- 26 Eylül 2009
- 942
- 1.424
- 333
- Konu Sahibi Alonealone123
-
İyi işte işe yaramış demek ki. Bazen deli olmak gerekirArkadaşlar evlenmeden önce kv beni istemiyordu ama bunu kimseye belli etmeden oğlunu memnuniyetsizlikleriyle doldurarak yapıyordu. Evlendikten sonra kayinvalide beni kabullendi. Ancak kadın eşimin beynine nasıl girmişse aylardır her kavga nedenimiz anneme böyle denmiş annem şuna alınmış gibi annesiyle ilgili konulardan çıkıyordu. Ben hep alttan aldım annen yanlış anlamıştır diye ama artık başladım annesine saydırmaya, kadına karşı çok doldum ve geçen gün beni şikayet etmek için annesini çağırdı, bende senin yüzünden aylardir kavga ediyoruz dedim ama bunun yanında çok ağır sözler söyledim, aylardır agladiklarimin acısını çıkarır gibi konuştum, sonradan çok pişman oldum. Çok büyük bir sinir patlaması yaşadım, böyle biri degilim ama maalesef olmak zorunda kaldım eşimin sayesinde. Bazen diyorum kadın oğlunu doldururken belki de oğlunun her kelimede ortalığı yıkacak şekilde psikopat olduğunu bilmiyordu. Vicdan azabı çekiyorum, sakince diyebilirdim belki ama ne derece etkili olurdum bilmiyorum. Şuan adım deli geline bile çıkmış olabilir, bu arada eşim artik anne konusunu kapattı, bahsetmiyor
Arkadaşın dediğine katılıyorum.Ne kadar ağır şeyler dediğinizi yazmamışsınız ama özür dileyip alttan almaya kalkarsanız işler daha çok karışır bence. Haksız olduğunuzu kabullenmiş olursunuz ve tekrar üstünüze gelmeye başlarlar. Ayrıca yine öfke patlaması yaşarsanız bu defa etkili de olamazsınız. Oluruna bırakıp konuyu açmayın en iyisi.
Sana bu cümleyi söylemesine izin veren bir eşin varsa ona yazıklar olsun. Kendini suclayacagina nasıl bir kocam var diye dusun. Burda suçun büyüğü sen de diyorsun eşin zaten . Her kaynana dedikoducu dur az ya da çok . Eşin izin vermeseydi. Bu cinnet iyi olmuş ama yanlış kişiye. Boşver sonucu önemliÇok ağır konuştum ama bana yakışmadı, bu arada evlenmeseydin oğlumla zorla mı aldık felan deyince iyice cigrimdan çıktım
bir annenin oğlunu bilinçsiz doldurması mümkün değil. bazı insanlar ağır konuşmaktan anlar. vicdan yapacak bir durum göremiyorum. herkes yerini ve çizgisini bilsin. iyi yaptığınızı düşünüyorum. alttan alıp yumuşak davransaydınız ileride daha büyüyebilirdi olay.Arkadaşlar evlenmeden önce kv beni istemiyordu ama bunu kimseye belli etmeden oğlunu memnuniyetsizlikleriyle doldurarak yapıyordu. Evlendikten sonra kayinvalide beni kabullendi. Ancak kadın eşimin beynine nasıl girmişse aylardır her kavga nedenimiz anneme böyle denmiş annem şuna alınmış gibi annesiyle ilgili konulardan çıkıyordu. Ben hep alttan aldım annen yanlış anlamıştır diye ama artık başladım annesine saydırmaya, kadına karşı çok doldum ve geçen gün beni şikayet etmek için annesini çağırdı, bende senin yüzünden aylardir kavga ediyoruz dedim ama bunun yanında çok ağır sözler söyledim, aylardır agladiklarimin acısını çıkarır gibi konuştum, sonradan çok pişman oldum. Çok büyük bir sinir patlaması yaşadım, böyle biri degilim ama maalesef olmak zorunda kaldım eşimin sayesinde. Bazen diyorum kadın oğlunu doldururken belki de oğlunun her kelimede ortalığı yıkacak şekilde psikopat olduğunu bilmiyordu. Vicdan azabı çekiyorum, sakince diyebilirdim belki ama ne derece etkili olurdum bilmiyorum. Şuan adım deli geline bile çıkmış olabilir, bu arada eşim artik anne konusunu kapattı, bahsetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?