- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
Kv kizip evinizi terketmeniz cok sacma olmus kusura bakmayin. Diger konularda ise sizin kv ile benimki arasinda nedense cok benzerlik gordumSezeryanla dogum yaptim esim o gun fenalasti eve gonderdik kv yanimda kaldi hastanede. Sabaha kadar horladi yemek geldiginde tepsiyi kitliktan cikmis gibi onune alip karnini doyurduktan sonra aklina onume birseyler koymak gelirdi. Ertesi gun annem geldi bana bakan hemsire anneme kaynanami gostererek abla bence bu gece siz kalsaniz iyi olur dedi kaynanam o sirada yine uyuyordu. Insan gulsemi aglasami bilemiyor. Oglum iki yasinda bugune kadar bir altin disinda bir cop almadi torununa. Aldigi altin icinde oglunu tembihledi onu bozdur borcunu ode diye. Onceleri bende cok kafama takardim simdi tinlamiyorum. Onunda yapisi oyle demekki kalkip onun kisiligi yuzunden keyfimi bozamam artik
Kv kizip evinizi terketmeniz cok sacma olmus kusura bakmayin. Diger konularda ise sizin kv ile benimki arasinda nedense cok benzerlik gordumSezeryanla dogum yaptim esim o gun fenalasti eve gonderdik kv yanimda kaldi hastanede. Sabaha kadar horladi yemek geldiginde tepsiyi kitliktan cikmis gibi onune alip karnini doyurduktan sonra aklina onume birseyler koymak gelirdi. Ertesi gun annem geldi bana bakan hemsire anneme kaynanami gostererek abla bence bu gece siz kalsaniz iyi olur dedi kaynanam o sirada yine uyuyordu. Insan gulsemi aglasami bilemiyor. Oglum iki yasinda bugune kadar bir altin disinda bir cop almadi torununa. Aldigi altin icinde oglunu tembihledi onu bozdur borcunu ode diye. Onceleri bende cok kafama takardim simdi tinlamiyorum. Onunda yapisi oyle demekki kalkip onun kisiligi yuzunden keyfimi bozamam artik
Bende ikinci dogumumda yanima sokmamayi dusunuyorum kendisini. Ise yaramayacaksa otursun evinde.gelinler doğurunca kaynanalara uyku basıyor zaar, bende 3 gün yatmıştım hastanede, annemle birlikte o da kaldı. Kanepeyi zaptetti, yemin olsun gece gündüz hor hor uyudu kadın. Sinirden annemle gülüp durduk. Annecazım yorgunluktan bi hal sandslye tepesinde tünedi 3 gün. Ama 2.doğumumda hastaneye sokmadım bile kadını, 2.bir kez kaldıramazdım
gelinler doğurunca kaynanalara uyku basıyor zaar, bende 3 gün yatmıştım hastanede, annemle birlikte o da kaldı. Kanepeyi zaptetti, yemin olsun gece gündüz hor hor uyudu kadın. Sinirden annemle gülüp durduk. Annecazım yorgunluktan bi hal sandslye tepesinde tünedi 3 gün. Ama 2.doğumumda hastaneye sokmadım bile kadını, 2.bir kez kaldıramazdım
Benim kv altin bile takmadi torununa))))
Kv size karsi nasilsa siz de oyle olun.
eşinizle konuşup baştan ayarlayın işinizi, yoksa duygu sömürüsüyle araya kaynayıverir. Gerçi benimki ağlasa da getirmedi eşim eve gelcez zaten ne gerek var dedi. Ama ilk doğumumda boşanıyoduk nerdeyse ondan sebep yaklaştırmadı oğlu bile.Bende ikinci dogumumda yanima sokmamayi dusunuyorum kendisini. Ise yaramayacaksa otursun evinde.
Evi terkedip 4 ay eşinizle ayrı mı yaşadınız orasını anlamadım ,yani eşiniz bebekleri görmedi mı bu süre zarfında?
Hamileyken ben sana bakamam, cagir anneni yurtdisindan gelsin sana baksin dedi))) Annem izin alip yurtdisindan geldi bana ve bebegime bakti)))) Doguma giderken bile kahvaltisini hazirlayip onune koyup gitmistim)))Biz en azından 2 küçük altınla kurtarmışız beterin beteri var desenize. Ya takmasınlarda insan gibi davransınlar bir zahmet saygı olsun azıcık.
lohusadan daha lohusa oluveriyorlar :)Tebbessüm ederek okudum :) demek ki doğumu onlar yapıyor demek ki çok yoruluyorlar kendilerini uykuya teslim ediyorlar. 2. doğumuzunda iyi yapmışsınız :) tebrikler
Yavrularınızı Allah bağışlasıni belli ki çok yıpranmışsınızdır ama gavura uyup da oruç bozulmaz.
Evi terk etmek en en son çare olmalıydı.
Ama eşiniz de pasif kalmış.
İlla ki böyle olmayı istemezdiniz kv den uzak kaçın.
Bazen doğru kararlar veremiyoruz ne yazık ki ! hata yapabiliyoruz bunu ancak zaman içerisinde anlıyoruz. Uzak duruyoruz zaten o sadece çocuklarımın babaannesi ve şuanda bakıyor ve eşimin annesi saygı duyuyorum o saygısını kaybetmiş olsada ben beni yetiştiren anne ve babamın bana öğrettiğini yapıyorum saygı duymak sevmesemde saygı duymak her insanın karakteri farklı ama evliliğimin 5. yılında ve doğumdan sonra bunları yaşamış olmak beni derinden sarstı sanırım önceden çalıştığım için farkında değildim yada doğumdan sonra evde olunca herşey battı gözüme bilmiyorum
kv olduğu gibi kabul edin
o sizi yok sayıyorsa siz de onu yok sayın
en azından çocuklarınız biraz büyüyene kadar sabredin
sonra kreşe verirsiniz
eşinizle aranız iyiyse kvyi çok da kafanıza takmayın
getirdiği kıyafetleri açmadan sizde ihtiyaç sahiplerine verin
Inanirmisin bizde o duruma gelmistik esimle artik. Dogumdan sonra geldi kocasiyla bir ay kaldi hayatimin en kotu gunleriydi. Dikislerimden dolayi ve uzun sure dogum sancisi arti basarisiz olan saatlerce ikinma sonra kaslarim perisan vaziyetteydi bu yuzden ilk bir kac gun tam dogrularak yuruyemiyordum. Kb her seferinde bana bakip simdikiler nylon gibi simdikiler cok nazli diyordu ve ne kv (dogum yapmis bir kadin olarak!!) ne esim gikinci cikarmazdi. Bakislariyla tasdiklerlerdi resmen. Eltimle kiyasladilar yok oda sezeryanla dogun yapmista hic belli etmemiste. Sut yetmiyordu bebegime her mama yaptigimda bik bik basimin etini yerlerdi. Telefon eden herkese sutu yok bebegimi emzirdigimda basimda dikilip alayli alayli hih sanki sutu varda emziriyor. Kis ayinda dogun yaptim evin icinde petegi yakmama bile soz ettiler. Sadece yatak odasi yansa yeterli imis. Ee biz 24 saat yatak odasindami duruyoruz. Neler yasattilar bana esimle aylarca birbirimze girdik bu olaylar yuzunden kedi kopek gibi olmustuk artik. Inan daha dogumuma nerdeyse yarim sene var simdiden dusunuyorum onlari kendimden nasil uzak tutacam diye. Esimle konussam aklima yasadiklarim gelecek sinirlenip agzima edememekten korkuyorum. Lohusa donemi aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor. Cok goz yasi dokmustum o zamanlar. Hakkim soke soke alacagim obur tarafta.eşinizle konuşup baştan ayarlayın işinizi, yoksa duygu sömürüsüyle araya kaynayıverir. Gerçi benimki ağlasa da getirmedi eşim eve gelcez zaten ne gerek var dedi. Ama ilk doğumumda boşanıyoduk nerdeyse ondan sebep yaklaştırmadı oğlu bile.
Tamam kv yapmiş etmiş . Peki niye ikiz bebeklerini bakitiyorsun ki . Benim kv ayniydi . Daha benim cocuklarimin uzerinde hic bir hakki yok . Ne sevdi ne bakti ne de bakittirdim
. Hem kadini sevmicez hem de bebek bakitcaz . çelişki degil mi