Kayinvalideme bağırdım

Kocan aklı başında olsa dolduruşa gelmez sana annem annem baskı yapmaz kv kişisi de aklı başında ağır bir kadın olsa oğluna seni konuşmaz ağzına sağlık haketmisler demek istedim sakın özür dileme şeytan azapta gerek boşver biraz senden çekinsinler yüz göz olmaya gelmiyor

A Alonealone123 dogru duzgun bir insan oldugunuz icin hakli oldugunuz halde bagirdiginiz icin pismanlik hissediyorsunuz. size haksizlik yaptiklari buradan belli. ben de beni cileden cikardiklari, zorla kotu ettikleri bir tartismadan sonra biraz rahatladim evliligimde. yoksa siz kaldirdikca ustunuze geliyorlar da geliyorlar..

ve ben sonra soyle dedim; her serde de bir hayir var. kendime yakismayani yaptirdilar bana ama demek anladiklari dil buymus.

iyi olmus. kolay kolay edepsizligi hakli gormem ama annesinin lafini yapmayi kestigine gore kv de dersini almis esiniz de. ne demek sikayet etmek icin annesini cagirmak.. aman ya Rabbim..

Çok ağır konuştum ama bana yakışmadı, bu arada evlenmeseydin oğlumla zorla mı aldık felan deyince iyice cigrimdan çıktım
zorla almadiniz ama alana kadar da evin kapilarini asindiriyorsunuz git gel.. tatli dil guler yuz.. evlenince asil yuzler cikiyor meydana. boyle yapacagini bilsem evlenir miydim deseydiniz..

boyle bulasik insanlarin guzelce konusmaktan anlayip utanip geri adim atacagini mi saniyorsunuz.. bu dilden anliyorlar..

Eşim hiçbirşey eskisi gibi olmayacak dedi, sanki benim pişman olmamı ister gibi konuşuyor, istemiyorum zaten eskisi gibi olmasını dedim bende
aklinca siz diyeceksiniz ki "vay ben kv me bagirdim. kocamin gozundeki degerim dustu. eskisi kadar bana deger vermeyecek sebebi de bu"

kocaniz size deger verse dirdirci kadinlar gibi annesinin ta dugun oncesi laflarini isitip isitip onunuze getirmez. anne sen orada kal biz anlasiyoruz der kadin doldursa bile size tasimaz.. pek bir sey kaybetmediniz yani.. bos tehditlere boyun egmeyin.

Aman bosversene iyi yapmissin saygisizlik yapma tabi ama esin nasil annesiyle senin arani yapmasi gerekirken ortaligi katiyor konuyu kapatmasi gerekirken desiyor boyle konularda sakin kalsan konu kapanmiyor en temizi patlamak kaynanan da surekli doldurmus haketmis anlamasi gerekirdi

Karakterine ters davrandığın için üzülüyorsun. Ama emin ol sabır taşı olsa bile çatlatıyorlar, böyle susup, içine atıp, sessiz ve saygılı olunca.
Ben 9.yılda patladım.9 yılım heba oldu.
Bana yapıp yaşattıklarını da forumda daha önce başka bir konuya aşağıdaki şekilde yazmışım:
Şimdi patlamasaydın, senin de böyle uzun uzun anlatacağın kötü hatıraların olurdu.

benim eski kv okadar hakaret tehdit kotuluk etti bana bir kez olsun bagirmadim sonunda yuvami dagittilar kiziyla birlikte ogluda pasif zaten.. keske bagirsaymisim.. bagirmadigim halde iftira atmisti uzerime ogluda ona kanip beni silahla tehdit etmisti.. neler yasadik neler.. iyi yapmissiniz. herkes haddini bilsin..

Bencede haketmiş bazen böyle ayar gerekiyor insanlara. Hem istememek ne demek. Oğlun sevmiş evlenmiş hayret birşey. Bu erkeklere de sinir oluyorum artık evlendiysen eşinle ailesin sen.. Anne babaya saygı sevgi karşılıklı olur. Beni sevmeyen insana nasıl saygılı olabilirimki herkesin bir sabrı var.

Argo küfür falandamı var o kötü olmus varsa şayet ,,hadi insan düşer şaşar yada o anki hengameyle sesini yükseltirde umarım argo yoktur

Eşim ailesini uzak tuttu nişanlılık boyunca

Ohh iyi yapmışsın bacım..
İçin rahat değilse, git konuş uzatma ama, yaşı var sonuçta. Doldum sana patladım deyip özür dilersin olur biter..

kuzum senin delirmen gerekiyormuş mesele kendiliğinden çözülmüş ...tabi ki hoş değil ama konuşur özrünü dilerken seni bu hale kimin getirdiğini sakin sakin anlatırsın...ayrıca kocan da laf getirip durmasın insan az ara bulucu olur hadi yapamadın ,konuları kapat dimi ?yok, illa insanı verem edecekler .

Vicdanli olduğunuz icin rahatsiz olmussunuz
Baskasi olsa daha bteerini yapardi
Karakter meselesi
Bende oyle catircatir karşımdaki buyukse kavga edemem icime atarim daha kotu oluyorum sonra
Ama aslinda soylemek daha mantikli
Sessiz efendi diye üstüne gelirler
Deli deliyi görünce comagini saklar hesabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…