Kayinvalideme bağırdım

İyi işte işe yaramış demek ki. Bazen deli olmak gerekir

Arkadaşın dediğine katılıyorum.

Çizginin dışına çıkma seni bu hale getiren eşin iel kv.özğrdilersen herşey boşa gitmiş okur bırak oluruna.bundan sonra eşinde kv daha dikkatli okullar. Hem bizim buralarda bir söz vardır dikey değil de s...Ken yararmiş.

Bir sinir krizi işe yaramış demek ki eşiniz bu konuyu açmıyorsa bence adınızın neye çıktığını önemsemeyin.
Kv ile de aranıza mesafe koyun.
En doğrusu bu olacaktır diye düşünüyorum.

Kim ne derse desin, çok iyi yapmışsın, sakın geri adım atma.
Bende yaklaşık 2 aydır görüşmüyorum kv ile asla da görüşmeyeceğim. Bana bir hakaret etti olgunlaşmamış cahil kadın dedim ikinci etti eşim var dedim üçüncü de onu şah damarından yakaladım, eşime de mahkeme salonu orda kapı orda dedim, beni Allah bile görüştüremez o kadınla dedim, sen git ne yaparsan yap dedim. Şimdi ne evime gelebiliyor ne ben gidiyorum. Haftada 2 gün gitmemiz yetmezdi ona, şimdi oğlu bile ayda bir belki gidiyor. Bacak bacak üstüne atmışım diye şikayetleniyordu aptal. Ben dedemin bile yanında atarım bizde samimiyet demek. Bayramlarda önce erkek tarafı şart derdi ailemi 1 senedir görmemişken ben. Şimdi bayramlarda direk aileme gideceğim. Çok şey kaybetti çok. Keşke insan olsaydı. Keşke daha önce hayatımı alsaydım o kadından.
Tüm bunlara rağmen arayıp gene eşimi dolduruyor. Nasılsın oğlum demiyor da beni kötülüyor. Bende kp arıyorum bu kadın gene aradı huzurumuzu kaçırdı sahip çık diye ortalığı ayağa kaldırıyorum, kendi ailemi arıyorum,hiç Anlatmazdım onlara, eşimden soğudular. Babam gelip alayım diyor. Artık o kadının tek bi psikolojik şiddetine tahammülüm kalmadı ortalığı ayağa kaldırıyorum. Resmen psikolojim düzelmeye başladı. Hiç gözümü kırpmam boşarım. Hiç taviz verme

Büyük önce büyüklüğünü bilsin de küçükler gerekeni yapar zaten. Geri adım atmayın, sinmeyin ve ezdirmeyin kendinizi. Ama her şeye de hazırlıklı olun. Kendinizi hep güçlendirin. Araba sürmek, çalışmak gibi. Ve çocuk düşünmeyin bu durumlar düzelene kadar

Keşke bağırmadan lafı gediğine yavaşça oturtsaydin. Ama madem olan olmuş ve huzurü bozan kayinvalideydı. É ozaman üzülecekte birsey yok eşın dersini almış kapamiş çenesini. Bundan sonra bu konuyu açıp kurcalamayin önünüze bakın.

Çok ağır konuştum ama bana yakışmadı, bu arada evlenmeseydin oğlumla zorla mı aldık felan deyince iyice cigrimdan çıktım
Sana bu cümleyi söylemesine izin veren bir eşin varsa ona yazıklar olsun. Kendini suclayacagina nasıl bir kocam var diye dusun. Burda suçun büyüğü sen de diyorsun eşin zaten . Her kaynana dedikoducu dur az ya da çok . Eşin izin vermeseydi. Bu cinnet iyi olmuş ama yanlış kişiye. Boşver sonucu önemli

Iyi yapmışsın canım bazen dinsizin hakkından imansız gelir afedersin ama esin de kadin muhabbeti yapar gibi yok anneme boyle denmiş annem buna alınmış bunlar ne demek. Ben boyle seyleri ben söylüyorum yani esime. Annen bunu dedi yengen bunu dedi. Suan herkes bana yaklaşırken benle konuşurken 2 kez düşünüyor. Ben hic pişman olmazdım aynısını yaptim çünkü kaynanam suan evime gelemiyor gelmesin de zaten torununa da örmüş yelek battaniye alsın onları da boynuna dolasin şal diye. Sakin pişman olma seni şikayet edip aranızı bozan bir kadın icin. Boylelerinin hakkindan bu sekilde gelinir çünkü

Aman ne vicdan yapıyorsun, oğlunu sana karşı doldururken sana kimse vicdan yapmamış ki.
Kısasa kısas yapmadan kimse adam olmuyor.
Şu saatten sonra herkes adam olur haddini bilir biliyormusun.
Adının madının da çıktığı yok.
Maalesef insanlıktan anlayan insan çok çok çok az.
Kendini savunmasaydin daha da tepene çıkarlardı.

Bende çok sevgili aşırı sevdiğim en sevdiğim görümceme öyle bı dolmuştum ki , sanırım hayatı boyunca benim yaptığım gibi kimse haddini bildiremez. Bildiğim hıçkıra hıçkıra salya sümük kıpkırmızı olacak şekilde saatlerce ağladı. Birde bana bir imaları vardı akla zarar. Pancar gibi oldu hatta annemde vardı yuvasını yaparken annem yaşanan durumu görünce bana müdahale etmedi normalde ederdi. Birde odada 3 kişiyiz bana saydığı lafları anneme konuşarak sayıyor o derece terbiye yoksunu.
Ne oldu kendi kaybetti abisi de bu kadar terbiyesizce olaydan sonra onun yanında yer alacak sandı ama olmadı. Ölümüne dargınız şu an.
Hani ne gerek ortalığı karıştırmaya, laf sokmaya birde ne hadlerine o lafları etmek.
O kadar iyiydi ki ilk başta herşey.
Olay üzerinden 4.5 sene geçti.
Hani barışma olur mu konuşurmuyuz biliyorum ama insanları böyle yaparak kendilerinden buz gibi soğutuyorlar.

Hiç pişman olma böle oğluna karşı dolduran kv karşı hiç özür dileme
Eşiniz anne konusunu kapatmanı iyi olmuş bence
İçin rahat olsun
Bende aynısını yapardım sanırım yapsaydı

bir annenin oğlunu bilinçsiz doldurması mümkün değil. bazı insanlar ağır konuşmaktan anlar. vicdan yapacak bir durum göremiyorum. herkes yerini ve çizgisini bilsin. iyi yaptığınızı düşünüyorum. alttan alıp yumuşak davransaydınız ileride daha büyüyebilirdi olay.

Canım iyi yapmışsın bir yerde ona söyleme buna söyleme hep ezilen sen oluyorsun bir kere bağırdın dahada sesleri çıkmaz demekki damarları kötülük götürüyor ben böyle düşünüyorum

Anne çoçuğun huyunu bilir, annesi bunu illa ki tahmin etmiştir tepkinizi koymanız şimdiden iyi olmuş bence hiç pişman olmayın herkes sınırını bilse problem çıkmazdı zaten aslında bütün suç eşinizde , annesini evliliğinin ortasına yerleştiren o illa ki bu patlamayı bir şekilde yaşayacaktınız zaten hele annesini sizi şikayet etmek için çağırması ne demek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…