman aileyi affediyor.esim napiyosa yapsın beni karıştırmasın yeter.soz verdim kendime ne ailesi ile ilgili tek laf ediyorum ne başka bişey.tabi alanıma girerlerse eşimi bile tanımam benim bahsettiğim boşuna eşinize anlatmayın.erkekler herşeyi unutup aileye bağlı oluyor.bi bakacaksınız sizi suclamis

Kayinvalide fena elti fena sen hepsinden fena. Seytanin aklina gelmez bilezigi tartmak. Gidip daha yemek yapmayin temizlik yapmayin mesafe koyun. Eltinizlede ayni şekilde

Tamam kaç gram fazlalık var?

6 yıl önceki altın fiyatları ile şimdiki fiyatlar üzerinden kıyas yapmanız çok bencilce. Ayrıca istemediğiniz şeyileri almadılar yapmadılar diye kimseyi suçlayamazsınız. Zaten yıllardır birlikteymişsiniz sevip evlenmişsiniz. Evlenir evlenmez adamın annesini kötülemek falan cok kötü niyetli işler bana göre.

"bana ne, ben istemem, bohca da istemem, altin da istemem, ikinci el gelinlik alayim, yeter ki 9 senenin sonund artik alsin beni" modunda gecirmissiniz zamaninizi. azin da azina razi olmussunuz.
evlenip zafere erişince gözünüz kalmis.
kaynananizin takacagi altina gozunuz kalacaksa isteseydiniz. 9 senenin sonunda koca kacmasin diye her denene he demissiniz gibi geliyor buradan bakinca.
ayrica 6 sene önceki altin fiyati/ulasilabilirligiyle bu sene bir mi?
6 sene onceki dugunlerde gram almaya utanırdı insanlar simdi yarim gram takiyorlar.
bence hesabiniz yanlis ve sacma
kendiniz istememissiniz, kendiniz azin da azina razi olmussunuz
elin sucu yok

Benden 15 sene önce evlenen eltime 10 takıldı bana 2-3+ ev verildi. Gidip 7 bileziği istiyim bari dkdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…