Arkadaşlar evlenmeden önce kv beni istemiyordu ama bunu kimseye belli etmeden oğlunu memnuniyetsizlikleriyle doldurarak yapıyordu. Evlendikten sonra kayinvalide beni kabullendi. Ancak kadın eşimin beynine nasıl girmişse aylardır her kavga nedenimiz anneme böyle denmiş annem şuna alınmış gibi annesiyle ilgili konulardan çıkıyordu. Ben hep alttan aldım annen yanlış anlamıştır diye ama artık başladım annesine saydırmaya, kadına karşı çok doldum ve geçen gün beni şikayet etmek için annesini çağırdı, bende senin yüzünden aylardir kavga ediyoruz dedim ama bunun yanında çok ağır sözler söyledim, aylardır agladiklarimin acısını çıkarır gibi konuştum, sonradan çok pişman oldum. Çok büyük bir sinir patlaması yaşadım, böyle biri degilim ama maalesef olmak zorunda kaldım eşimin sayesinde. Bazen diyorum kadın oğlunu doldururken belki de oğlunun her kelimede ortalığı yıkacak şekilde psikopat olduğunu bilmiyordu. Vicdan azabı çekiyorum, sakince diyebilirdim belki ama ne derece etkili olurdum bilmiyorum. Şuan adım deli geline bile çıkmış olabilir, bu arada eşim artik anne konusunu kapattı, bahsetmiyor