• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme bağırdım

İnsan sinirliyken ne yaptıgını bilemiyor malesef .. kendi annemizle bile ufak seyler hakkında kavga ederken -keske hiç olmasa ama - bağırıp çağırabiliyoruz.kaldı ki ara bozan kayınvalidene de bağırabilirsin.nedense onlara karsı son derece saygılı olmak zorundaymısız gibi bi algı var ki bence hak edene saygı duymalıyız..
Biraz zaman geçsin “o gün ses tonum için üzgünüm ama hislerimi dile getirdim” diyelirsin belki ☺
Özür dilesem yakamı hiç alamayacagimi düşünüyorum, çünkü kv geçimsiz ve tüm akrabalarıyla küs olan bir kadın, hayatında ilk kez birisi kendine hatalarını söyledi galiba, anlayışlı olgun bir kadın değil maalesef

Arkadaşlar evlenmeden önce kv beni istemiyordu ama bunu kimseye belli etmeden oğlunu memnuniyetsizlikleriyle doldurarak yapıyordu. Evlendikten sonra kayinvalide beni kabullendi. Ancak kadın eşimin beynine nasıl girmişse aylardır her kavga nedenimiz anneme böyle denmiş annem şuna alınmış gibi annesiyle ilgili konulardan çıkıyordu. Ben hep alttan aldım annen yanlış anlamıştır diye ama artık başladım annesine saydırmaya, kadına karşı çok doldum ve geçen gün beni şikayet etmek için annesini çağırdı, bende senin yüzünden aylardir kavga ediyoruz dedim ama bunun yanında çok ağır sözler söyledim, aylardır agladiklarimin acısını çıkarır gibi konuştum, sonradan çok pişman oldum. Çok büyük bir sinir patlaması yaşadım, böyle biri degilim ama maalesef olmak zorunda kaldım eşimin sayesinde. Bazen diyorum kadın oğlunu doldururken belki de oğlunun her kelimede ortalığı yıkacak şekilde psikopat olduğunu bilmiyordu. Vicdan azabı çekiyorum, sakince diyebilirdim belki ama ne derece etkili olurdum bilmiyorum. Şuan adım deli geline bile çıkmış olabilir, bu arada eşim artik anne konusunu kapattı, bahsetmiyor
Heralde yeni evlisin canım korkma hiç bisi olmaz kaç kere bizlerde de oldu olur öyle inan belki daha fazlası yaşanmıştır iyi olmuş bu üstündeki kötü hal de geçer pişmanlık falan kayinvalden de artık dikkat eder eşin de ne kadar anneme bağırdın diye sana kızsa da o da artık haddini bilir anasının lafıyla sana konuşmaz hatta artık başka birşey de derken iki kere düşünür annem doldurdu zanneder diye.
Insanları kaşıyıp kaşıyıp delirtiyorlar ondan sonra da bağırınca adimiz bağırdı oluyor

Heralde yeni evlisin canım korkma hiç bisi olmaz kaç kere bizlerde de oldu olur öyle inan belki daha fazlası yaşanmıştır iyi olmuş bu üstündeki kötü hal de geçer pişmanlık falan kayinvalden de artık dikkat eder eşin de ne kadar anneme bağırdın diye sana kızsa da o da artık haddini bilir anasının lafıyla sana konuşmaz hatta artık başka birşey de derken iki kere düşünür annem doldurdu zanneder diye.
Insanları kaşıyıp kaşıyıp delirtiyorlar ondan sonra da bağırınca adimiz bağırdı oluyor
Aileme de söyledim pismanligimi hak etti dediler, düğününü bile burnundan getirmişti olacağı buydu zaten dediler ama yine de kendime yakıştıramadım ona üzüldüm

Özür dilesem yakamı hiç alamayacagimi düşünüyorum, çünkü kv geçimsiz ve tüm akrabalarıyla küs olan bir kadın, hayatında ilk kez birisi kendine hatalarını söyledi galiba, anlayışlı olgun bir kadın değil maalesef
Asla özür yok zamanla bisey olmamış gibi davranırsın mesafeni de koruyarak ama kesinlikle geri adim atma pisman olma seni delirten onlar herkesle de küsmüş huyu ortada gecimsizin

Aileme de söyledim pismanligimi hak etti dediler, düğününü bile burnundan getirmişti olacağı buydu zaten dediler ama yine de kendime yakıştıramadım ona üzüldüm
Sen kendine yakistiramadigin bir durumun ortasında kaldım diye böyle hissediyorsun ama inan bunun baska yolu yok oyle konusmayla falan da anlamıyorlar sustukça eziklenme hali devam ediyor ne kadar gecinip sessiz kalmaya çalışsam cember o kadar daraldı bende cok kere patladim ayni da senin dediğin gibi şiddetli ve her patlama sonrasında baya kendime nefes alma alanı açıldı bi soyle uzadılar iyi oldu tabi bunların yaşanması cok yıpratıcı oluyor hayatimda tek kavga ettigim insan bu kv görümce vs takımı kötü oluyor ama baska yol inan yok

Annesi olgun olup seni idare edeceğine, sen sürekli hem oğlunu hem annesinin saçma hareketlerini idare etmişsin, patlaman normal
Benim okumuş olmam ve meslegimle de hep dalga geçtiler ovunmeleri gereken yerde, ki ben ovgu felan da beklemiyorum sussalar yeterdi, kısacası aşırı derecede cahil insanlar

Sakın geri adım falan atma.İkiside karşılarindakinin insan olduğunu öğrenmiş oldular.Herkese hakettiği muamele.

Benim okumuş olmam ve meslegimle de hep dalga geçtiler ovunmeleri gereken yerde, ki ben ovgu felan da beklemiyorum sussalar yeterdi, kısacası aşırı derecede cahil insanlar
Cahil insandan olgunluk bekleme
Onların aşağlık komplexi olur ve kendilerini her konuda üstün görme gibi iğrenç huyları vardır, olgun insanlar hiç bir zaman komplexe kapılmazlar kendileriyle barış içindeler, etrafı huzursuz etmezler tam tersine mutluluk saçarlar sen şimdi gidip bir de özür dilersen iyice tepene çıkarlar geri adım atma

Benimki de yıllarca doldurdu. Bi akşam o bardak taşması denen noktaya geldim, açtım ağzımı yumdum gözümü. Sonuç: üç aydır görüşmüyoruz. Kafam kulağım rahat. Olayın tazeliğiyle eşim bana biraz soğuk yapmıştı, ara ara tartışıyorduk anneme bağırdın saygısızsın filan diye ama şuan durumu kabullendi sorun çıkarmıyor.

Normalde torununu özledi gidelim filan diyordu ben sürekli reddediyordum. Korona çıktı o da kesildi. Çok şükür. Çok mutluyum Allahım bozmasın . Kaynanasız hayat cok güzelmiş.😍😍

Ne kadar ağır şeyler dediğinizi yazmamışsınız ama özür dileyip alttan almaya kalkarsanız işler daha çok karışır bence. Haksız olduğunuzu kabullenmiş olursunuz ve tekrar üstünüze gelmeye başlarlar. Ayrıca yine öfke patlaması yaşarsanız bu defa etkili de olamazsınız. Oluruna bırakıp konuyu açmayın en iyisi.

Kadın zaten dayanamadı evine gitti sonrasında oğlunu arayıp tel de bağırıyor, ama yine de kisiligimden ödün vermiş gibi hissediyorum onların seviyesine inerek
Seviyesi düşük olanın bazen seviyesine inmek gerekir ki anlasın. Yoksa anlamazlar.

Afedersiniz mesleğiniz nedir? Kıskanmışlar galiba seni ,okumuş bir gelini kaldıramamışlar.
Benim gözümde meslek, para önemli değil yeterki huzurum olsun Ama onlar macera peşindeler, gündem yaratmayı çok seviyorlar, boş insanlar kişiyle, dolu insanlar işiyle uğraşır derler ya, bunlar da hep kişilerle uğraşıyor, şükredip oturmuyorlar

Burda okuduğum konulardan anladigim kadarıyla eş seçiminde en önemli şey kayınvalide. Yoksa hayat geçmiyor
Geçmiş olsun size. Artık nasıl canına tak ettiyse dayanamayıp patlamissin

Asla özür yok zamanla bisey olmamış gibi davranırsın mesafeni de koruyarak ama kesinlikle geri adim atma pisman olma seni delirten onlar herkesle de küsmüş huyu ortada gecimsizin
Geçimsiz olduğunu da söyledim, rahatsız olduğum tüm huylarını soyledim ama yüksek sesle, büyük bir şok oldu onun için, beni böyle bilmiyordu çünkü, bana kendine guvensizsin derdi hep

Burda okuduğum konulardan anladigim kadarıyla eş seçiminde en önemli şey kayınvalide. Yoksa hayat geçmiyor
Geçmiş olsun size. Artık nasıl canına tak ettiyse dayanamayıp patlamissin
Umarım bu yazıları bekarlar da okur ve ders alır, ilk önce kvyi tanışaydım kesin evlenmezdim hiç bu işlere girmezdim, ama nişandan sonra gerçek yüzlerini gördüm, geri adim atamadim elden gunden ayip olur bu uzuntuyu kaldiramam diye, ama onlarin utanmasi yoktu, isine gelmiyosa ayril gibi tavir icine girdiler, bekar arkadaşlar lütfen iş ciddiye binmeden tavrinizi koyun, taleplerinizi acik acik soyleyin, karsidaki insanlar cahil ve utanmaz ise sizi bir kalemde silebiliyorlar, simdi de onlar ayrilmami istemiyor ve benim içimden çıkmıyor yaptıkları haksızlıklar

Back